2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bilgi deposusun ben de bugün öğrendim bunu sürekli özel hastanede yaptırıp durmayayım diye aile hekimine gitmiştim. 1 gün sonra çıkıyor sonuç dedi ŞAKA MI YAPIYOSUNUZ dedim :)) sonra bi şifre verdi halklabim sonuç diye aratınca çıkan sitede 2 saat sonra çıkmıştı.

Bekleye bekleye, beklememek için yollar buluyor insan kuzum. Napalım mecbur aynen öyle ya e nabız bile saatler sonra düştü.

Kızlar Pendik Medipol üniversitesi hastanesi nasıl giden varmı?Doktorları nasıl yardimci olursanız sevinirim

Ay kızlar içimi rahatlattınız valla sağolun çok güzel oldu böyle birbirimize destek olmak inşallah hepimiz kalp atışlarını da paylaşalım sağlık ocağına tekrar kan vereyim diye sordum ben 3 gün sonra çıkıyor sonuç dedi o yüzden vermem daha iyi diye düşündüm acaba erken çıkma ihtimali var mi

Var kuzum. Onlar herhalde sisteme yansıma süresini de hesaplayıp uzun söylüyorlar. Bana da bir gün sonra çıkar dediler ama 40dk sonra çıktı mesela.

Burası birbirimize destek olmak, fikir alışverişi yapmak için var canım.

Benim yumurtlamadan sonra 10.gün kanda 15 cıktı tabloda 10.gün yok hemen hemen tutuyor sanırım tabloya

Sağlıkla gelsin de canım bu ay zaten sizin çok çalışma olmamıştı anladigim kadarıyla , çok iyi beslen folik asit takviye al güzel haberlerle buluşalım inşAllah

Benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu bebeğe niyetlendik boş genelik geçirdim. Ben de çok dua ediyorum inşaAllah bu sefer tutmuştur

Hiç strese girmeyin akışına bırakın farklı şeylerle kafanızı dağıtın gayet normal herkezin vücudu farklı benimle aynı dönem de hamile kalan arkadaşım Var di onunda değerleri yavaş yavaş yükselmişti benim de bi anda yükseliyordu tamamen herkezin farklı oluyor o yüzden hiç takilmayin . Şimdiden hayırlısı olsun.

Merhaba. Kasığınızdaki ağrının şiddeti nedir acaba benimki giderek artıyor sanki. 10 üzerinden 8 verebilirim. Ve ağrılar sıklaştı. Bu normal mi?

Merhaba. Kasığınızdaki ağrının şiddeti nedir acaba benimki giderek artıyor sanki. 10 üzerinden 8 verebilirim. Ve ağrılar sıklaştı. Bu normal mi?
Oladar karın ağrım varki güngür güngür ağladım. Ağrıdan midem bulanıyor o derece. Bat 30 ocak. Önceki kaybettiğim gebeliğimde de çok ağrım olmuştu ama bu daha da fena.

Arkadaşlar neden sürekli kandan değer takibi yapıyorsunuz? Doktor mu istiyor bunu?
Evet canım, beta hcg düzenli artış gösteriyor mu, sağlıklı gebelik mi diye fikir edinmek için 2günde bir kan veriliyor.
Benim ara ara 5oluyor sonra düşüyor ama hiç dediğin gibi yükselmedi canım. Vücuttan vücuda değişiyor dur belki dur bakalım

Kasığımda batma oluyo ama 8lik bi bel ağrım var birde karnımın alt kısımları adet sancısı gbi sızlama var devam ediyor bakalım inşallah bebişlerimiz sağlıkla büyüyordur

Ama zaten 6 haftada kese görünüyor. 2 hafta beklemek yerine neden sizi sürekli hastane ortamına sokuyorlar? Çok tehlikeli şu zamanda.

Ama zaten 6 haftada kese görünüyor. 2 hafta beklemek yerine neden sizi sürekli hastane ortamına sokuyorlar? Çok tehlikeli şu zamanda.
Valla bende anlamadım canım, beta artıyor mu diye bakalım dedi tamam dedim. Belki de sık sık gitmeyeyim diye çarşamba gel dedi. Yarın gideceğim, öğlen sonuçları yazarım size inşallah

Reactions: Ebt
Sağlıkla gelsin de canım bu ay zaten sizin çok çalışma olmamıştı anladigim kadarıyla , çok iyi beslen folik asit takviye al güzel haberlerle buluşalım inşAllah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, aynen öyle çok mesai verememistik, inşallah çok gecikmeden ben de hamile kalırım

Benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu bebeğe niyetlendik boş genelik geçirdim. Ben de çok dua ediyorum inşaAllah bu sefer tutmuştur
Çok geçmiş olsuun. İnşallah tutaarKimyasal gebelik kaçıncı gün sonlandı hangi beta hcg ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…