- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
Ben havucla basladim. Hasladim parmak seklinde verdim eline. Eline aldi agzina sokup disini kasidi. Buyuk parca kopardi kendi geri tukurdu ama hep sakin yaklastim heyecan yapmadim oncesinde cok arastirmistim onun verdigi guvenle yaklastim. Havuc haslanmis olsa da cok iyi yenmiyo damakla kendim de denedim rende yapip verdim agzina biraz da alerji var mi diye bakmak icin yediginden emin olmak lazim. Kakasından aynen cikti zaten. Ikinci olarak patates hasladim taze kucuk olanlardan. Ikiye bolup haslamistim oyle verdim. Eliyle minciklaya minciklaya yedi. Arada bi iki kere kendim de verdim. Sonra yogurt verdim biraz kasikla. Gida torbalari var onlardan almistim ona koydum yogurdu bazen agzina sikti bazen etrafa ama yedi. Yogurdu cok sevmiyo ama yiyo yine de. Sonra yumurta sarisi verdim onu blw yapmadim 4te biri ayarlamak icin. Elimle verdim damagina koydum. Sonra armut hasladim eline verdim. Haslanmisi cok buyuk kopariyodu haslanmamis verdim kucuk kucuk kemirdi ama o da gaz yapti. Elma verdim haslanmis ve haslanmamis masalah kenardaki ince kisimlari yiyip geri kalanin suyunu cekti birakti. Simdi yogurt veriyosam mesela onune tabaginda koyuyorum. Kasigini dolduruyorum ucundaki kismi ben veriyorum agzina al kizim diye kasigi ona veriyorum sonra geri kalani bazen agzina aliyo yiyo bazen kasigi vuruyo dokuyo ama kendi yemekten kesinlikle cok zevk aliyo. Ben de cok zevk aliyorum basarinca da dokunce de ikimizde kahkahalar atiyoruz cok mutlu geciyo yemek yemelerimiz. Masalah kizima yaaKızlar blw başlayan varmı anlatın neler veriyorsunuz