2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar biraz olsun içimi döküp sizden medet ummaya geldim eşimle problem yaşadığım için üvey ailemin yanına geldim ikizlere bakimim daha kolay olur ümidiyle burda da üvey annem hasta yengem ona bakiyo yani 2 kişi 2 bebek ve bir hastaya bakıyoruz geldiğime çok pişman oldum sanki tek başıma olsam daha mı kolay olurdu acaba diye düşünmeye başladım ya bilmiyorum ama benim bebeklerim uyumuyolar hamak beşikde ayakta salla salla 20 şer dakikadan fazla uyumuyolar uyumayincada acikiyolar ne yapacağımı şaşırdım 3 saate bir mama veriyorum her mama sonrasında bu defa uyurlar diyorum ama bana mısın demiyor uyku eğitimi için konuştuğum herkes 4. Ay erken diyorlar 5.ayi bekliyorum ama artık çaresizlikten kafayı yiycek duruma geldim sizin bebekleriniz bu aylarda uyuyo muydu yada bu ayda olanlar nasıl uyutabilirim ikisini aynı anda nasıl oyalayabilirim yada 5 aylık olunca bebeklerimin düzeni oturur mu bazı şeyler daha kolaylaşır mi ne zaman kolaylaşıyor bu ikiz bakımı intiharın eşiğindeyim resmen psikolojikmen çöktüm çok farklı bir bunalımdayım sabah 6 da uyanıp akşam 8 e kadar günde max 1 saat uyuyolar artık gücüm takatim kalmadı
Canımcım bence sen hiç durma önce evine git . O şartlarda asla bakamazsın çocuklara . Düzenleri bozulduğu için de uyumuyorlardır . Zaten o aylarda uyku düzeni diye bir şey yok bir saat uyutmaya çalışırsın 20 dakika uyurlar sonra hep huzursuzlar . Şahsen ben öyle idim . Orda olmak seni ve benekleri daha çok yorar . Evet 4 . Ay erken uyku eğitimi için . Ben 7. Ayda başladım ve sonuç olumlu . Sanırım seninkilerin halen gaz sancısı da var 1 saat uyumaları gerçekten çok az . Kimyon denedin mi hiç . Denemediysen bi dene derim . Gerçekten iyi geliyor . Bir de yoğurta verebilirsin o da iyi hem bağırsak hem de uyku için . 6. Aydan sonra rahatlayacaksın az kaldı sabır 😘Ayrıca senin ikizlerin var hasta bakmak nerden çıktı . Bence çok yanlış bir karar . Eşinle ne yaşarsan yaşa evinden çıkma sakın . Yaşadığın problem ne boyutta bilmiyorum ama evine geri dön . İki çocukla perişan olma . Bundan 10 sene falan önce ben de yapmıştım o hatayı gittiğime gideceğime pişman oldum . Çocuklar eve gidelim diye tutturdular . Bir daha asla yapmadım . Öyle bir şey olduğunda herifi yolla evden . Ya da hiç evde yokmuş gibi davran . Niye sen sıkıntı yaşayasın ki o yaşasın. Vallaha çocuklu olduğun zaman bir yere sığamıyorsun . Çünkü onların bir düzeni var bebek bile olsalar . O düzen bozulduğu zaman huzursuzluğun iki kat artıyor . Hemen evine git bence daha rahat edeceksin

Günleri saymak zor gerçekten rabbim Yüzü nü güldürecek inşallah canım benim... ah bu defne nerden çıktı bu durum .. alt kat komşunun oğlu küçükken böyle bayılma morarma atakları yaşamış bişiy kalmadı şimdi ... bir sorunda bulunmamıştı onda ..hayrolsun seninkide aynı olur inşallah

İnşallah bu benim düşük kaliteli embriyom pek seviyor ilgiyi üstünde tutmayı ondan bunu yaşıyoruz 🤦🏼 Bugün sağolsun kardiyoloji doktorumuz nörolog yine görsün ama mideden ciğere anlık mama sıçramasından da yapmış olabilir dedi. Onuda bir kenarda aklımızda tutuyoruz.
Sen naptın hamilelik nasıl gidiyor 😍 Premsesimiz nasıl detaylı ya girdin mi?

İkisini de ana kucağına koyuyorum birini yerde ayağımla diğerini kanepede elimle sallıyorum ya da biri kucakta biri ana kucağında gibi. Odayı loş ışık ve az ses( kuran ya da aspiratöe sesi iyi geliyor) yapıyorum. Uyumasalar bile sakinleşiyorlar. Kucağındakini bırakırken de yüzünün yarısına battaniye ört senin kıyafetine yüzünü sürüyormuş gibi öyle daha çok sakinliyorlar. Şekil A ve B. Byi şimdi çektim 😂 @Asiveblue
Kız onun anakucağında beli ağırmıyor mu?😂Oturur vaziyette 😘

İnşallah bu benim düşük kaliteli embriyom pek seviyor ilgiyi üstünde tutmayı ondan bunu yaşıyoruz 🤦🏼 Bugün sağolsun kardiyoloji doktorumuz nörolog yine görsün ama mideden ciğere anlık mama sıçramasından da yapmış olabilir dedi. Onuda bir kenarda aklımızda tutuyoruz.
kız sen de şu çocuğa kalitesiz diye diye harbiden çürüğe çıkaracaksın yavrumu 😂Neresi kalitesiz yemişsin totosunu 😂azıcık nazlı o kadar kepçoş ❤️❤️

