2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar aranizda kulot bez kullanan vae mi ?
canım ben yanlışlıkla sleepy kilot bez aldım, bence kilot bez pişmanlık :) yani benim kız çok pişik bu aralar hep, sürekli pişik kremi sürmem gerekiyor, ve kilot bezi poposuna çekene kadar o pişik kremi her yere bulanıyor, ve bulandığı yerden de kolay çıkmıyor. bir de geçenlerde biraz yana kaymış, bütün kakaları dışarı akmış. şahsen bir daha asla diyorum.

canım ben yanlışlıkla sleepy kilot bez aldım, bence kilot bez pişmanlık :) yani benim kız çok pişik bu aralar hep, sürekli pişik kremi sürmem gerekiyor, ve kilot bezi poposuna çekene kadar o pişik kremi her yere bulanıyor, ve bulandığı yerden de kolay çıkmıyor. bir de geçenlerde biraz yana kaymış, bütün kakaları dışarı akmış. şahsen bir daha asla diyorum
hadi ya. Napsam acaba ben siparis vermistim iptal mi etsem.

Canım denizde o külot mayo bezlerden kullandım sadece ama açıkası onda daha zorlandım, hep giydirmek için annemden eşimden yardım istedim. Bana da pek uymadı 😅
Ya bende külot bez geçenlerde almıştım . Sevdim şu zamanlar iyi oldu benim için .benim bebek yere yatırıp asla bezini değiştiremiyordum kıyametler kopuyor resmen o kadar huylu

Kizlar aranizda kulot bez kullanan vae mi ?
Eşim normal bez bağlayamıyor onun için kilot bez de alıyorum ben, ama giydirirke benzer eziyetler var hala :) mucize beklemeyin :) atak haftası olduğundan bağlamalıyı giydirmem çok daha zor oluyor. Bu arada çıkarması çok pratik oluyor. Denemeden bilemezsiniz :KK66: ama kesinlikle hangi marka olursa olsun kullandığı numaranın 1 büyüğünü alın. Kalıplar normal beze göre küçük.

Merhabalar kızlar eylülde göreve başlayacağım inşallah bakıcı bulabilirsek tabi.. Öğretmen arkadaşlar süt izni olarak 1.5 saat hakkımız var değil mi? Analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor yönetmelikte. İlk 6 ay zaten yandı.22. Saat Civarı dersim olacakmış

Merhabalar kızlar eylülde göreve başlayacağım inşallah bakıcı bulabilirsek tabi.. Öğretmen arkadaşlar süt izni olarak 1.5 saat hakkımız var değil mi? Analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat diyor yönetmelikte. İlk 6 ay zaten yandı.22. Saat Civarı dersim olacakmış
İnşallah gönlünüze göre bebeğin de seveceği bir bakıcı bulabilirsiniz.
Maalesef bilmiyorum kadrolu değilim.
Ben de özel okulda başlayacağım ders saati sayısı az olacak şimdilik. 2.dönem itibariyle artacak.

İnşallah gönlünüze göre bebeğin de seveceği bir bakıcı bulabilirsiniz.
Maalesef bilmiyorum kadrolu değilim.
Ben de özel okulda başlayacağım ders saati sayısı az olacak şimdilik. 2.dönem itibariyle artacak.
Amin İnşallah 🤲 sizinde rahat bir programınız olur. ailelerden uzakta olacağız eşimin yanına yeni çıktı tayinim yeni bir okul.oğlum 1 sınıfa gidecek onun telaşı bebişe bakıcı kafam çok dolu 😐

Amin İnşallah 🤲 sizinde rahat bir programınız olur. ailelerden uzakta olacağız eşimin yanına yeni çıktı tayinim yeni bir okul.oğlum 1 sınıfa gidecek onun telaşı bebişe bakıcı kafam çok dolu 😐
Benim oğlanda birinci sınıf bende cok dert ediyorum bu sene nasıl olcak onunla yeteri kadar ilgilenecekmiyim diye 🥲

Tabi olmaz olur mu insan kaygılanıyor bir şeyler oturana kadar. Komşularınıza sorabilirsiniz belki yakınlarda iş arayan birileri vardır.

Lavaboda yıkıyorum Zeyno . Ama giydirmesi cok rahat

Büyük tuvaletini yaptıysa ben de günün banyosunu o vakte denk getiriyorum ama normal çişli bezinde de yıkasam mahveder benim cadı 😬😅

Tabi olmaz olur mu insan kaygılanıyor bir şeyler oturana kadar. Komşularınıza sorabilirsiniz belki yakınlarda iş arayan birileri vardır.

Büyük tuvaletini yaptıysa ben de günün banyosunu o vakte denk getiriyorum ama normal çişli bezinde de yıkasam mahveder benim cadı 😬😅
Tatile gelmeden haber bıraktık giidnce görüşeceğiz inşallah iyi birine denk geliriz

Arkadaslar bazi bebekler mama sandalyesinden kalkıyorlarmış acaba modelinden mi bizimkinin masasi ayaklarin ustune denk geliyir ama becerir mi kemeri nereye koyduk bulamadim esim kemer almak istiyor

X