2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben ikisine de park yatak kullanıyorum canım başka türlüsünü hiç kullanmadım
Doğum yaptığımda oturduğumuz ev aşırı küçüktü bebelere ayrı oda yapmam imkansızdı
Yatak odasına iki beşik sigmasi da imkansızdı o yüzden ebebege gidip en küçük boy park yatak almıştım hala onu kullanıyorum
Bunlar bizi Bi 2-3 yıl kadar daha idare etse yeter sonra ya montessori yatak alırım ya kenar korumalı baza

Ben ilk bir tane park yatak almıştım. Sonra baktım eşim bebeleri bizden ayıramayacak, e ama çocuklarda sığmıyor aynısından bir tane daha aldım. 2 sene idare etsin bende büyük yatak almayı planlıyorum onuda evlenene kadar kullansınlar

Teşekkür ederim canım bende park yatağa devam edicem gibi duruyo benim de yatak odam küçücük diğer odayı da giyinme odası yapmıştım o odadan hayir gelmez bana artık park yatağımda büyük wrtik bide küçük boy alayım bari

Mantıklı valla bende aynısını diyorum yok bebek odası yok çocuk odası dehşet pahalı sürekli o mu değişecek biz bide kiraciyiz gittiğin yere taşı dur bide

Mantıklı valla bende aynısını diyorum yok bebek odası yok çocuk odası dehşet pahalı sürekli o mu değişecek biz bide kiraciyiz gittiğin yere taşı dur bide

Bende hiç o topa giremicem hatta gardırop bile alma niyetim yok almamıştım zaten bizim gardrobu 2 'ye böldüm bebeler bir taraf eşim ve ben diğer taraf Bu ekonomide kıyafette alamayız zaten artık çok çok

Eşyalar zaten bir tasinmada mahvoluyor üzülüyorum valla
Kiracı olunca da dediğin gibi taşı dur ondan oraya
İnşallah hepimize kendi evimizde oturmak nasip olur

Bende hiç o topa giremicem hatta gardırop bile alma niyetim yok almamıştım zaten bizim gardrobu 2 'ye böldüm bebeler bir taraf eşim ve ben diğer taraf Bu ekonomide kıyafette alamayız zaten artık çok çok
Ben dikiş makinelerini indirmeye karar verdim dün sırf bu yüzden
Kıyafet yetişmiyor çünkü
Dışarı zaten çıkmıyoruz ikişer tane alt üst yetiyor da evde sürekli üst değişiyoruz
Bi de muhakkak bir şey dökülüyor leke oluyor nerde hemen yikayacan iki bebeyle çıkmıyor sonra
Neyse şimdilik sadece karar verdim bi 3 ay da makineleri indirip kurmam sürse kumaş alıp dikmeye başlamam 5 seneyi bulur

Dik bacım kesin dik ama annem banada dikerdi benim için çok kıymetlidir paha biçilemez kıyafetler gitmişim hep Eminim ilerde kızlarda aynını düşünecek

Sen en güzelini yapmışsın benim eşyamı çok fazla maalesef bebekler olduktan sonra salon takımımı sattım oturma odasını full minder yaptım çocuklar yok kanepeden düştü vs derdim olmasjn diye zaten eminim hep o minderlerde yataklar da aman iste adı olsun diye beşik alcam

Dik bacım kesin dik ama annem banada dikerdi benim için çok kıymetlidir paha biçilemez kıyafetler gitmişim hep Eminim ilerde kızlarda aynını düşünecek
Genelde hazırlar daha çok kıymet görüyor üstündeki etiketten dolayi
Bizimkiler bi de bi tuhaf kuşak ne derler bilmiyorum ama hazır banane giymem diyemiyorlarken dikeyim giysinler

Sabret mari bi sürpriz olmazsa güzel günler yakında
Bi 19 20 yıl sonra rahatız inşallah
Öyle zannedin siz kız analara rahatlık var mı 20 yaşında çocuğu olan kadından sevgiler selamlar evet alt açma yok uykusuz geceler yok gaz yok vs
Sıkıntılar şekil değiştirerek devam ediyor maalesef . Arkadaşı kim , okuldan çıkıp nereye gitti , kimle oturup kalkıyor , arabayı hızlı mı kullanıyor , niye telefonu kapalı , niye morali bozuk , kız arkadaşı nasıl acaba daha bir sürü şey arkadaşım . Büyüdü diye kurtulamıyoruz canlarım . Bazen diyorum evlenseler de kurtulsam ama zannetmiyorum . O zaman da başka problemler çıkacak . Ölene kadar annelik bitmiyor . Hepsi ile ayrı ayrı uğraşıyorsun . Anlatacak öyle çok şey var ki bu konuda hele de bu devirde . Her şeyden herkesten şüphe duyuyorsun . Açıkçası ben güvenemiyorum çocuklarım konusunda . Gözümün görmediği her şeyden şüphe duyuyorum . Belki eleştirenler olacak ana öyleyim ne yapayım . Gittikleri her yeri bilmek istiyorum . Defalarca kez aradığım bile oluyor . Bu sefer gelip bana kızıyorlar sen bize güvenmiyor musun diye . Güveniyorum tabiki de ama yine de gençtir kanı hızlı akıyor bi hata yapar Allah muhafaza . Bugün inanın sigara içmek çok masum kalıyor bazı şeylerin yanında .Sizler onu anladınız eminim . Ve o kadar artıyor ki bu gibi bağımlılıklar çok küçük yaşta ki çocukları görüyoruz sokaklar da .Ay ne bileyim sizin de içinizi karartmayayım şimdiden Allah a emanet olsunlar çocuklarımız . Ben böyle konuşunca bizimkiler “annem yine şizofrene bağladı “ diyorlar

Benim canım aranan kişi öndekine dikkat görürsün

Eklentiler

• 4F25275E-31F0-4DB5-A1F1-8B95364659C2.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 32
Rahat mezarda diyorsun
İnşallah ölmeden bi gün yüzü görürüz ne diyelim valla ben en azından yeme içme konusunda rahat ederim diye düşünmüştüm
Arkadas gezme tozma konusunda eşim benden daha pimpirikli olacaktır eminim birçok şeyi benim düşünmeme fırsat vermez bak o konuda da rahat ederim bence

Bir şey diyim mi yemeyen çocuk kaç yaşında olursa olsun yemiyor . Benimkiler halen aynı çok seçiciler . Peynir in zeytinin tadını bilmiyorlar koskocaman oğlanlar . Hep antin kuntin şeyleri beğeniyorlar . Yani o zamanlarda da düşünüyorsun ne pişirsem diye . Sizde öyle olmaz inş taştan yumuşak her şeyi yerler

Zeytini lö nimet dö le ağaç diye versen yerler ama
Anca marketten hazır nudıl alsınlar

Biz sıcaktan klima çalıstırıyoruz kuzu buralar yanıyor

Rego bize klima da yetmiyor artık
Dün sahile indik iğne atsan yere düşmez millet denize giriyor
Bebelerin kum yemeyeceğini bilsem ben de sokarım valla
Valla bende düsündümde benim oglana güvenemedim avuçladigi gibi kumları yer kızım tok gözlü bu nerenin kumu ben sever miyim diye düsünürken alirim elinden
Kum yemeden nasil denize sokabiliriz bu yavrulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…