Iyiyiz teyzesi hamilelik çok şükür sıfır sorun gerçekten hiç bu kadar ummamıştım karnım baya çıktı ama ben arı gibiyim haftada bir abla geliyor bu ara temizlige .. bir hafta sonra köye gideceğim ev büyük artık çocuklar beni bulana kadar yorulur uykuları gelir diye düşünüyorum .😊😊rabbim yardım ediyor bana çok şükür... detaylıda sorunsuz teysesi... kımıldıyor şuan karnım da elma yedik beraber heralde ondan...bide çikolata getirdi almanyadan teyzem nasıl yemeyeyim...

kız sen de şu çocuğa kalitesiz diye diye harbiden çürüğe çıkaracaksın yavrumu 😂Neresi kalitesiz yemişsin totosunu 😂azıcık nazlı o kadar kepçoş ❤️❤️

Bu karnımdaykende böyleydi yok böbrek büyümesiymiş yok plesentası rahim ağzındaymış 🤦🏼 Doğdu sarılık oldu 😬 Şimdi zaten doktor doktor gezdiriyor. Gelde kalitesiz embriyo deme 😁 Demir'e bak tık yok hem karnımda usluydu hem sarılık olmadı geniş geniş rahat rahat yaşıyor 🙈 Adamın sülalesi rahat 🤣🤣 Kepçoşun o kulakları çekicem artık az kaldı 😩

Iyiyiz teyzesi hamilelik çok şükür sıfır sorun gerçekten hiç bu kadar ummamıştım karnım baya çıktı ama ben arı gibiyim haftada bir abla geliyor bu ara temizlige .. bir hafta sonra köye gideceğim ev büyük artık çocuklar beni bulana kadar yorulur uykuları gelir diye düşünüyorum .😊😊rabbim yardım ediyor bana çok şükür... detaylıda sorunsuz teysesi... kımıldıyor şuan karnım da elma yedik beraber heralde ondan...bide çikolata getirdi almanyadan teyzem nasıl yemeyeyim...

Ah kuzum Allah yardım ediyor işte verdiğine 🤲 Sorunsuz geçeceği belliydi zaten çok şükür inşallah tüm hayatı böyle geçer 😘 Bizim yerimize de sev çok güzlememizi (Bizde son gelene öyle derler) 🥰 Kendisi artık evinizin ve bizim güzlememiz 🤭

Bu karnımdaykende böyleydi yok böbrek büyümesiymiş yok plesentası rahim ağzındaymış 🤦🏼 Doğdu sarılık oldu 😬 Şimdi zaten doktor doktor gezdiriyor. Gelde kalitesiz embriyo deme 😁 Demir'e bak tık yok hem karnımda usluydu hem sarılık olmadı geniş geniş rahat rahat yaşıyor 🙈 Adamın sülalesi rahat 🤣🤣 Kepçoşun o kulakları çekicem artık az kaldı 😩
Anası nasıldı acep . Bir de anneanneye sormak lazım 😂kepçeler gibi acaba nazıda mı geçti bilemiyorum yani 🤔

Anası nasıldı acep . Bir de anneanneye sormak lazım 😂kepçeler gibi acaba nazıda mı geçti bilemiyorum yani 🤔

Yok kuzum ya ben çok uslu bebekmişim. Annem varlığınla yokluğun birdi ağlamayı bile bilmezdin hala bilmiyorsun çok komik ağlıyorsun o yüzden herhalde der 🤣🤣
Bu kepçoş babasına çekmiş zaar 😬😬

Sahuru bekliyor bal böcüğüm

Eklentiler

• 2DD53422-DE1B-4FE3-A7C3-3E2B0C2A36FE.jpeg
    2DD53422-DE1B-4FE3-A7C3-3E2B0C2A36FE.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 51
Yok kuzum ya ben çok uslu bebekmişim. Annem varlığınla yokluğun birdi ağlamayı bile bilmezdin hala bilmiyorsun çok komik ağlıyorsun o yüzden herhalde der 🤣🤣
Bu kepçoş babasına çekmiş zaar 😬😬
He vallaha iyi olan da anası kötü olan da babası . Kaynanalığım tuttu heralde 🙄 bugün şimdi seninle dövüşürüzde Allah korusun 😘😘😘

Ah kuzum Allah yardım ediyor işte verdiğine 🤲 Sorunsuz geçeceği belliydi zaten çok şükür inşallah tüm hayatı böyle geçer 😘 Bizim yerimize de sev çok güzlememizi (Bizde son gelene öyle derler) 🥰 Kendisi artık evinizin ve bizim güzlememiz 🤭
Çok teşekkür ederiz hem ben hem güzlememiz
... ilk defa duydum çok tatlı bir terim... 🥰🥰🥰🥰

He vallaha iyi olan da anası kötü olan da babası . Kaynanalığım tuttu heralde 🙄 bugün şimdi seninle dövüşürüzde Allah korusun 😘😘😘

Kız yok kötü olan en büyük huyu aynı ben 😂 İnadı 🤦🏼 Hiç kimsede göremeyeceğiniz bir inat söz konusu. Daha 3 aylıkken istemediği birşeye ı-ıııh diyen bir bebe hala aynı 😬 Ve töbe onu yaptıramazsın yada yediremezsin. Bitmiştir orda 🤣

Kız yok kötü olan en büyük huyu aynı ben 😂 İnadı 🤦🏼 Hiç kimsede göremeyeceğiniz bir inat söz konusu. Daha 3 aylıkken istemediği birşeye ı-ıııh diyen bir bebe hala aynı 😬 Ve töbe onu yaptıramazsın yada yediremezsin. Bitmiştir orda 🤣
Ona inat denmez ne istediğini biliyor net çocuğum 😂

X