- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Ya duramadim bak yine gittim ovulasyon testi yapım dedim t çizgisinin esamesi yoktu. Eşim de gelmedi işten yalnız kaldım şuan ağlıyorum böyle nedense garip oldumBende galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya duramadim bak yine gittim ovulasyon testi yapım dedim t çizgisinin esamesi yoktu. Eşim de gelmedi işten yalnız kaldım şuan ağlıyorum böyle nedense garip oldumBende galiba
Çok mu yoğun kanama canım yoksa lekelenme gibi mi?
Bak sen gene arka taraflarda kafana takmaya devam ediyorsun çiçeeem yapma Olursa olur zaten. Benim arkadaşımin ilk bebeği tam 9 ay sonra oldu. İkinciyi ilk denemede hamile kaldı. Ve dedi ki keşke ikinci hemen olmasaydı kafa olarak hazır değilmişim ilkinde daha çok hazirmişim. Belki bunlar bizim için fırsat. Bı zamanı vardır Mevla neylerse güzel eylerYa duramadim bak yine gittim ovulasyon testi yapım dedim t çizgisinin esamesi yoktu. Eşim de gelmedi işten yalnız kaldım şuan ağlıyorum böyle nedense garip oldum
Normalde adetlerim aşırı karın ağrılı geçer asla karın ağrım yok kasıklarım ağırıyordu o da yoğun değil. Kanama değil de kahverengi lekelenme gibi. Ama sadece pedde var peçeteye gelmedi henüz yarın doktora gideyim en iyisi dua edin kötü bişi çıkmasın. Aklıma herşey geliyor. Çok saçma gelecek ama menapoz bile olabilir miyim diye düşünüyorumÇok mu yoğun kanama canım yoksa lekelenme gibi mi?
Sağlıkla büyüsün insallah. Benim bat 22 ocaktı 30 ocağa randevu aldım ben alttan bakılan ultrason ile görülebilirmiş.Merhabalar hepinize hayırlı olsun inşallah sanırım bende ekim annesi adayıyım rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah.. Bugun yumurtlamamin 12.gunu test biraz koyulasinca kan testi verdim ve 56 cikti cok şükür insallah guzelce ilerler ama ben daha kimselere soylemedim sizce doktora ne zaman gitmeli beta haftaya kadar guzelce artar mi sizlere sormak istedim
Amin inşallah sağlıkla kucağımiza alalım benim cuma batti haftaya cuma ancak olur öyleyse zaman geçmiyor ki inşallah saglikla yukseliyordur değerlerimiz korkuyorum açıkçasıSağlıkla büyüsün insallah. Benim bat 22 ocaktı 30 ocağa randevu aldım ben alttan bakılan ultrason ile görülebilirmiş.
Bende aynı durumdayım zaman asla geçmiyor dakika sayıyorum resmen aynı zamanda da korkuyorum kötü şeyler düşünmemek lazım çok sağlıklı olacak insallah bebeklerimiz sağsağlim de alacağız kucağımızaAmin inşallah sağlıkla kucağımiza alalım benim cuma batti haftaya cuma ancak olur öyleyse zaman geçmiyor ki inşallah saglikla yukseliyordur değerlerimiz korkuyorum açıkçası
6 aralıktı benim, çok sevindim hayırlısı ile alırız inşAllah kucaklarımıza bebişlerimizi Allah’ım uzun ömürler versin inşAllah hepsinemrhaba sat ne zaman :) bende nasipse eylul annesiyim 21 aralikti benim
amin amin ins benim 2. ins 3 yasinda bi oglum var :) darisi6 aralıktı benim, çok sevindim hayırlısı ile alırız inşAllah kucaklarımıza bebişlerimizi Allah’ım uzun ömürler versin inşAllah hepsine
Benim ilk olacak inşAllah Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyoramin amin ins benim 2. ins 3 yasinda bi oglum var :) darisi
