- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.361
İnşallah benim küçük de diğerine yetişir bir an önce.Aralarında gün olarak 1-3 gün oluyor her zaman 10 gr vardı fark kız 150 iken erkek 160'dı. Şimdi kız 287 gr erkek 280 gr. 17 gr fazla almış 2 haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim küçük de diğerine yetişir bir an önce.Aralarında gün olarak 1-3 gün oluyor her zaman 10 gr vardı fark kız 150 iken erkek 160'dı. Şimdi kız 287 gr erkek 280 gr. 17 gr fazla almış 2 haftada
İnşallah benim küçük de diğerine yetişir bir an önce.
Merhaba canım maalesefki ben bu durumu ençok yaşayanlardanım...Ama astımım var buda etken ... Bu durum ileriki haftalarda bebek aşağıya indikçe ortadan kalkabilir...Galaxyeliz61 M Mlekee merhaba. bişey sorcaktım size. Dikkat ettiğim kadar benden önde olan sizlersiniz. Şuan 28+4 teyim. Yaklaşık Bir haftadır ara ara göğsüm sıkışıyo. Nefes alamıyo gibi oluyorum. Oturunca da geçmiyo. Bebek sıkıştırıyodur diye tahmin ediyorum ama sizde de bu tarz şeyler olmuş muydu ?
Canm benim de 14. Gun degerim 5525ti iki bebek iki kese var kendini ikize hazirla ikiz cikma ihtimali yuksek tabi sadece degere bakip bisey denemez ama tahminMerhaba kızlar, herkesin süreci sağlıkla ilerlesin. Tüp bebek ile çift embriyo transferim oldu. Bugün 14.gün beta hcg 3512 gibi bir rakam çıktı. Çok korktum sizlerin değerleri nasıldı acaba
Canım sağlıkla kucağına al bebeklerini teşekkür ederim beklemedeyim bakalım neler olacakCanm benim de 14. Gun degerim 5525ti iki bebek iki kese var kendini ikize hazirla ikiz cikma ihtimali yuksek tabi sadece degere bakip bisey denemez ama tahmin
15.gunde keseleri gormuştuk buarada. Amiin inşallah şuan hastanede yatiyorum kanama alanim var dua edermisinCanım sağlıkla kucağına al bebeklerini teşekkür ederim beklemedeyim bakalım neler olacak
Yaaa görünüyor mu o kadar erken. Ederim tabii canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin geçecek inşallah hepsi. Şu an ne kadar oldu kaç haftalıklar?15.gunde keseleri gormuştuk buarada. Amiin inşallah şuan hastanede yatiyorum kanama alanim var dua edermisin
Ben de beklemiyordum ama gorunduler amiin inşallahh bugun tam 8+0 olduk su 1ayi atlatirsak sagsalim rahatliycaz inşallahYaaa görünüyor mu o kadar erken. Ederim tabii canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin geçecek inşallah hepsi. Şu an ne kadar oldu kaç haftalıklar?
İnşallah canım inşallah su gibi sıkıntısız geçirirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrularınıBen de beklemiyordum ama gorunduler amiin inşallahh bugun tam 8+0 olduk su 1ayi atlatirsak sagsalim rahatliycaz inşallah
Amiin amiin inşallahh senin kontrolun ne zaman kese içinİnşallah canım inşallah su gibi sıkıntısız geçirirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrularını
Vallahi daha ikinci testi istedi doktor normalde bugüne idi ama cumartesi ver dedi. Yarın onu vereceğim inşallah sağlıklı artıyordur Sanırım tüp bebek doktorları böyle ağırdan alıyormuş başka doktorda bakmadım henüz. Kararsız kaldımAmiin amiin inşallahh senin kontrolun ne zaman kese için
Bazi doktorlar oyle evet ama aslinda gec gitmek daha iyi sanirim atim icin 11gun bekledim ben stres yapmiştim baya gec gidersen atimlar kese arasi da fazla olmaz daha iyi olurVallahi daha ikinci testi istedi doktor normalde bugüne idi ama cumartesi ver dedi. Yarın onu vereceğim inşallah sağlıklı artıyordur Sanırım tüp bebek doktorları böyle ağırdan alıyormuş başka doktorda bakmadım henüz. Kararsız kaldım
İkisine bir bile çağırabilir doktorum ömrümüz beklemekle geçiyor zaten. Sağlıkla olsun da inşallah Bakalım yarın belli olur sankiBazi doktorlar oyle evet ama aslinda gec gitmek daha iyi sanirim atim icin 11gun bekledim ben stres yapmiştim baya gec gidersen atimlar kese arasi da fazla olmaz daha iyi olur
Tabii en onemlisi o inşallahh guzel haberini bekliyoruzİkisine bir bile çağırabilir doktorum ömrümüz beklemekle geçiyor zaten. Sağlıkla olsun da inşallah Bakalım yarın belli olur sanki
İnşallah canım inşallah sende yavrularınla sağlıkla evine dönersinTabii en onemlisi o inşallahh guzel haberini bekliyoruz
Amiin inşallahhhİnşallah canım inşallah sende yavrularınla sağlıkla evine dönersin
Ben de çarpıntıdan dolayı oluyordu nefes alamama o da kan hapını günde 2 alınca geçti hemoglobin düşmüş ama sıkıştırma tarzı olmadıGalaxyeliz61 M Mlekee merhaba. bişey sorcaktım size. Dikkat ettiğim kadar benden önde olan sizlersiniz. Şuan 28+4 teyim. Yaklaşık Bir haftadır ara ara göğsüm sıkışıyo. Nefes alamıyo gibi oluyorum. Oturunca da geçmiyo. Bebek sıkıştırıyodur diye tahmin ediyorum ama sizde de bu tarz şeyler olmuş muydu ?
Allah yardımcın olsun. Bende astım yok ama yine bi merak ettim. Teşekkür ederiö.Merhaba canım maalesefki ben bu durumu ençok yaşayanlardanım...Ama astımım var buda etken ... Bu durum ileriki haftalarda bebek aşağıya indikçe ortadan kalkabilir...
Çarpıntı benimde var. Normal nabzımı da 110 dan aşağı görmüyorum nerdeyse. Hemoglobin ve demirim de düşük muhtemelen o yüzden nefes darlığı oluyo o zaman. Teşekkür ederim.Ben de çarpıntıdan dolayı oluyordu nefes alamama o da kan hapını günde 2 alınca geçti hemoglobin düşmüş ama sıkıştırma tarzı olmadı