- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.861
Ben 2 yaşı bekliyorum inşallah zor olmaz o zaman da.Emzirmeye artık veda ettik zor oldu ama sütten ayrılmaları bitti çok şükür
Daha bilinçli olurlar sorlanmazsin inşallah cnm benimkiler artık uzansam bile meme verecegimi sanıp açıp ediyorlardı şuan uykuda düzene girdi sırf emmek için uyaniyorlardi kaç defaBen 2 yaşı bekliyorum inşallah zor olmaz o zaman da.
Emzirmeye artık veda ettik zor oldu ama sütten ayrılmaları bitti çok şükür
Ben de merak ediyorum noldu acaba?
Gece uyandıklarında emzirmiyorum 12 aylıktan beri , bitek sabah 5 te falan uyanırlarsa, ki genelde uyanıyorlar o zaman emziriyorum. Zaten çok sütüm de yok. Hayırlısı bakalım.Daha bilinçli olurlar sorlanmazsin inşallah cnm benimkiler artık uzansam bile meme verecegimi sanıp açıp ediyorlardı şuan uykuda düzene girdi sırf emmek için uyaniyorlardi kaç defa
Aglamiyorlar mı nasıl geri uyutuyorsun?Gece uyandıklarında emzirmiyorum 12 aylıktan beri , bitek sabah 5 te falan uyanırlarsa, ki genelde uyanıyorlar o zaman emziriyorum. Zaten çok sütüm de yok. Hayırlısı bakalım.
Agliyorlar yanımıza alıyorum, bazen sallıyoruz, 12aydan sonra gece beslenmesi zararlı reflüye sebep oluyor diye okumuştum. Emzirdigim zamandan daha az uyanıyorlar hem.Aglamiyorlar mı nasıl geri uyutuyorsun?
Ne güzel alistiysalar.Ben yoruldum artık gece uyanmaktanAgliyorlar yanımıza alıyorum, bazen sallıyoruz, 12aydan sonra gece beslenmesi zararlı reflüye sebep oluyor diye okumuştum. Emzirdigim zamandan daha az uyanıyorlar hem.
Süt epey doyuruyor , biz sadece gece yatmadan önce 150-180 cc mama veriyor7z fazlasini icmiyorlar.Ne güzel alistiysalar.Ben yoruldum artık gece uyanmaktansabahta kahvaltı yemiyor gece süt içtiği için.Bugun de felegimiz şaştı sabah erken uyandık şimdi uyudu.Rutin bozulduğu an ne yapacağımı şaşırıyorum Fransa'dayim şimdi saat 1030 filan
Net vermıyorum, verdırmıyorum. Verende her kım olursa olsun paparayı yiyor benden. Bu yuzden veremiyorlar.Kızlar nasılsınız, buralara pEk bakamıyoruz artık, ikizler büyüyor, bizimkiler 1,5 yaşlarına girecekler ay sonunda, oğlumda bol bol tutturma var evdeki kırıp dökülecek elektronik aletler için , ben vermiyorum bugün kayinvalidem elektrikli sobayı vermiş, ee çok ağlıyo diyor bi de. Tutturacak seni kullanacak tabi istediğini yaptırmak için. Ne zaman eve farklı biri gelse bizim vermediğimiz şeyler için tutturup saatlerce ağlıyor . Vermeyin diyorum veriyorlar. Cidden büyükler de insanı çok yoruyor yahu.
Gerçi eşim d3 yapıyor aynı şeyi. Kızıyorum vermeyin diyorum sanki hiç dememişim gibi veriyorlar. Geçen gün annenlerde durdu 1 gün çocuklar sabahtan akşama kadar,bizim e de temizlik vardı, gitmiş blandiri 'ni vermiş, oda atmış yere cocuk, kırılmış. Siz bana borclusunuz diyo , ben size vermeyin diyorum dedim, o tehlikeli oyuncak değil deyip alın elinden. Bi türlü derdimi anlamayım kızlar yahu. Siz napiyorsunuz bu konuda.
Benın oğlum vermeyince isteklerini yapmayınca aglamakla kalmıyor üstüne kafa vuruyor kendını yerlere atıyorKızlar nasılsınız, buralara pEk bakamıyoruz artık, ikizler büyüyor, bizimkiler 1,5 yaşlarına girecekler ay sonunda, oğlumda bol bol tutturma var evdeki kırıp dökülecek elektronik aletler için , ben vermiyorum bugün kayinvalidem elektrikli sobayı vermiş, ee çok ağlıyo diyor bi de. Tutturacak seni kullanacak tabi istediğini yaptırmak için. Ne zaman eve farklı biri gelse bizim vermediğimiz şeyler için tutturup saatlerce ağlıyor . Vermeyin diyorum veriyorlar. Cidden büyükler de insanı çok yoruyor yahu.
