2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar bu aksam bebisimin kakasinda yuvarlak yuvarlak birseyler vardi. Muz vermistim daha onceki gibi iplik ipllik cikti. O yuvarlaklar benzetmek gibi olmasin, kötü bir benzetme olacak ama kurufasulyeyi barbunyayi ezersiniz nasil olurya o sekilde

Kendi yedikten sonra oldu canım benim yememle sorun olmadı emdi hep yumurta da sıklıkla yedim. 1 hafta ara verip sonra tekrar vericem bakalım ne olacak

Sizin Belirtiler farklı ama ona göre doz ayarlanmıştır dr bizde sadece hapşırık burun akıntısı vardı grip başlangıcı demişti
Zaten bu grip için değilmi biz normalde 10 gündür böyleyiz yani hastalık bitmeye yakın zaten doktora gittik . Canım sana birşey diyimmi bu doktorlar sırf ilaç satılsın diye çocuklara gereksız ilaçlar yazılıyor 3 doktora götürdüm geçenlerde 3 de farklı konuştu

Sindirmekte güçlük çekmiş olabilir belki.

Kendi yedikten sonra oldu canım benim yememle sorun olmadı emdi hep yumurta da sıklıkla yedim. 1 hafta ara verip sonra tekrar vericem bakalım ne olacak

Bir arkadaşın bebeğine aynı şekilde anne yerken sorun olmadı. Bebek ek gıdaya geçince döküntü oldu. Annesi bebek için yumurtalı herşeyi kesti. 9 aylıkken tekrar denedi yine tepki verdi. 12 aylıkken verdi bu sefer sorun olmadı. Baktın alerji yapıyor vücut onu unutsun 3 ay sonra tekrar deneyebilirsin.

Aynen bende bi süre ara vereceğim ama çocuğum sevmişti güzel de yerken kesmek zorunda kalmak canımı sıktı

Hava ve antibiyotik de var diyince daha ileri gibi düşündüm canım. Aynen grip ilacı bu sadece bunu kullanmıştık biz

Vallahi ben de çok kararsız kalıyorum ya, yulaf ezmesiyle bişeyler karıştırıp veriyorum bu ara kabız biraz

Kızlar benim oğlum sürekli ıkınıyor ya, sürekli ama sürekli. Bu ara kabız yapıcak şeyler vermemeye de dikkat ediyorum. O kadar çok ıkınıyor ki terliyor baya çatlak oluşucak diye korkuyorum

Kızlar benim oğlum sürekli ıkınıyor ya, sürekli ama sürekli. Bu ara kabız yapıcak şeyler vermemeye de dikkat ediyorum. O kadar çok ıkınıyor ki terliyor baya çatlak oluşucak diye korkuyorum
Ek gıdada benimki de biraz zorlandı. Yani zeytinyağı vermedigimde zorlanıyor. O yüzden her yemeğine muhakkak koyuyorum. Mesela muz. Bayılıyor ama o gün zeytinyagi vermezsem çok karnı ağrıyor yapamıyor

Neden kestin ben onu tam anlayamadım konu hakkında bir fikrim yok ama merak ettim. Keşke azaldı diye bırakmak yerine devam etseydin şuan ki süreçten daha kolay olur du:)
Iste emiyordu bende anlamdim hangi akla hizmet keske hic mama vermeden denseydim diyorum ama cok insanlara uydum ya
O sari sut bence en basta kolostum denen sut olabilir. Fikrim bu yonde acikcasi. Ben gelir diye dusunuyorum canim. Ama arastirmak lazim
Baya bi arastirdim bebek emerse gelirmjs mesela vucutan sut nekadar cikarsa yerine o kadar gelirmis sut 45 gunde kesiliyormus gogusten benim de45 gun olmadi ama bebeisim hic ugrasmak bile istemiyor mide bulandiriyor

Kızlar siz de hala uyku konusunda böyle psikopat misiniz evde uyutamadim, dışarı çıkardım uyusun diye. Eki Görüntüle 3067669
Biz de gece boyu hiç uyumadık bende birazdan çıkartıcam bakalım maşallah
Merak ettim canım nerede oturuyorsun, patik falan var ya ayağında ondan sordum bizim burası çok sıcakta bugün tişört kısa pantalon verdim babasına dışarı çıkarttı sabah güneş geçirmeyen şapka falan ondan şaşırdım

Reactions: The
Neden ısıtmamak gerekiyor ki
Nisastali urunler isitildiginda zehirliyordu sanirim. Gerci biz hep isitip yeriz ama
Ac karnina 1 cay kasigi zeytinyagi veriyormusun canim ? Benim kizimda zorlaniyor zeytinyagini yemeklerine ekliyorum ama direk icirmek kadar etkili olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…