- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.921
Canımcım bence sen hiç durma önce evine git . O şartlarda asla bakamazsın çocuklara . Düzenleri bozulduğu için de uyumuyorlardır . Zaten o aylarda uyku düzeni diye bir şey yok bir saat uyutmaya çalışırsın 20 dakika uyurlar sonra hep huzursuzlar . Şahsen ben öyle idim . Orda olmak seni ve benekleri daha çok yorar . Evet 4 . Ay erken uyku eğitimi için . Ben 7. Ayda başladım ve sonuç olumlu . Sanırım seninkilerin halen gaz sancısı da var 1 saat uyumaları gerçekten çok az . Kimyon denedin mi hiç . Denemediysen bi dene derim . Gerçekten iyi geliyor . Bir de yoğurta verebilirsin o da iyi hem bağırsak hem de uyku için . 6. Aydan sonra rahatlayacaksın az kaldı sabır Ayrıca senin ikizlerin var hasta bakmak nerden çıktı . Bence çok yanlış bir karar . Eşinle ne yaşarsan yaşa evinden çıkma sakın . Yaşadığın problem ne boyutta bilmiyorum ama evine geri dön . İki çocukla perişan olma . Bundan 10 sene falan önce ben de yapmıştım o hatayı gittiğime gideceğime pişman oldum . Çocuklar eve gidelim diye tutturdular . Bir daha asla yapmadım . Öyle bir şey olduğunda herifi yolla evden . Ya da hiç evde yokmuş gibi davran . Niye sen sıkıntı yaşayasın ki o yaşasın. Vallaha çocuklu olduğun zaman bir yere sığamıyorsun . Çünkü onların bir düzeni var bebek bile olsalar . O düzen bozulduğu zaman huzursuzluğun iki kat artıyor . Hemen evine git bence daha rahat edeceksinKizlar biraz olsun içimi döküp sizden medet ummaya geldim eşimle problem yaşadığım için üvey ailemin yanına geldim ikizlere bakimim daha kolay olur ümidiyle burda da üvey annem hasta yengem ona bakiyo yani 2 kişi 2 bebek ve bir hastaya bakıyoruz geldiğime çok pişman oldum sanki tek başıma olsam daha mı kolay olurdu acaba diye düşünmeye başladım ya bilmiyorum ama benim bebeklerim uyumuyolar hamak beşikde ayakta salla salla 20 şer dakikadan fazla uyumuyolar uyumayincada acikiyolar ne yapacağımı şaşırdım 3 saate bir mama veriyorum her mama sonrasında bu defa uyurlar diyorum ama bana mısın demiyor uyku eğitimi için konuştuğum herkes 4. Ay erken diyorlar 5.ayi bekliyorum ama artık çaresizlikten kafayı yiycek duruma geldim sizin bebekleriniz bu aylarda uyuyo muydu yada bu ayda olanlar nasıl uyutabilirim ikisini aynı anda nasıl oyalayabilirim yada 5 aylık olunca bebeklerimin düzeni oturur mu bazı şeyler daha kolaylaşır mi ne zaman kolaylaşıyor bu ikiz bakımı intiharın eşiğindeyim resmen psikolojikmen çöktüm çok farklı bir bunalımdayım sabah 6 da uyanıp akşam 8 e kadar günde max 1 saat uyuyolar artık gücüm takatim kalmadı