Yok bence geç kalmamışsındır da rahatlıkları da ilginç ama.Nebilim kuzucum insallah gec kalmamisimdir
Aksam yemeginden sonra 1 tane iciyorum ben sen nasil ayarladinYok bence geç kalmamışsındır da rahatlıkları da ilginç ama.
Gün ortası alıyorum onun saati çok sabit değil şu an ya.Aksam yemeginden sonra 1 tane iciyorum ben sen nasil ayarladin
Baktırınce söylerim canım.Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
Tamam canım bende bişe varsa bileyim bi doktor her hamile şeker hastasıdır dedi diğeri dikkat et yemediğin halde kilona göre yüksek dedi anlamadımBaktırınce söylerim canım.
Ay öyle demeseymiş ya. Bizde zaren genetik var anneanneden geliyo. Çok şükür annemde çıkmadı ama teyzelerim büyuk onlarda var.Tamam canım bende bişe varsa bileyim bi doktor her hamile şeker hastasıdır dedi diğeri dikkat et yemediğin halde kilona göre yüksek dedi anlamadım
Bence kadın doğumcuya gitmeden önce baktır bi troid ve vitaminleri görmek isteyebiliyolar ama sen bilirsin canım yine. Ay dur hemen ağlamalı emojiler kullanma bişi yok daha ortadaAy öyle demeseymiş ya. Bizde zaren genetik var anneanneden geliyo. Çok şükür annemde çıkmadı ama teyzelerim büyuk onlarda var.
Yarın gideceğim keseye zaten canım. Öncesinde bir problem yoktu herhangi bir şeyde. Tahlil filan ister herhalde görünce.Bence kadın doğumcuya gitmeden önce baktır bi troid ve vitaminleri görmek isteyebiliyolar ama sen bilirsin canım yine. Ay dur hemen ağlamalı emojiler kullanma bişi yok daha ortada
Aynen isteyebilir sen bi gitte bakalım güzel haberlerle gel yarın önemli olan oYarın gideceğim keseye zaten canım. Öncesinde bir problem yoktu herhangi bir şeyde. Tahlil filan ister herhalde görünce.
Inşallah hepimiz hep güzel haberler verelim.Aynen isteyebilir sen bi gitte bakalım güzel haberlerle gel yarın önemli olan o
Bnde de arada ünsilin direnci çıkıyordu 1 yıldır da baktırmadımAy öyle demeseymiş ya. Bizde zaren genetik var anneanneden geliyo. Çok şükür annemde çıkmadı ama teyzelerim büyuk onlarda var.
Taam taam bişiycik yoktur kötü düşünmek yook.Bnde de arada ünsilin direnci çıkıyordu 1 yıldır da baktırmadım
ayy Bnde 2 martta vermişim kan genel bi tahlil yaptırmıştım sağlık ocağında glukoz 89 çıkmış o zmnKızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
Tüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.Bişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum♀
iliyor aslı
aynı günlerde dogum yapcaz nasip olursa takipte kalalım canımBen napim sali aksam 6 daher sabah korkuyla uyaniyorum dun inanilmaz kasik agrim vardi sanki cok acik kahve cok cok acik ama akinti geldi gibi gece sacma sapan ruyalar gordum sabah kalktim gebelik testi yaptim oh sukur cift cizgi falan oldum
Hmmmm kahve içmeyince ayılamıyomm ki bn de çay sevmim haftada 1 gün pazar günleri ancaTüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.
Bırakıcaksın kahveyi.Hmmmm kahve içmeyince ayılamıyomm ki bn de çay sevmim haftada 1 gün pazar günleri anca