- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.821
Kizlar karniniz buyuyunce klozette oturur sekilde islatip fitili rahatca kullanabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlanBen çok şükür hala koyabiliyorum artık olmadığı yerde eşlerden yardım alıcaz
Sen nasılsın bu arada kontroller nasıl gidiyor?
Hazırlık yapman iyi bence canım erken değil sonra daha da zor olur yapmak .benim karnım da kimseyi tatmin etmiyor küçük diyorlar bana göre gayet iyi de .2 hafta oldu benim hazırlıklar bittiHerkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlan
Nefesim hala aynı daralıyor ilaçsız buhar makinasıyla saf su kullanıyorum idare ediyorum.. Yarın kontrolüm var canım rahim ağrılarım da var acaba sancı çıkar mı nstde diyorum... Her ihtimale karşı kendime çanta hazırladım olurda yatırır belki diye ... bu arada ütülerimizide yaptık bugün herşey hazır ... belki erken biliyorum ama olurda aksilik olur diye önlem..
Fitili mi islatıyonuzAynen ıslatıp koyuyorum ben hala çömelip zor olmuyor
Lutinus var 100mg vajinal progesteron ben onu kullanmıştım 10. Haftaya kadar. İçinde aplikatör oluyor suyla uygulamadan önce yıkıyordum ıslanıyordu kayganlaşıyordu daha rahat gdiyordu.Fitili mi islatıyonuz
Iyi yaptın canım biraz daha beklesinler ama artık her an her sey olabilir haftalardasın bebekler gelmese bile sen her an hastaneye yatabilirsin.Herkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlan
Nefesim hala aynı daralıyor ilaçsız buhar makinasıyla saf su kullanıyorum idare ediyorum.. Yarın kontrolüm var canım rahim ağrılarım da var acaba sancı çıkar mı nstde diyorum... Her ihtimale karşı kendime çanta hazırladım olurda yatırır belki diye ... bu arada ütülerimizide yaptık bugün herşey hazır ... belki erken biliyorum ama olurda aksilik olur diye önlem..
Lutinus 12 hafta kullandım o aplikatör canımı acitiyordu progestan daha rahatLutinus var 100mg vajinal progesteron ben onu kullanmıştım 10. Haftaya kadar. İçinde aplikatör oluyor suyla uygulamadan önce yıkıyordum ıslanıyordu kayganlaşıyordu daha rahat gdiyordu.
Lutinusum bittiğinde eldivenle progestan 200 yolluyodum eldiveni ıslıyordum kayıyodu hemen :)
İnan ıslatsan şıp diye kayıp giriyordu. Islattın mı hiç? Ben de progestandan hoşlanmadım eldivenle de olsa hoşuma gitmedi.Lutinus 12 hafta kullandım o aplikatör canımı acitiyordu progestan daha rahat
Kullanmadan önce yıkıyordum zaten ıslanıyordu ama kenarları çiziyormuş gibi hissediyordum bi tuhafİnan ıslatsan şıp diye kayıp giriyordu. Islattın mı hiç? Ben de progestandan hoşlanmadım eldivenle de olsa hoşuma gitmedi.
Benim boyum 1.68 55 kiloyla başladım 69 kiloyla bitirdimGözünüz aydın
Hamilelikte kaç kilo almıştınız ve boyunuz kaç acaba uzun boy avantaj diyorlar ama bence çok alakası yok.
Kizlar karniniz buyuyunce klozette oturur sekilde islatip fitili rahatca kullanabilirsiniz
Herkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlan
Biz de sonradan yaptırdık, hamilelikten sonra yani ve hiçbi başka test yaptırmadı.Kızlar herkese günaydın bizim embriyolarımıza genetik tarama yapılmıştı sağlıklı geldi yine de bu bahsettiğiniz tarama testlerini isterler mi sizce ?
Evet baştan beri doktorum söylemiştiHazırlık yapman iyi bence canım erken değil sonra daha da zor olur yapmak .benim karnım da kimseyi tatmin etmiyor küçük diyorlar bana göre gayet iyi de .2 hafta oldu benim hazırlıklar bitti
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyetleri nedir?Kızlar selam 33+5 teyim. Cidden ağırlaştım bazen kalkıp hemen yürüyemiyorum kasık ağrılarımdan. Olumsuz şeyler okurum diye aylardır girmedim. İyi gidiyor benim. Sadece artık ayaklarım şişmeye başladı ve geceleri dönerken çok ağrılar oluyor bebelerin hareketi de inanılmaz görünüyor dışardan. Doktorum her şey yolunda diyor bakalım inşallah ikişer kilolardı en son gittiğimde. Tek bebek kilosunda gidiolar dedi memnun oldu. sağlıkla kucağımıza alalım minikleri
Iki erkek, isim zorMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyetleri nedir?
Allah bağışlasın erkek isim zor kız biraz daha kolay oluyorIki erkek, isim zor