2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

merhaba kızlar bnede tüp bebek yöntemi le gebe kaldım ikiz gebelik 6+4 henüz kalp atışını duymadık ama benim iki defa da birkaç damla kanamam oldu şimdi de kahverengi devam ediyor hafif bir yırtık var sol keseye yakın bir bölgede dedi doktorum proluton iğne kullanıyorum duphaston ilaç bu kahverengiden korkmalı mıyım ikizlerde olabilirmiş sizlerde yaşadınız mı birde kan sulandırıcı kestirdi doktorum 4 gün şimdi tekrar başladım korkmalı mıyım

merhaba kızlar bnede tüp bebek yöntemi le gebe kaldım ikiz gebelik 6+4 henüz kalp atışını duymadık ama benim iki defa da birkaç damla kanamam oldu şimdi de kahverengi devam ediyor hafif bir yırtık var sol keseye yakın bir bölgede dedi doktorum proluton iğne kullanıyorum duphaston ilaç bu kahverengiden korkmalı mıyım ikizlerde olabilirmiş sizlerde yaşadınız mı birde kan sulandırıcı kestirdi doktorum 4 gün şimdi tekrar başladım korkmalı mıyım
Korkma korku ve stres endişe daha kötü etkiler bebekleri sağlık ve hayırlı ise kucağına alman dileğiyle

Korkma korku ve stres endişe daha kötü etkiler bebekleri sağlık ve hayırlı ise kucağına alman dileğiyle
amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza pozitif görene kadar o kadar uğraştım şimdi de böyle olunca elimde değil korkmamak :KK43:

Gectiginiz yollardan gectim bende. Pazar gunu 4 hafta olacak kanama alanim olmusmus. Ilk geldigi hun cok az kanama oldu, bir de gecen cuma cok az kanama oldu. Peceteye sildikce bulasan akinti gibi olsu arada. En son cumadan bu yana bisey yok allaha sukur, insan gordu mu cok korkuyor. Bende duphaston proluton ve progestan kullaniyorum. Kan sulandirici igne ve ecopirini kestik ilk basladiginda 4 gun sonra igneye baslamistim 1 hafta sonra
Ecopirine baslamistim. Tekrar olunca yine kestik. Ecopirin icmiyorum ama igneye tekrar basladim. Size de gecmis olsun, bebek saglikli oldugu surece bu kanama alani sorun olmuyor sanirim, cok fazla yasayip saglikli dogum yapan var.

Bu arada bana çok ama çok haff bi kaç v

Bu arada bana çok ama çok haff bi ilaç daha vermişti prilam die bir gram etki etmedi bazı kişilerde etki edio çok korkuosanz ilaç almaktan bu haff olanı da dneyeblrsnz ama dediğim gibi bana etki etmedi belki size fayda eder.
Canım teşekkürler mesajın için, doktorum bana zofer diye bi ilaç verdi, kuvvetli ve etki eden bir ilaç, hiçbir sorun olmaz dedi ama çok kötğ olmadıkça içmemeye çalışıyorum. Bana sadece kırmızı ülker çubuk kraker iyi geldi, mesela sarı leblebi de midemi bulandırıyor. Söylediğin gibi su bile içemicek kadar olursak içmemiz lazım, bu arada ben 8. Haftadayım benim 6. Haftada başladı bulantılarım, ikiz gebelik yaşıyorum belki de ondandır. Senin kullandığın ilaç nasıl etkili mi epey? Aslında bu bulantılar iyiye işaret biliyorsundur, buna da şükür diyorum hep 🙏🏻

Gectiginiz yollardan gectim bende. Pazar gunu 4 hafta olacak kanama alanim olmusmus. Ilk geldigi hun cok az kanama oldu, bir de gecen cuma cok az kanama oldu. Peceteye sildikce bulasan akinti gibi olsu arada. En son cumadan bu yana bisey yok allaha sukur, insan gordu mu cok korkuyor. Bende duphaston proluton ve progestan kullaniyorum. Kan sulandirici igne ve ecopirini kestik ilk basladiginda 4 gun sonra igneye baslamistim 1 hafta sonra
Ecopirine baslamistim. Tekrar olunca yine kestik. Ecopirin icmiyorum ama igneye tekrar basladim. Size de gecmis olsun, bebek saglikli oldugu surece bu kanama alani sorun olmuyor sanirim, cok fazla yasayip saglikli dogum yapan var.
sizede çok geçmiş olsun bende aynı şekilde bir kesip bir başlıyorum salı günü kalp atışları için gideceğim inş hayırlısıyla duyarım kahverengi lekeler iğne ve ilaçlara rağmen kesilmiyor ama bende okudum birkaç kişi bu şekilde sağlıklı doğum yapmış inşallah bizlerde sorunsuz geçiririz :KK200::emir_bebek:

Tup bebek oldugu icin zaten kontroldeydik. 5. Haftada 2 keseyide gorduk. 6. Haftada kalp atislarini gorduk, erken zararli diye dinletmedi. 7. Haftada duyduk. Sizin de ikiz mi?
Anladm canm. Şüphe var bakalım sonradan ne çıkacak ama kese bi tane sornadan da cıkanlar varmış galiba değerlerde kişiden kişiye değişiyomuş haftanın pek önrmi olöuyomuş falan ama 4 haftalık iken değer 9257 idi bilemiyorum dr. Normalde olabilir ikizde dedi..🤗 Rabbim sıkıntısız sağlıkla kavuştursunda

Anladm canm. Şüphe var bakalım sonradan ne çıkacak ama kese bi tane sornadan da cıkanlar varmış galiba değerlerde kişiden kişiye değişiyomuş haftanın pek önrmi olöuyomuş falan ama 4 haftalık iken değer 9257 idi bilemiyorum dr. Normalde olabilir ikizde dedi..🤗 Rabbim sıkıntısız sağlıkla kavuştursunda
Cok cok sonra ikiz oldugu ortaya cikanlar var. Allah gonlunuze gore versin insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. 🙏🏻

Merhaba canm Ya öyle tam anlamıyorum ama 4 haftalık gebe iken değerim 9257 idi. Bu normalde olabilir ikizde olabilir dedi dr. Sizce nedir durum ? 🤔
Aslında beta hcg değerine bakarak çoğul ya da tek demek yanlış. Örneğin haziran ayında transfer oldum ve o süreçte haziran transferleri topiği vardı. Orada ben den başka çoğul gebeliği olan arkadaşlarında beta hcg değerleri tek bebek bekleyen arkadaşlarla aynıydı. Bekleyip göreceğiz artık. Haber vermeyi unutma.

Aslında beta hcg değerine bakarak çoğul ya da tek demek yanlış. Örneğin haziran ayında transfer oldum ve o süreçte haziran transferleri topiği vardı. Orada ben den başka çoğul gebeliği olan arkadaşlarında beta hcg değerleri tek bebek bekleyen arkadaşlarla aynıydı. Bekleyip göreceğiz artık. Haber vermeyi unutma.
Evet öyle tabikii. Benimki normal canım transfer değil ilk gebeliğim skıntılı dönemden geçtim ama Rabbim çok şükür Nasip etti.. 🤲 Ama doktora değeri söyleyince ihtimal olarak söyledi arastırdım kimsenin dediği tutmuyor demekki farklıymış anlaşılmaz dedim bakalım bekliyorum zor olsada sağlıklıca kavuşalımda. 👍😊

Kesinlikle Dr belirlemek çok zor içime sinen bir Dr bulamadım bakalım yakın bir ilçe var birde oradaki kadın doğum Dr na gidicem. Titiz olsun ilgilensin istiyorum tüp bebek yani zor elde edilen bir gebelik ama bakalım inşallah iyi bir Dr bulurum yavrularım beni bırakmaz. Kaçıncı haftadasiniz
Ben 10+3 um

Merhaba kızlar yurtdışına gönderdilen fetal dna genetik testleri hakkında ne düşünüyosunuz?Doktorlar ikizlerde bunu yaptırmayı öneriyolarmış.Sizlere bahseden oldumu?

Merhaba kızlar yurtdışına gönderdilen fetal dna genetik testleri hakkında ne düşünüyosunuz?Doktorlar ikizlerde bunu yaptırmayı öneriyolarmış.Sizlere bahseden oldumu?
Benim bir dahaki kontrolumde bahsedecek muhtemelen. Ben suan dusunmuyorum. Bizim esimle genetik yapilmisti bir sey cikmadi. Detayli ultrason olsun istiyorum sadece ama bilmiyorum, doktorla goruselim oyle netlesecek. Sizin fikriniz ne?

X