Gerçi eşim d3 yapıyor aynı şeyi. Kızıyorum vermeyin diyorum sanki hiç dememişim gibi veriyorlar. Geçen gün annenlerde durdu 1 gün çocuklar sabahtan akşama kadar,bizim e de temizlik vardı, gitmiş blandiri 'ni vermiş, oda atmış yere cocuk, kırılmış. Siz bana borclusunuz diyo , ben size vermeyin diyorum dedim, o tehlikeli oyuncak değil deyip alın elinden. Bi türlü derdimi anlamayım kızlar yahu. Siz napiyorsunuz bu konuda.
Net vermıyorum, verdırmıyorum. Verende her kım olursa olsun paparayı yiyor benden. Bu yuzden veremiyorlar.
Ay benimki de öyle ya, kafasını vuruyor yere, acıyınca bi de o yüzden ağlıyor. Oğlanlar hep mi böyle acaba anlamadım ben.Benın oğlum vermeyince isteklerini yapmayınca aglamakla kalmıyor üstüne kafa vuruyor kendını yerlere atıyor
Olmayanıda gördüm ben. Piyango bize vurmuş. İki kardes kedı köpek gibi bizde. Israr edeceksın büyüklere yumusama hiç. Bide büyüklerle uğrasıyoruz. İyice ayar oluyorum zaten. Seninkilerin gece uykusu nasıl? Benımkıler en az biri geceleri uyumuyor. Asırı yorgunum.Ay benimki de öyle ya, kafasını vuruyor yere, acıyınca bi de o yüzden ağlıyor. Oğlanlar hep mi böyle acaba anlamadım ben.
Ben de bugün çok kızdım vermeyin dedim, çocuklar sizi parmağında oynatıyor dedim. Ama bizimkilerin kulağına değmeden uçup gidiyor söz. aşırı sinirlendim tansiyonum cıktı yine . Valla ne bileyim nasıl olacak böyle.
Gece uykuları deliksiz olmadi hiç bir zaman , illa ki bir kaç kez uyanıp yeniden uyuyorlar, ben de çok yorgunum.Olmayanıda gördüm ben. Piyango bize vurmuş. İki kardes kedı köpek gibi bizde. Israr edeceksın büyüklere yumusama hiç. Bide büyüklerle uğrasıyoruz. İyice ayar oluyorum zaten. Seninkilerin gece uykusu nasıl? Benımkıler en az biri geceleri uyumuyor. Asırı yorgunum.
Kavga edeceklerini pek sanmıyorum senınkılerınGece uykuları deliksiz olmadi hiç bir zaman , illa ki bir kaç kez uyanıp yeniden uyuyorlar, ben de çok yorgunum.
Bizimkiler o kadar çok kavga etmiyorlar şimdilik ama bakalım hee şey ar an değişebilir.
Sadece şurup falan verdiysek uzun uyuyorlar uyanmadan.Kavga edeceklerini pek sanmıyorum senınkılerın
Sankı başta nasılsa öyle gidecek gibi.
Sende ben gibiymişsin. O uyanmalardan sonra hemen yatmıyorlar. Uykum c7k bölünüyor. Bide 5 yada 6 kalkıyorlar
Benımde 18 bitecek bu ay sonu. Bende uyutuyorum tekrar sallayarak besikte ama bazen. Amaan diyorum kacta kalacaksa kalksın ben uyuyamadıktan sonra yatsa ne. Kıvrana Kıvrana yatıyor oda. Benimkide aynı gözüme baka baka yapıyor. Büyürler zamanda gecer ama brn cok yıpranacagım bellı.Sadece şurup falan verdiysek uzun uyuyorlar uyanmadan.
Kaç aylık oldu seninkiler , bizim bu ayın sonunda 18 bitecek inşallah.
5 _6 da kalkıyorlar ama uyutuyoruz yine, eskiden uyumuyorlardı.
Valla cani sağ olsun da beni oğlum çok zorluyor, neyi yapma desem tam tersini yapıyor bile bile hem de. Çok da sevimli bi yandan ne bileyim delirmeden buyutebilirim inşallah.
Çoğumuz ayniyiz demek ki ya, aman niye kimse söylemedi coxuk isterken böyle şeyler olacağını, herkes çocuk çok güzel mutlaka olmalı deyil duruyordu, şimdi hiç birisi gelip de bi gün ben bakayım sen dinlen demiyor. Ne tuhaf haYat .Benımde 18 bitecek bu ay sonu. Bende uyutuyorum tekrar sallayarak besikte ama bazen. Amaan diyorum kacta kalacaksa kalksın ben uyuyamadıktan sonra yatsa ne. Kıvrana Kıvrana yatıyor oda. Benimkide aynı gözüme baka baka yapıyor. Büyürler zamanda gecer ama brn cok yıpranacagım bellı.