2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gida muhendisiyim. Restaurantlara cafelere gida ile ilgili yerlere denetime gidiyorum

Ins cabuk alisiriz ikimizde. Psikolojik olarak cok yoruldum bgn. Ama bitti ins yarin daha iyi olur. Obur gun daha iyi derken normallestiririz
Aaa kulağa çok zevkli bir iş gibi geliyor😊
Ben anneme ufak taktkler verdim,bir haftadır onlarda kalıyorum bnde.
Az çok çıkarttığı seslerden derdini o da anlamaya başladı. Bugün saati fatketmedim uykusu geldi uyutsana diyor, sinyalleri tanıyor.
Geçen bn yokken ayağında sallamış. Kafayı düzgün açıya döndürüp kafayı yastığa gömmüş. Tam taktikler😂😂
Annen de tanıdıkça bebişi kolaylaşıcaktır. Nerseyse tüm arkadaşlarım çalışmaya başladıktan sonra çok daha mutlu olduklarını söyledi. Senden de geri dönüşleri alırız bir iki hafta sonra.

Aaa kulağa çok zevkli bir iş gibi geliyor😊
Ben anneme ufak taktkler verdim,bir haftadır onlarda kalıyorum bnde.
Az çok çıkarttığı seslerden derdini o da anlamaya başladı. Bugün saati fatketmedim uykusu geldi uyutsana diyor, sinyalleri tanıyor.
Geçen bn yokken ayağında sallamış. Kafayı düzgün açıya döndürüp kafayı yastığa gömmüş. Tam taktikler😂😂
Annen de tanıdıkça bebişi kolaylaşıcaktır. Nerseyse tüm arkadaşlarım çalışmaya başladıktan sonra çok daha mutlu olduklarını söyledi. Senden de geri dönüşleri alırız bir iki hafta sonra.
Ewt ben de isimi seviyorum biraz yorucu sadece ama yine de seviyorum. Bnm arkadaslarim da oyle diyo iste dinleniyoruz diyolar hatta. Su alisma sureci biraz sancili sanirim. Dun zor uyudu kizim donup donup bana kendini opturdu. Kafasini tutcak gucu yoktu yavrumun

Kizlar buarada ben bebek biskuvisi ve tam bugday unlu ekmek yaptim ya. Çok kötü oldu ya 😆 Bebegimin agiz tadini bozmak istemiyorum 😆

Guzel ekmek tarifiniz varsa rica ediyorum.
Benim yaptigim tarif tam bugday unu, maya, yogurt

Ay sende annem gibi yazık çocuğa tatsız tuzsuz yapma deyip duruyor 😅
Ekmek konusunda rahat davranıyorum.
Genelde doğal ekmek alıyoruz zaten. Öyle olunca kendim yapmıyorum.

Kurabiye/bisküvi öyle kötü olmadı ama.
Haftasonu tekrar deneyeceğim. Bu sefer ölçülere de dikkat edip yapacağım.

Ay sende annem gibi yazık çocuğa tatsız tuzsuz yapma deyip duruyor 😅
Ekmek konusunda rahat davranıyorum.
Genelde doğal ekmek alıyoruz zaten. Öyle olunca kendim yapmıyorum.

Kurabiye/bisküvi öyle kötü olmadı ama.
Haftasonu tekrar deneyeceğim. Bu sefer ölçülere de dikkat edip yapacağım.
Ya ben bizim yedigimiz ekmeklerden veya evde kendimiz icin yaptigimiz ekmeklerden veriyorum. Agiz tadi ile yiyor benim yaptiklarimda suratinin hali cok fena😀😀

Arkadaslar ya bir iki gundur cok az koyu kivamli yapiyordu kakasini. Bugun cok fazla zorlanarak daha fazla yapti ama cani acidi agladi kaka da biraz kan vardi ama ben asiri ikinmasindan zorlanmasindan diye dusunuyorum. Zeytinyagi da ekliyorum ama. Sabah direk icirdim sonra yapti. Doktorluk bir durum olablr mi

Arkadaslar ya bir iki gundur cok az koyu kivamli yapiyordu kakasini. Bugun cok fazla zorlanarak daha fazla yapti ama cani acidi agladi kaka da biraz kan vardi ama ben asiri ikinmasindan zorlanmasindan diye dusunuyorum. Zeytinyagi da ekliyorum ama. Sabah direk icirdim sonra yapti. Doktorluk bir durum olablr mi

İki gün daha takip et. Yeni bir yiyecek dahil ettin mi beslenmesine? Alerjik bir durum olabileceği gibi sadece kabızlıkdan da olabilir.

Kızlar konuşulmuş muydu saçını tutup çekince diş mi yoksa oylesine mi yapıyor bir iki defa oldu dünden beri.

Bugün oglen cok huysuzdu sebzeyi yemeyip sadece yogurt yemek istedi yemekten sonrada hemen uyudu birde arada sacini tutup çekiyor dis mi kizlar yorulmustuda ondan mi bilemedim .

Bugün oglen cok huysuzdu sebzeyi yemeyip sadece yogurt yemek istedi yemekten sonrada hemen uyudu birde arada sacini tutup çekiyor dis mi kizlar yorulmustuda ondan mi bilemedim .
canım diş olabilir biZim şuan üst dişler patlamak üzere kendini parçalıcak durki

Avokado verdim yeni birde keciboynuzu özü. Gun icerisinde sizn bebekler toplam ne ölçu yiyor acaba

Keçi boynuzu özü yapmış olabilir.
Avakadoyu benim kızım da biraz fazla yedi o da ağrı yapmıştı.
İlk aylar için günde 1 çay bardağı yese yeterli diyorlar ama bence bebeğin iştah durumuma göre değişir. Bazen kızım daha fazla yerken bazen daha az yiyor.

Ben yoğurt yediremiyorum. Püskürtüyor sürekli :KK43:

Kullanıyorum Zeyno uyurken çıkarıyorum takmayı unutuyorum bazen faydası varmı dersen banA göre var

Ben de takmam diyordum. Allah korusun asılır kopar vs diye ama o kadar acı çekti ki(acısından uyuyamadığı için calpol vermek zorunda kaldım) en son çare bir de bunu deneyim dedim. Çok şükür en azından salyası bir miktar rahatladı.

Keçi boynuzu özü yapmış olabilir.
Avakadoyu benim kızım da biraz fazla yedi o da ağrı yapmıştı.
İlk aylar için günde 1 çay bardağı yese yeterli diyorlar ama bence bebeğin iştah durumuma göre değişir. Bazen kızım daha fazla yerken bazen daha az yiyor.

Ben yoğurt yediremiyorum. Püskürtüyor sürekli :KK43:
Yoğurt icine armut rendeliyorum veya haslanmis havuc o sekilde yiyor benimki.

Ya istahi eger severse tadini yiyor. Sevmezse asla.

X