- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun canın sıkıldıkça gel.Neyse merve beni konudan şutlamadan kendim kaçayım hepinize sağlıklı güzel bir süreç diliyorum
Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerekBurada terazi çok bacım ne yaptın. Bütün teraziler toplandik yay bebeleri doğuracağız inşallah.
Seni görünce bi selam vereyim dedim canımAşkolsun canın sıkıldıkça gel.
Teşekkürler. Yine gel. Sevdim seni ben. Enerjin çok güzel.Neyse merve beni konudan şutlamadan kendim kaçayım hepinize sağlıklı güzel bir süreç diliyorum
Yerim.Seni görünce bi selam vereyim dedim canım
Teşekkür ederim canım hamiş enerjisi bulantı safhasını atlattım ondan zaarTeşekkürler. Yine gel. Sevdim seni ben. Enerjin çok güzel.
Ay sen de hamilesin. Jeton düşmemiş bende. Ne güzel. Sen de sağlıcakla kucağına al inşallah. ❤Teşekkür ederim canım hamiş enerjisi bulantı safhasını atlattım ondan zaar
Amin hepimize nasip olsun inşallahHayırlı olsun Sağlıkla da kavuşmak nasip olsun.
Amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al inşallah. ❤
ben yeni öğreniyorum.Teşekkür ederim canım hamiş enerjisi bulantı safhasını atlattım ondan zaar
Hahah denge problemi evet, kendimden biliyorum maalesef dengeyi sağlamak için dengesizlik yaşayan terazi aaah ah zordurBen de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibi
Meyve de sevmem ama bir iki akşam yrmekten sonra yemeye çalışıyorumHerkesin iştahı iyi sanırım, bende de aksine iştah yok. Sabah kahvaltısı, 2 kase yoğurt, 2 ceviz ya da bikaç badem, akşam yemeği. Ve su sanırsın diyet.
Ben çok açım hep ama çok da canım bir sey istemiyo. Yiyince de çok mutlu olmuyo midem.Herkesin iştahı iyi sanırım, bende de aksine iştah yok. Sabah kahvaltısı, 2 kase yoğurt, 2 ceviz ya da bikaç badem, akşam yemeği. Ve su sanırsın diyet.
Çok açık iştah da iyi değil zaten. İlk trimesterda alınması gereken kilo 1,5-2 ama ben beşten aşağı almam mesela bu iştahla. Hoş değil ama engel de olamıyorum. Hele acıkınca gözüm dönüyor. Her şeyi silip süpürüyorum. TLCdeki ağır yaşamlardaki insanlara şu an hak veriyorum mesela. Kendini durduramamak bunun adı.Herkesin iştahı iyi sanırım, bende de aksine iştah yok. Sabah kahvaltısı, 2 kase yoğurt, 2 ceviz ya da bikaç badem, akşam yemeği. Ve su sanırsın diyet.
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahAy sen de hamilesin. Jeton düşmemiş bende. Ne güzel. Sen de sağlıcakla kucağına al inşallah. ❤
Ekimde gelüyürben yeni öğreniyorum.
Yok ya seviyorum herüfümü ben de ondan geri sayılmamHahah denge problemi evet, kendimden biliyorum maalesef dengeyi sağlamak için dengesizlik yaşayan terazi aaah ah zordur
Benimde istemiyor canım, ama yani daha da ne yenir ki. Yemeklerde de et balık ya da sebze yemeye çalışıyorum. Ama ara öğün yok gibi işte, yoğurt sadece.Ben çok açım hep ama çok da canım bir sey istemiyo. Yiyince de çok mutlu olmuyo midem.
Oy yerim ya sağlıcakla gelsin.Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah
Ekimde gelüyür
Yok ya seviyorum herüfümü ben de ondan geri sayılmam
Uyduracaz zamanla bakalım.Benimde istemiyor canım, ama yani daha da ne yenir ki. Yemeklerde de et balık ya da sebze yemeye çalışıyorum. Ama ara öğün yok gibi işte, yoğurt sadece.