2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben çok şükür hala koyabiliyorum artık olmadığı yerde eşlerden yardım alıcaz 🤭
Sen nasılsın bu arada kontroller nasıl gidiyor?
Herkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlan😍😍😍
Nefesim hala aynı daralıyor😐 ilaçsız buhar makinasıyla saf su kullanıyorum idare ediyorum.. Yarın kontrolüm var canım rahim ağrılarım da var acaba sancı çıkar mı nstde diyorum... Her ihtimale karşı kendime çanta hazırladım olurda yatırır belki diye ... bu arada ütülerimizide yaptık bugün herşey hazır ... belki erken biliyorum ama olurda aksilik olur diye önlem..

Herkes bana ne zaman doğum diye soruyor daha çok var diyince şaşırıyorlar... bu diyalogla çok karşılaşacaksın hazırlan😍😍😍
Nefesim hala aynı daralıyor😐 ilaçsız buhar makinasıyla saf su kullanıyorum idare ediyorum.. Yarın kontrolüm var canım rahim ağrılarım da var acaba sancı çıkar mı nstde diyorum... Her ihtimale karşı kendime çanta hazırladım olurda yatırır belki diye ... bu arada ütülerimizide yaptık bugün herşey hazır ... belki erken biliyorum ama olurda aksilik olur diye önlem..
Hazırlık yapman iyi bence canım erken değil sonra daha da zor olur yapmak .benim karnım da kimseyi tatmin etmiyor küçük diyorlar 😄 bana göre gayet iyi de .2 hafta oldu benim hazırlıklar bitti

Fitili mi islatıyonuz 🤭
Lutinus var 100mg vajinal progesteron ben onu kullanmıştım 10. Haftaya kadar. İçinde aplikatör oluyor suyla uygulamadan önce yıkıyordum ıslanıyordu kayganlaşıyordu daha rahat gdiyordu.
Lutinusum bittiğinde eldivenle progestan 200 yolluyodum eldiveni ıslıyordum kayıyodu hemen :)

Iyi yaptın canım biraz daha beklesinler ama artık her an her sey olabilir haftalardasın bebekler gelmese bile sen her an hastaneye yatabilirsin.
Ay sorma geçen detaylı ultrason için gittim 30.hafta tekil gebe biriyle karnım aynı boydaydı resmen sen nst başladın mı diye sordu 🤣

Lutinus var 100mg vajinal progesteron ben onu kullanmıştım 10. Haftaya kadar. İçinde aplikatör oluyor suyla uygulamadan önce yıkıyordum ıslanıyordu kayganlaşıyordu daha rahat gdiyordu.
Lutinusum bittiğinde eldivenle progestan 200 yolluyodum eldiveni ıslıyordum kayıyodu hemen :)
Lutinus 12 hafta kullandım o aplikatör canımı acitiyordu progestan daha rahat😊

İnan ıslatsan şıp diye kayıp giriyordu. Islattın mı hiç? Ben de progestandan hoşlanmadım eldivenle de olsa hoşuma gitmedi. ☺️
Kullanmadan önce yıkıyordum zaten ıslanıyordu ama kenarları çiziyormuş gibi hissediyordum bi tuhaf 🤣
Bi kere progestan fiyatından ötürü seviyorum 5 güne 1 kutu kutu lutinus bitiriyordum o ara resmen batmıstık🤣

Hiç heveslenme 38 görmeden doğurmak yok buradakilere 🤭 Yasaklıyorum.
Ütüler filan iyi olmuş aradan çıkmış kafan bide onlara takılıp gereksiz stres yapmazsın. Ayrıca sana güveniyoruz 38 gör inşallah 💪

Kızlar herkese günaydın bizim embriyolarımıza genetik tarama yapılmıştı sağlıklı geldi yine de bu bahsettiğiniz tarama testlerini isterler mi sizce ?

Kızlar selam 33+5 teyim. Cidden ağırlaştım bazen kalkıp hemen yürüyemiyorum kasık ağrılarımdan. Olumsuz şeyler okurum diye aylardır girmedim. İyi gidiyor benim. Sadece artık ayaklarım şişmeye başladı ve geceleri dönerken çok ağrılar oluyor bebelerin hareketi de inanılmaz görünüyor dışardan. Doktorum her şey yolunda diyor bakalım inşallah 🐻🐻 ikişer kilolardı en son gittiğimde. Tek bebek kilosunda gidiolar dedi memnun oldu. sağlıkla kucağımıza alalım minikleri

Kızlar selam 33+5 teyim. Cidden ağırlaştım bazen kalkıp hemen yürüyemiyorum kasık ağrılarımdan. Olumsuz şeyler okurum diye aylardır girmedim. İyi gidiyor benim. Sadece artık ayaklarım şişmeye başladı ve geceleri dönerken çok ağrılar oluyor bebelerin hareketi de inanılmaz görünüyor dışardan. Doktorum her şey yolunda diyor bakalım inşallah 🐻🐻 ikişer kilolardı en son gittiğimde. Tek bebek kilosunda gidiolar dedi memnun oldu. sağlıkla kucağımıza alalım minikleri
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyetleri nedir?

X