- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Allah razı olsun canımOy yerim ya sağlıcakla gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımOy yerim ya sağlıcakla gelsin.
Aynen canım, cuma günü kalp atışı için gidecem bakalım, o gün sorucam bu kadar yiyorum şu an yeterli mi diye.Uyduracaz zamanla bakalım.
Cuma ben de bebe görmek için gidecem inşallah.Aynen canım, cuma günü kalp atışı için gidecem bakalım, o gün sorucam bu kadar yiyorum şu an yeterli mi diye.
Kız ben de daha bebeyi görmedim yani beni de bebe görme için çağırmış da ben kalp atışı diye kendimce uydurmuş olabilirim. Düşünüyorum o anı çok net hatırlamıyorum. Cumartesi gel kısmı net sadece. Zaten ekrana bakmaktan çok anlayamadım doktoru.Cuma ben de bebe görmek için gidecem inşallah.
Yaaa aynı gün, inşallah ikimizde görür duyarızCuma ben de bebe görmek için gidecem inşallah.
Kalp atışına kadar haftalık bakacaz dedi. Bence sonra da haftalık bakılmalı Ay ben özlerim bebemi.Kız ben de daha bebeyi görmedim yani beni de bebe görme için çağırmış da ben kalp atışı diye kendimce uydurmuş olabilirim. Düşünüyorum o anı çok net hatırlamıyorum. Cumartesi gel kısmı net sadece. Zaten ekrana bakmaktan çok anlayamadım doktoru.
InşallahYaaa aynı gün, inşallah ikimizde görür duyarız
Benim de öyle olacak galiba. Hastaneyi aradım randevuya gerek yok kontrol muayenesine çağırmış dedi. Keşke istedigimizde görebilsek değil mi?Kalp atışına kadar haftalık bakacaz dedi. Bence sonra da haftalık bakılmalı Ay ben özlerim bebemi.
Keşke ama sağlıklı olsunlar da napalım.Benim de öyle olacak galiba. Hastaneyi aradım randevuya gerek yok kontrol muayenesine çağırmış dedi. Keşke istedigimizde görebilsek değil mi?
Ayyy bnmde iştaha vursa keşke hiç bişi vurmiiiHerkesin iştahı iyi sanırım, bende de aksine iştah yok. Sabah kahvaltısı, 2 kase yoğurt, 2 ceviz ya da bikaç badem, akşam yemeği. Ve su sanırsın diyet.
Evet Doğduklarında bakar dururuz artık.Keşke ama sağlıklı olsunlar da napalım.
Amin amin hayırlısıylaEvet Doğduklarında bakar dururuz artık.
Biz de kari koca teraziBen de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibi
Benim gibi aç ve ne olsa yiyen bir anne daha. Selam.Ayyy bnmde iştaha vursa keşke hiç bişi vurmiii
topikte herkes teraziBiz de kari koca terazi
Boşuna demiyorum bütün teraziler toplandik yay bebeleri doğuracağız diye.topikte herkes terazi
Valla teraziler cok galibaaralik basi kasim sonu yay mi oluyor kizlartopikte herkes terazi
Evet canım yay doğacak.Valla teraziler cok galibaaralik basi kasim sonu yay mi oluyor kizlar
Ozellikleri ne acaba hic yay tandgm yok:)))Evet canım yay doğacak.
Benim de yok ama yay bebekleri çok tatlı olurmuş. bir uygulama vardı dur bakıp atcam yay bebekleri yorumunu.Ozellikleri ne acaba hic yay tandgm yok:)))