2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım. Aslında ben daha adetten üç gün önce gördüm çift çizgiyi, sonrasında yaptığım tüm testler de pozitif çıktı ama doktor evhamlandırdı biraz bugün. Bakalım hayırlısı..
Ne dedi doktorunuz? Bu drlar neden böyle yaaa biraz daha sakinleştirmeleri gerekiyorken stres ediyorlar

Geçmiş olsun ya :KK43: idrar testinde mi pozitif çıkmıştı

Geçen ay aynısı benimde başıma geldi. Kimyasal gebelik muhtemelen

Kimyasal olabilir mi acaba canım :KK43:

Sonucun çıktı mı canım?

Merhaba canım hoşgeldin ♥️ bazen erken gebelik testinde bile gebelik olsa da çıkmayabilyor canım. Ben bir iki gün daha beklemen öneririm. Hem henüz çizgi çıkmazsa üzülmemi olursun.
Korkuyorum şimdi. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Kimyasal gebelik nedir onu araştırayım o zaman. Bu arada evet idrar testim pozitif çıkmıştı

Benim adetten üç gün önce 211 di, bugün test için tekrar gittim. Adetim üç gün geçti şu an, bakalım sonuç ne çıkacak.
Adet günümden üç gün önce yaptırdığım testte çıkan 211 hcg sonucunu düşük buldu..
Sağol canım. Aslında ben daha adetten üç gün önce gördüm çift çizgiyi, sonrasında yaptığım tüm testler de pozitif çıktı ama doktor evhamlandırdı biraz bugün. Bakalım hayırlısı..
Valla benim adetten iki gün önce 33tü canım. Yarın tekrar kan vereceğim, adetten 3gün geçmiş oldu şuan. Bakalım benim kaç çıkacak. Sende sıkma canım kendini. Herkeste hormonun kana karışma süresi ve hızı farklı sonuçta.

Korkuyorum şimdi. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Kimyasal gebelik nedir onu araştırayım o zaman. Bu arada evet idrar testim pozitif çıkmıştı
Çok mu yoğun kanama canım yoksa lekelenme gibi mi?

Yükselişe bakması lazım ona bakarak düşük diyemez ben 3 gün kala 125di dr çok ii dedi
Benimde 33tü canım adetten 3gün önce. Bana da biraz düşük ama adet öncesi olduğu için olabilir dedi.

Valla benim adetten iki gün önce 33tü canım. Yarın tekrar kan vereceğim, adetten 3gün geçmiş oldu şuan. Bakalım benim kaç çıkacak. Sende sıkma canım kendini. Herkeste hormonun kana karışma süresi ve hızı farklı sonuçta.

Çok mu yoğun kanama canım yoksa lekelenme gibi mi?

Benimde 33tü canım adetten 3gün önce. Bana da biraz düşük ama adet öncesi olduğu için olabilir dedi.
Tabi cnm önemli olan 2 katına çıkması 2 gündee

Merhabalar hepinize hayırlı olsun inşallah sanırım bende ekim annesi adayıyım rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah..🤲 Bugun yumurtlamamin 12.gunu test biraz koyulasinca kan testi verdim ve 56 cikti cok şükür insallah guzelce ilerler ama ben daha kimselere soylemedim sizce doktora ne zaman gitmeli beta haftaya kadar guzelce artar mi sizlere sormak istedim🌺

Merhabalar hepinize hayırlı olsun inşallah sanırım bende ekim annesi adayıyım rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah..🤲 Bugun yumurtlamamin 12.gunu test biraz koyulasinca kan testi verdim ve 56 cikti cok şükür insallah guzelce ilerler ama ben daha kimselere soylemedim sizce doktora ne zaman gitmeli beta haftaya kadar guzelce artar mi sizlere sormak istedim🌺
mrhb hayirli olsun bende 5+2 hamileyim daha gitmedim
haftaya gidicem hem kese hem kalp icin bekliyorum bence sende bekle 6-7. haftay kadar tekrar gitmek zorunda kalmassin 🥰

Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlersin İnşaAllah senin ve bebeğinin gelişimi, ben 7 yada 8. Haftalarda gitmek istiyorum kese ve bebeğin kalp atışı daha net görünsün diye nasip bakalım bu benim düşüncem

X