2021 Aralık Anneleri

Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim

Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
Baktırınce söylerim canım.

Tamam canım bende bişe varsa bileyim bi doktor her hamile şeker hastasıdır dedi diğeri dikkat et yemediğin halde kilona göre yüksek dedi anlamadım
Ay öyle demeseymiş ya. Bizde zaren genetik var anneanneden geliyo. Çok şükür annemde çıkmadı ama teyzelerim büyuk onlarda var.

Ay öyle demeseymiş ya. Bizde zaren genetik var anneanneden geliyo. Çok şükür annemde çıkmadı ama teyzelerim büyuk onlarda var.
Bence kadın doğumcuya gitmeden önce baktır bi troid ve vitaminleri görmek isteyebiliyolar ama sen bilirsin canım yine. Ay dur hemen ağlamalı emojiler kullanma bişi yok daha ortada

Bence kadın doğumcuya gitmeden önce baktır bi troid ve vitaminleri görmek isteyebiliyolar ama sen bilirsin canım yine. Ay dur hemen ağlamalı emojiler kullanma bişi yok daha ortada
Yarın gideceğim keseye zaten canım. Öncesinde bir problem yoktu herhangi bir şeyde. Tahlil filan ister herhalde görünce.

Bnde de arada ünsilin direnci çıkıyordu 1 yıldır da baktırmadım

ayy Bnde 2 martta vermişim kan genel bi tahlil yaptırmıştım sağlık ocağında glukoz 89 çıkmış o zmn yaaaa bi de bnm tatlı düşkünlüğüm var nasıl baş edicem

Bişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum ‍♀

Bişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum ‍♀
Tüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.

Ben napim sali aksam 6 da her sabah korkuyla uyaniyorum dun inanilmaz kasik agrim vardi sanki cok acik kahve cok cok acik ama akinti geldi gibi gece sacma sapan ruyalar gordumsabah kalktim gebelik testi yaptim oh sukur cift cizgi falan oldum
aynı günlerde dogum yapcaz nasip olursa takipte kalalım canım

Tüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.
Hmmmm kahve içmeyince ayılamıyomm ki bn de çay sevmim haftada 1 gün pazar günleri anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…