isteyenlere
Merhaba canım hayırlı olsun maşallah ne zamanlar kan vereceksin?Merhabalar hepinize hayırlı olsun inşallah sanırım bende ekim annesi adayıyım rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah.. Bugun yumurtlamamin 12.gunu test biraz koyulasinca kan testi verdim ve 56 cikti cok şükür insallah guzelce ilerler ama ben daha kimselere soylemedim sizce doktora ne zaman gitmeli beta haftaya kadar guzelce artar mi sizlere sormak istedim
Merhaba canım, satlarımız aynı benimde 26sıydı.Merhaba kızlar benimde sat 26 aralıktı
İnşallah canım benim çok sağolİnş çok tşkler sizlerden de güzel haberler alırım inş
Ay Allah korusun hemen kötü düşünme kuzum dur. Devam ediyor mu hâlâ lekelenme? Adet kanı kırmızıya dönmedikçe adet başladı sayılmıyor. Söküldü mü kanama yoksa hala leke tarzda mı? Belkide yerleşme kanaması olabilir mi?Normalde adetlerim aşırı karın ağrılı geçer asla karın ağrım yok kasıklarım ağırıyordu o da yoğun değil. Kanama değil de kahverengi lekelenme gibi. Ama sadece pedde var peçeteye gelmedi henüz yarın doktora gideyim en iyisi dua edin kötü bişi çıkmasın. Aklıma herşey geliyor. Çok saçma gelecek ama menapoz bile olabilir miyim diye düşünüyorum
Bende öyle canım, çarşambayı bu günü zor ettim. 9.30gibi gideceğim bakalımBende aynı durumdayım zaman asla geçmiyor dakika sayıyorum resmen aynı zamanda da korkuyorum kötü şeyler düşünmemek lazım çok sağlıklı olacak insallah bebeklerimiz sağsağlim de alacağız kucağımıza
Aleyküm selam canımgüzel haberlerle gel inşallah bizeSelam aleyküm hayırlı geceler benimde yarın adet günüm inşallah hayırlısıyla olmam hamile arkadaşlar sizden dua bekliyorum
Harika bir haber, sabah sabah gülümsettin beni maşallah sağlıkla ilerlesin canımMerhaba kızlar iki gün önce Evde yaptığım test silik çıktığı için Bu sabah da yaptım :) ben de geliyorum inşallah aranıza :)Eki Görüntüle 2770305
Siz gördünüz mü keseyi :)Merhaba canım hayırlı olsun maşallah ne zamanlar kan vereceksin?
Merhaba canım, satlarımız aynı benimde 26sıydı.
İnşallah canım benim çok sağol
Ay Allah korusun hemen kötü düşünme kuzum dur. Devam ediyor mu hâlâ lekelenme? Adet kanı kırmızıya dönmedikçe adet başladı sayılmıyor. Söküldü mü kanama yoksa hala leke tarzda mı? Belkide yerleşme kanaması olabilir mi?
Bende öyle canım, çarşambayı bu günü zor ettim. 9.30gibi gideceğim bakalım
Aleyküm selam canımgüzel haberlerle gel inşallah bize
Ben bu gün tekrar kan vereceğim canım yükselme olmuş mu diye. Aile hekimi öyle istedi tamam dedim bende. İnşallah yükselme olduysa şubat gibi gideceğim bakalım, 6 haftalıkken. O zaman görmeyi umuyorum inşallah.Siz gördünüz mü keseyi :)
Bende kan vermeye geldim 1000 li değerlerde çıkarsa yarın kese için gidicemBen bu gün tekrar kan vereceğim canım yükselme olmuş mu diye. Aile hekimi öyle istedi tamam dedim bende. İnşallah yükselme olduysa şubat gibi gideceğim bakalım, 6 haftalıkken. O zaman görmeyi umuyorum inşallah.
Sen ne durumdasın canım?
Hadi bakalım güzel haberler ver bize canım.Bende kan vermeye geldim 1000 li değerlerde çıkarsa yarın kese için gidicem