Çok geçmiş olsun canım inşallah geçicidir çoğu kişi de olup sonra geçtiğini duydum inşallah sizinde öyle olurDüşündükçe aklıma geliyor Zeyno, bir aydır falan bu ağlarken morarması var. Ama hani çocuğun elinden oyuncağını alırsın, istediği birşeyi vermezsin sinirinden ağlar kendini krize sokar ya öyle diye düşündüm hep. Huysuz çünkü bu diş döneminde. Bu gün doktor üfürüm diynce acaba mı dedim.
Geçmiş olsun canım, çok şükür bir şey çıkmamış. Yataktan, koltuktan filan ben de çok korkuyorum yaa saniye gözünü ayırmaya gelmiyor gerçektenMerhaba kızlar dün oğlum bazadan düştü. Abisi yanındaydı yan odaya geçip oyuncak alana kadar düşmüş. Emeklemiyor yuvarlanarak düştü sanrım. Acile gidip ciğer ve kafa filmi çektiler bir şey çıkmadı şükür. Dünden beri çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor
Çok tesekkur ederim canım. Şükür bir şey çıkmadıGeçmiş olsun canım, çok şükür bir şey çıkmamış. Yataktan, koltuktan filan ben de çok korkuyorum yaa saniye gözünü ayırmaya gelmiyor gerçekten
Canım cok geçmiş olsun rabbim korumuş . Annemler hep der onları melekler koruyo . 8 aylıkken kız kardeşim emekleyerek merdiven boşluğundan aşagıya düşmüştü cok yüksekti. Rabbim korudu burnu bile kanamadı mucize gibi birşeydi ağlamadı bile her hangi bir baygınlık bile geçirmediÇok tesekkur ederim canım. Şükür bir şey çıkmadı
Şimdilerde yaz meyveleri çıktı yaş kayısı ve kiraz vermeyi deneyebilirsin bulunduğunuz yerde varsa çok iyi geliyor.Kızlar oğlum sürekli kabızlık sorunu yaşıyor ya, sürekli ıkınıyor sürekli hem de.. özellikle mama sandalyesinde oturur pozisyonda olduğunda. Doktorumuz duphalac şurup verdi kakayı yumuşatsın diye ama sorun şu ki yapmıyor veya yapamıyor kakasını, 4-5 günde bir belki onun dışında sadece pırt şeklinde azıcık bir şey çıkıyor. Bu akşamda poposunda yara gördüm kanamış kurumuş herhalde, popoda çatlak mı anlayamadım tam, doktorumuzla görüşücem. Yedirdiğim şeylere de dikkat ediyorum, su içirmeye de ama yok. Bu saatte yazsam mı doktora onu da bilemedim. Var mı bizim gibi kabızlık problemi yaşayan?
Deniyim canım, vallahi yıldım ya artık. Kuru kayısı denemiştim ama bir de yaş deneyelim. Yaralar canımı sıktı şimdi çokŞimdilerde yaz meyveleri çıktı yaş kayısı ve kiraz vermeyi deneyebilirsin bulunduğunuz yerde varsa çok iyi geliyor.
İnşallah canım inşallahÜfürüm tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum. Ancak kalpte ufacık bir şey olduğunda dahi nefes alışımız, ağlamamız herşey değişiyor.
İnşallah varsa da çözümü olur sağlıkla sürer yaşamını minik kız.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar dün oğlum bazadan düştü. Abisi yanındaydı yan odaya geçip oyuncak alana kadar düşmüş. Emeklemiyor yuvarlanarak düştü sanrım. Acile gidip ciğer ve kafa filmi çektiler bir şey çıkmadı şükür. Dünden beri çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor
İnşallah canım geçicidirÇok geçmiş olsun canım inşallah geçicidir çoğu kişi de olup sonra geçtiğini duydum inşallah sizinde öyle olur
Canım ben bunu almıştım bimden. İnanılmaz memnunum. Kızım çok severek oynuyor. İlk defa bununla araba şeklindeyken tutunup kalktı, adımladı. Şimdi tutunup evin içinde fır fır sürüyor, dört dönüyor resmenİlk adım arabası alan ya da ilk bebesinde kullanan var mı kızlar? Benimki kendi tutunup ayağa kalkmaya başladı artık, acaba öyle bir şey mi alsam iyice heveslensin diye düşündüm deAma çok kullanılabilen bir şey mi ondan emin olamadım.
