- 12 Ocak 2021
- 4.479
- 18.271
- 158
- 30
Valla bizimki baktım bugün isyanlarda damaklara bakayım dedim bir tane geliyor4 tane çıkardık4. 15 gün önce çıktı
Köpek dişlerini bekliyoz
Elini dokunduğunda yandan patlıyor ilk azı dişleri jel sürerken bnde öğrendim haberin olsunValla bizimki baktım bugün isyanlarda damaklara bakayım dedim bir tane geliyorsenin bitmek üzere yakında komple kurtulcan
Nasıl anlamadımElini dokunduğunda yandan patlıyor ilk azı dişleri jel sürerken bnde öğrendim haberin olsunsorma ya
Elinle kontrol et diğer diller gibi düz çıkmıyor önce yan tarafları patlıyor damağın yanı gibi düşün sonra tamamı çıkıyor zamanlaNasıl anlamadım
İşte şimdi bizimkinin dile doğru değilde yanağa doğru olan tarafta beyazlık var üstte kabarık öyle mi yaniElinle kontrol et diğer diller gibi düz çıkmıyor önce yan tarafları patlıyor damağın yanı gibi düşün sonra tamamı çıkıyor zamanla
Bombeli olmuş demi hemen çıkmıyor bizim 1 ay sonra çıktı o şişlikten sonraİşte şimdi bizimkinin dile doğru değilde yanağa doğru olan tarafta beyazlık var üstte kabarık öyle mi yani
Bayadır şişikti ya şimdi patlamaya yakın olan beyaz üstü şeffaf yer var ama bilmiyorum artık ne olcakBombeli olmuş demi hemen çıkmıyor bizim 1 ay sonra çıktı o şişlikten sonra
Bişey sürüyormuş gibi parmakla kontrol yap bakimBayadır şişikti ya şimdi patlamaya yakın olan beyaz üstü şeffaf yer var ama bilmiyorum artık ne olcak
O ne mümkün elletmiyor ki iki gündür ağlama modunda carlarken gördüm zaten damağınıda. Kahvaltı hazırlayım diyorum elimi ayağıma dolaştırıyor bağıra bağıraBişey sürüyormuş gibi parmakla kontrol yap bakim
Çok geçmiş olsunSelam kızlar 30 Kasım bizimde doğum günümüzü 1 yaş olduk çok sukur.Geçen gün başımıza kötü bi olay geldi kızım formasını askıdan almış askı yere düşmüş kasla göz qrasi oğlan aşkının demir yerini ağzına sokuyor sokmayla beraber dilinin altını yaraladı. Hemen aldım ama baya kanadı hemen doktora götürdüm antibiyotik başladık yoktan yere Salı günü oldu olay Aşıya götürecektim bugüne kaldı eşim de işte yalnız götürmeye tırsıyorum Sizler nasıl yaptınız tek mi götürdünüz ?Zaptedebildiniz mi?
Geçmiş olsun kaza nerden gelcek belli olmuyor gerçektenSelam kızlar 30 Kasım bizimde doğum günümüzü 1 yaş olduk çok sukur.Geçen gün başımıza kötü bi olay geldi kızım formasını askıdan almış askı yere düşmüş kasla göz qrasi oğlan aşkının demir yerini ağzına sokuyor sokmayla beraber dilinin altını yaraladı. Hemen aldım ama baya kanadı hemen doktora götürdüm antibiyotik başladık yoktan yere Salı günü oldu olay Aşıya götürecektim bugüne kaldı eşim de işte yalnız götürmeye tırsıyorum Sizler nasıl yaptınız tek mi götürdünüz ?Zaptedebildiniz mi?
Muhallebi yaptım sevecek mi diye yedi 4 kaşık şimdi oturdum ben yiyorum oda ekmek kemiriyor ağlıyor
Vallahi herşey keyiflerine göreBu ara bizimki de öyle, hem hastalıktan hem de dişten herhalde hiçbir şey yemiyor. Önceden her şeye rağmen yoğurt yerdi onu da bıraktı. Şimdi 3 kaşık alıyor onun dışında elinde ekmek hep kuru kuru ekmek yiyor
SelamKızlar selam nasılsınız iyi misini? Ek gıda nasıl gidiyor kaç öğün besliyorsunuz bebelerinizi mama kaç kez veriyorsunuz?
Bizimde kahvaltı ama kahvaltılıksızKızlar selam nasılsınız iyi misini? Ek gıda nasıl gidiyor kaç öğün besliyorsunuz bebelerinizi mama kaç kez veriyorsunuz?
Bizde ek Gıda pek iyi gitmiyor ilk dişleri yeni çıktı ondan sanırım aşırı iştahsız. Normalde de mamayı zar zor 150ml veriyordum çoğu zaman 30 u kalıyordu hatta şimdi gündüz üç kez gece 2 kez olarak veriyorum azaltsam yemeği daha fazla yer mi bilmiyorum ama doktorumuzla ay sonunda planlayacağızKızlar selam nasılsınız iyi misini? Ek gıda nasıl gidiyor kaç öğün besliyorsunuz bebelerinizi mama kaç kez veriyorsunuz?
MaşallahhhSelamSabah kahvaltı,öğlen corba ,ikindi meyveli yogurt,akşam yemek ne yaptıysam yanında pilav veriyorum yoğurt,gece uyumadan önce kaşık maması veriyorum.Arada 6 kere filan da emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?