2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Öyle tabi akrani komşum 6. Ayinda yapinca alkisi benimki 9da hala yapmayinca acabami diyorum ogretiyorumda surekli ama yapmiyo cani istemiyodur heralde

Elbette öğrenecekler. Eğer başka durumlarda şüpheniz varsa elbette götürüp teşhis ettirebilirsiniz ama algısı normalde hiç dert etmeyin.

Şu an kaydediyor öğrettiklerinizi kendiliğinden bir gün yapacaktır mutlaka gelişimde bireysel farklılıklar varıdır hepsi aynı şeyi aynı dönemde yapmasını bekleyemeyizbizde yap diyince yapmıyor kendi isteğiyle yapıo gel gel, bay bay.

Ay canım benimki de bay bay, alkış filan yapmıyor. Heceleme filan da sıfır, daha hiç bir şey söylemedi. Ama açıkçası bir endişem yok, bu ay için belirlenen gelişim kriterleri var, tam hatırlamıyorum, mesela kendi kendine oturabilmesi filan gibi. Onlar oldukça sorun yok.

Biz sünnet olduk teyzelerilk gün hafif huzursuzluk oldu sadece ertesi gün normale döndü. Düşünen varsa ertelemeden olun kesinlikle
Canım seninki emekliyo muydu ben de düşünüyorum ama şuan çok hareketli diye korkuyorum açıkçası yaptırmakta kararsız kaldım, yüzüstü falan da uyumayı seviyor, bebekken istemiştim eşim sağolsun geciktire geciktire bu aylara geldik

Tabiki ilk aylarda çok kolay oluyor ama emekleyince de sıkıntı olmuyor yeğenim de 1 yaşlarındayken emeklerken oldu, bir sıkıntı yasamadilar canım

Yok canım emeklemiyor yuvarlanarak gidiyor istedği yere çok hareketli ama şükür sorun yaşamadık yüzüstü de döndü sorun olmadı bende daha erken yaptırmak istiyordum ama doğuda küçük bi ilçedeyiz memlekete gitmeyi bekledik

Kızlar bizim ilk dişimiz daha yeni çıkıyor sanırım. Ucunda minnacık bir beyazlık gördüm, elimle bastırınca da sivri ucu hissettim. Ucu çıktıktan sonra ne kadar sürede dişi tamamen çıkıyor acaba?

Kızlar 9 ay kontrolüne gittik 45 gün de 300 gram almışız. Bu süreçte diş çıkardık yeni dişlerde geliyo öyle aman aman hareketli bi bebekte değil. yemek yemeyi sevmiyo sizde durumlar nasıl

Kızlar 9 ay kontrolüne gittik 45 gün de 300 gram almışız. Bu süreçte diş çıkardık yeni dişlerde geliyo öyle aman aman hareketli bi bebekte değil. yemek yemeyi sevmiyo sizde durumlar nasıl
9. ayda aşı ve kan tahlili olacak demişti doktor bize canım siz yaptırdınız mı?

Kızlar oğlum kalabalıkta çok mutlu bir çocuk oluyor, evde ise sürekli mızmız. Üzülüyorum gerçekten acaba onu eglendiremiyorum mu diye. Mesela 2 gün annemdeydim, resmen hiç ağlamadi sürekli kahkahalar atıyor, evde yine başladı mizmizlanmaya

9. ayda aşı ve kan tahlili olacak demişti doktor bize canım siz yaptırdınız mı?
Kan tahlili yaptırdık. 9.aydaki aşı normalde 1 yaşında yapılıyormuş sağlık bakanlığı erkene çekip ni doz daha eklemiş. Doktorumuz bu aşıyı olsada 3 ay sonra tekrar olmak zorunda bence gerek yok dedi bizde yaptırmadık.

Ahh bizde de aynısı var bize gelince çığlık kıyamet yabancı biri gülümseyince hemen ağzı kulaklarına geçiyo. Bunların garezi bize galiba

Aynennn dışarıda vaktin nasil geçtiğini anlamiyoruz evde nasil vakit geçireceğimizi bilemiyoruz. Ne istedigini bilmiyor sürekli miy miy

hangi aşı o? biz yazlıkta olduğumuz için 9 ay kontrolüne gidemeyeceğiz, bir şey kaçırmıyoruz umarım

Kızlar merhaba bugün 9 ay aşısı için götürdük kan tahlili de yaptırdık kansızlık var biraz Varmi aranızda bebeğinde kansızlığı olan.
Kan ilacını düzenli kullandın mı ben bi şişe sidefer kullandık oğlum emiyo bende de kansızlık yok devam etmene gerek yok dedi doktor

15 20 gunde yariya geldi bizim.
Bizden sıkılıyorlar canim. Farkli insanlar mutlu efiyor. Bizimde oyle ve ben cok sinir oluyorum
hangi aşı o? biz yazlıkta olduğumuz için 9 ay kontrolüne gidemeyeceğiz, bir şey kaçırmıyoruz umarım
Kizamik asisi
Kızamık aşısıymış şimdi yaptırsakta 1yaşında zorunluymuş biz yaptırmadık
Benim oyle birseyden haberim yok. Umarim dogru degildir.
Kızlar merhaba bugün 9 ay aşısı için götürdük kan tahlili de yaptırdık kansızlık var biraz Varmi aranızda bebeğinde kansızlığı olan.
Bizim normal cikti canim. 1 yasina kadar devam dedi ama beb her gun vermiyirum.

Bizde bugun 9.ay kontrolü için gittik sağlık ocağına gittik boy kilo takip için gitmiştik öyle demişti kendi Hemşiremiz misafir olarak gittiğimiz ilde 9 ay aşısı var dedi ellerinde kalmamış gelince yapalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…