Bilgi deposusunBu arada kan testi yaptırırsanız kızlar e nabız düşmeden önce tahlil yaptırdığınız hastanenin sitesine ya da sağlık ocağının sistemine sonucu düşüyor. Sağlık ocağı kan tahlili sonucu yazarak ara ara kontrol edebilirsiniz. Ya da bağlı olduğunuz hastanenin(genelde doğu illerinde oluyor) sitesinden bakabilirsiniz. Bana sağlık ocağında bir gün sonra çıkar sonuçlar dediler ama 40dk sonra çıktı, telefonuma mesaj gelince hastane sitesinden bakmıştım. Aklınızda bulunsun.
Bekleye bekleye, beklememek için yollar buluyor insan kuzum. Napalım mecburBilgi deposusunben de bugün öğrendim bunu sürekli özel hastanede yaptırıp durmayayım diye aile hekimine gitmiştim. 1 gün sonra çıkıyor sonuç dedi ŞAKA MI YAPIYOSUNUZ dedim :)) sonra bi şifre verdi halklabim sonuç diye aratınca çıkan sitede 2 saat sonra çıkmıştı.
Var kuzum. Onlar herhalde sisteme yansıma süresini de hesaplayıp uzun söylüyorlar. Bana da bir gün sonra çıkar dediler ama 40dk sonra çıktı mesela.Ay kızlar içimi rahatlattınız valla sağolun çok güzel oldu böyle birbirimize destek olmak inşallah hepimiz kalp atışlarını da paylaşalımsağlık ocağına tekrar kan vereyim diye sordum ben 3 gün sonra çıkıyor sonuç dedi o yüzden vermem daha iyi diye düşündüm acaba erken çıkma ihtimali var mi
Benim yumurtlamadan sonra 10.gün kanda 15 cıktı tabloda 10.gün yokCanım benim bat 23 ocaktı. 21ocakta 33çıktı betam. Aile hekimi de düşük, yükselmeye bakalım dedi. Battan önce düşük çıkabiliyor canım, endişe etme. Bat günü birden fırlıyor çoğu beta.
Merhaba canım, inşallah aramıza katılırsıntestini bizle paylaşmak ister misin?
Canım yumurtlama gününe göre hesaplasana burdan betanı, ortalama değerlerine bakalım Bi. B Bilgi012
Ortalama değerler olduğu için canım alt sınırdan ya da üst sınırdan tutar mutlaka bir sıkıntı yoksaBenim yumurtlamadan sonra 10.gün kanda 15 cıktı tabloda 10.gün yokhemen hemen tutuyor sanırım tabloya
Sağlıkla gelsin de canım bu ay zaten sizin çok çalışma olmamıştı anladigim kadarıyla , çok iyi beslen folik asit takviye al güzel haberlerle buluşalım inşAllahKızlar benim kırmızı kelebekler geldi, nasip bu aya değilmiş, diğer aylar hummalı çalışmayla bize de nasip olur inşallah.. sizler kolay bir hamilelik süreci sonunda alırsınız inşallah kucaklarınıza
Benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu bebeğe niyetlendik boş genelik geçirdim. Ben de çok dua ediyorum inşaAllah bu sefer tutmuşturGeçen ay kimyasal yaşadım o yüzden testte çift çizgi gorsemde pek sevinemicem gibi. Bende kasıkta pıt pıt atmalar var.hic akıntım yok ama hiç. Birde mide kazinmasi bide kasık ağrısı var arada bir ..Test sipariş ettim gelince yapacam bat a 1 hafta varm
Hiç strese girmeyin akışına bırakın farklı şeylerle kafanızı dağıtın gayet normal herkezin vücudu farklı benimle aynı dönem de hamile kalan arkadaşım Var di onunda değerleri yavaş yavaş yükselmişti benim de bi anda yükseliyordu tamamen herkezin farklı oluyor o yüzden hiç takilmayin . Şimdiden hayırlısı olsun.Merhaba benim de bat 26ocak
22ocakta beta 15 ti
25ocakta yani bugün 47
Doktor perşembe tekrar istedi artış nasıl sizce değerlere çok takılmamak gerek sanırım konuştuğum bütün arkadaşlarımın hep böyle öğrendikleri değerler yinede stres oldum biraz bakalım
Oladar karın ağrım varki güngür güngür ağladım. Ağrıdan midem bulanıyor o derece. Bat 30 ocak. Önceki kaybettiğim gebeliğimde de çok ağrım olmuştu ama bu daha da fena.Merhaba. Kasığınızdaki ağrının şiddeti nedir acaba benimki giderek artıyor sanki. 10 üzerinden 8 verebilirim. Ve ağrılar sıklaştı. Bu normal mi?
Evet canım, beta hcg düzenli artış gösteriyor mu, sağlıklı gebelik mi diye fikir edinmek için 2günde bir kan veriliyor.Arkadaşlar neden sürekli kandan değer takibi yapıyorsunuz? Doktor mu istiyor bunu?
Benim ara ara 5oluyor sonra düşüyor ama hiç dediğin gibi yükselmedi canım. Vücuttan vücuda değişiyor dur belki dur bakalımMerhaba. Kasığınızdaki ağrının şiddeti nedir acaba benimki giderek artıyor sanki. 10 üzerinden 8 verebilirim. Ve ağrılar sıklaştı. Bu normal mi?
Kasığımda batma oluyo ama 8lik bi bel ağrım var birde karnımın alt kısımları adet sancısı gbi sızlama var devam ediyor bakalım inşallah bebişlerimiz sağlıkla büyüyordurMerhaba. Kasığınızdaki ağrının şiddeti nedir acaba benimki giderek artıyor sanki. 10 üzerinden 8 verebilirim. Ve ağrılar sıklaştı. Bu normal mi?
Ama zaten 6 haftada kese görünüyor. 2 hafta beklemek yerine neden sizi sürekli hastane ortamına sokuyorlar? Çok tehlikeli şu zamanda.Evet canım, beta hcg düzenli artış gösteriyor mu, sağlıklı gebelik mi diye fikir edinmek için 2günde bir kan veriliyor.
Benim ara ara 5oluyor sonra düşüyor ama hiç dediğin gibi yükselmedi canım. Vücuttan vücuda değişiyor dur belki dur bakalım
Valla bende anlamadım canım, beta artıyor mu diye bakalım dedi tamam dedim. Belki de sık sık gitmeyeyim diye çarşamba gel dedi. Yarın gideceğim, öğlen sonuçları yazarım size inşallahAma zaten 6 haftada kese görünüyor. 2 hafta beklemek yerine neden sizi sürekli hastane ortamına sokuyorlar? Çok tehlikeli şu zamanda.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, aynen öyle çok mesai verememistik, inşallah çok gecikmeden ben de hamile kalırımSağlıkla gelsin de canım bu ay zaten sizin çok çalışma olmamıştı anladigim kadarıyla , çok iyi beslen folik asit takviye al güzel haberlerle buluşalım inşAllah
Çok geçmiş olsuun. İnşallah tutaarBenim 4,5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu bebeğe niyetlendik boş genelik geçirdim. Ben de çok dua ediyorum inşaAllah bu sefer tutmuştur