İnşallah canım inşallah
Çok geçmiş olsun canımbirşey de çıkmamış çok sevindim. Acı ama tecrübe oluyor canım bize, insanlık hali bir anda oluveriyor işte. Hiç üzülme daha dikkatli olursun Allah korumuş ne güzel
İnşallah canım geçicidir
Canım ben bunu almıştım bimden. İnanılmaz memnunum. Kızım çok severek oynuyor. İlk defa bununla araba şeklindeyken tutunup kalktı, adımladı. Şimdi tutunup evin içinde fır fır sürüyor, dört dönüyor resmenbirkaç kez üstüne bindirip gezdirdik. Öğrenmiş kendisi binmeye çalışıyor. yürüteç oluyor açınca, kapatınca araba oluyor. İki fonksiyonlu, çok hoş. Plastiği de sağlam, ben çok memnunum.
Bazen tutunduğu yerde ellerini bırakıyor, birkaç saniye duruyor, arkasına dönmek isterken poposunun üzerine düşüyor.Maşallah ay seninki baya fıtı fıtı yürüyecek belli ki
Kızlar dolaptan 8 parça Pilsan oyun çiti aldım. Gün içinde salona kuruyorum, içine oyuncaklarını koyuyorum oynayıp duruyor kendi kendinetutunup kalkıyor, çitin etrafını adımlıyor filan. Çok rahatladım gerçekten. Mutfakta ufak tefek işlerimi yaparken içine koyuyorum oyalanıyor. Tehlikeli yerlere de girmemiş oluyor hem, çok işime yaradı
Birde otokoltuk olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ? Şükür maddi sıkıntıları hafiflettik, araba almak üzereyiz. İlk işim otokoltuk bakmak oldu ama ne alınır, özellikleri ne olmalı hiç bir bilgim yok. Kullanıp memnun kaldığınız var mı ?
Bazen tutunduğu yerde ellerini bırakıyor, birkaç saniye duruyor, arkasına dönmek isterken poposunun üzerine düşüyor.Ellerinden tutunca da çıldırıyor adım atmak için ama nerde tehlikeli iş var hep orda. Çekmeceleri çekiyor, kanepenin arkasına giriyor, TV sehpasına tırmanmaya çalışıyor yürüyünce nasıl zapt edeceğim bilmiyorum
Ne kadara aldın canım dolaptanKızlar dolaptan 8 parça Pilsan oyun çiti aldım. Gün içinde salona kuruyorum, içine oyuncaklarını koyuyorum oynayıp duruyor kendi kendinetutunup kalkıyor, çitin etrafını adımlıyor filan. Çok rahatladım gerçekten. Mutfakta ufak tefek işlerimi yaparken içine koyuyorum oyalanıyor. Tehlikeli yerlere de girmemiş oluyor hem, çok işime yaradı
Birde otokoltuk olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ? Şükür maddi sıkıntıları hafiflettik, araba almak üzereyiz. İlk işim otokoltuk bakmak oldu ama ne alınır, özellikleri ne olmalı hiç bir bilgim yok. Kullanıp memnun kaldığınız var mı ?
Benim kızım da çok kabız oldu, başta her gün 5ml duphalac verdik, şimdi 2-3 günde bir veriyoruz. Bir de ben çorbasına 2 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum, ve de uzunca süre 2 tane kuru kayısıyı iyice kaynatıp süzgeçten geçirerek püre haline getirip verdim. Bunlarla düzeldi kabızlıkKızlar oğlum sürekli kabızlık sorunu yaşıyor ya, sürekli ıkınıyor sürekli hem de.. özellikle mama sandalyesinde oturur pozisyonda olduğunda. Doktorumuz duphalac şurup verdi kakayı yumuşatsın diye ama sorun şu ki yapmıyor veya yapamıyor kakasını, 4-5 günde bir belki onun dışında sadece pırt şeklinde azıcık bir şey çıkıyor. Bu akşamda poposunda yara gördüm kanamış kurumuş herhalde, popoda çatlak mı anlayamadım tam, doktorumuzla görüşücem. Yedirdiğim şeylere de dikkat ediyorum, su içirmeye de ama yok. Bu saatte yazsam mı doktora onu da bilemedim. Var mı bizim gibi kabızlık problemi yaşayan?
Sabahlari gunkurusunu suda hasliyorum. Ezip veriyorum canim yoksa biz de de oluyor. Mama veriyormusun hangi marka ?Kızlar oğlum sürekli kabızlık sorunu yaşıyor ya, sürekli ıkınıyor sürekli hem de.. özellikle mama sandalyesinde oturur pozisyonda olduğunda. Doktorumuz duphalac şurup verdi kakayı yumuşatsın diye ama sorun şu ki yapmıyor veya yapamıyor kakasını, 4-5 günde bir belki onun dışında sadece pırt şeklinde azıcık bir şey çıkıyor. Bu akşamda poposunda yara gördüm kanamış kurumuş herhalde, popoda çatlak mı anlayamadım tam, doktorumuzla görüşücem. Yedirdiğim şeylere de dikkat ediyorum, su içirmeye de ama yok. Bu saatte yazsam mı doktora onu da bilemedim. Var mı bizim gibi kabızlık problemi yaşayan?