Benim kız da yürümeyi geç minicik boyuyla koşuyor suç isleyecegi zaman bana bakıyor ve guluyorÇok geçmiş olsunbizimki anne yanında ayağa kalkıyor diye onu kaldırıp park yatak aldık düşecek diye çoğu zaman hala yerde yatırıyorum gündüzleri
Aaa bizde hayır diyince gözümün içine bakıyor bazen ağlıyor
Bizimki suya bum Br diye Bi ses çıkarıyor elindeki oyuncağı atarken hoppala diyor al ver anlıyor isteklerini işaret parmağıyla gosteriyor çok hareketli ama bazen göz teması az gibi geliyor bana ama gelişimi de iyi gidiyor herseyleri karıştırmak istiyor sanırım keşif dönemi o yuzdenHeyo aralik anneleri neredesiniz? Biz hala dis çıkarıyoruzŞuan 7.ve 8. dışı patlatmaya çalışıyoruz 1.5 ay içinde 8 dis maşallah arka arkaya çıkarıyoruz.Daha cesaret edip elleri bırakamadık ama tek elle koşuyoruz.Bunun dışında vurma, ısırma azar hepsi var Hadi anne baba adda gel mama meme dede aba diyoruz.Sizinkiler nasıl?Arkadaşlar bugün instada denkgekdim keçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuzu ununun fazla kullanımı çocukluk çağında erken ergenlik yapıyormuş.Kullanan varsa haftada 1 geçmeyelim.Simdilik benden bu kadar
Bi tane daha aceleci minik deseneBenim kız da yürümeyi geç minicik boyuyla koşuyor suç isleyecegi zaman bana bakıyor ve guluyorhayir deyince de bırakmıyor gülerek devam ediyor bazen agliyor
Aman Allah korusun. Sen onu awmdeki oyun alanlarına götür bak sever oraları
Geçen hafta biz ataktaydık süpürge dahil herşey kucakta oldu sırtım pertMaşallah ya bu cimcime neler yapıyor öyleyürüyünce arabayla gezmek istemiyorlar. Bizimki simdi de pek sevmiyor arabayı. Kucakta gezmek hobisi
Çok geçmiş olsunDusmeler vurmalar beni de çok etkiliyor Allah korumuş. Seninki de dilli olacak belli Bizimki ağzına lüzumsuz şeyler alıyor ben de kızıyorum diye ağzına alıp gülerek kaçıyor. Tam bir kuçu kuçu o hali Bizi bence de meme olarak görüyorlar. Kardeşim süt diye alistirmis ortalık yerde demesin diye, süt diye geziyor yeğenim de bir level daha atlamak istiyorum sağlıkla. Konuşma olur, yürüme olur hepsine açığım
Bence bunlara kulağını tıka yoksa kendini yıpratırsin.Sonucta 3 tane çocuğun var bir tanesi özel çocuk bebekten farksız diğeri daha küçük,annen bile olsa cevabını vermelisin.Benim büyük kızım yasitlarindan cok cok farklı hepte öyle oldu diğer bütün çocuklardan farklı,banada diyorlar bu nasıl çocuk ?İnan bana en ideali rutin olan herkesle aynı olan3 cocuklu olarak farkındayım farklı olduğunun her çocuğun ama bizde özel bir çocuk var biliyorsun ve her olumsuz durum beni geriyorBir de 3 ay büyük yeğenim var maşallah fiziksel de zihinsel de süper bir çocuk. Cin gibi maşallah böyle olunca karşılaştırma da çok oluyor ve ister istemez etkileniyorum. Bizimki kendi halinde sakin bir bebek. Annem sagolsun sürekli o yapıyordu bu yapmıyor şeklinde dile döküyor bende gerilim hattı aktif hale geliyor
Maşallah prensese daha zorlaştı mi kolaylaştı mi yürüyünce oba göre kendimi hazırlayacağımBiz ilerlettik yürümeyi her odaya bnden önce giriyordüştüğü zaman kendi kalkmayınca öğrendi. Bi konuşamıyor ııı larla anlatıyor bişeyler. Kedi görünce çıldırıyor bugün yakaladı bi tane yüzünü ağzına götürecekti nerdeyse
Yürüdüğünden artık kucak bebek arabasında durmanı istemiyor bırakın beni diyor. Bizim abide erken yürümüştü geç konuşmuştu aynı abinin yolundan gidiyor.
Geçen hafta atak vardı perişan olduk 8 dişimiz yakında köpek dişleri çıkar diyorum hala her bulduğu ağzında
Evet geçenHonkiponkitorino ana sayfada paylamıştı bn keçiboynuzuna bi ısınamamıştım zaten dut ve üzümcüyüm.
Zorlaştı bana ona kolaylaştı her istediğine kolayca ulaşıyorMaşallah prensese daha zorlaştı mi kolaylaştı mi yürüyünce oba göre kendimi hazırlayacağım
Cok tatlılar cok komediler ve bazende cok zorlarÇok geçmiş olsunDusmeler vurmalar beni de çok etkiliyor Allah korumuş. Seninki de dilli olacak belli Bizimki ağzına lüzumsuz şeyler alıyor ben de kızıyorum diye ağzına alıp gülerek kaçıyor. Tam bir kuçu kuçu o hali Bizi bence de meme olarak görüyorlar. Kardeşim süt diye alistirmis ortalık yerde demesin diye, süt diye geziyor yeğenim de bir level daha atlamak istiyorum sağlıkla. Konuşma olur, yürüme olur hepsine açığım
Niye be severdi kızcağız aaaAman dur daha var oraya
oraya
Bi kere restoranda soktum sevmedi şuan daha çok gezmeyi seviyor eee yeni öğrenmiş hünerlerini sergiliyorNiye be severdi kızcağız aaa
Kirlenmek güzeldir diyip doğaya salarız ozamanBi kere restoranda soktum sevmedi şuan daha çok gezmeyi seviyor eee yeni öğrenmiş hünerlerini sergiliyor
Avmdeki oyun parkları
Aa onu yapıyoruz parkta çimende çorapsız çoraplı geziyoruzKirlenmek güzeldir diyip doğaya salarız ozaman
Biz aile içi yaparızEee doğumdu,kırktı,ek gıdaydı,dişti,emeklemeydi,yürümeydi derken doğurduğumuz güne az kaldı doğum günü partisi yapacak mısınız? Yapacaksanız nasıl yapacaksınız bol partili olanlardan mı sade aile içi olanlardan mıciciler alcak mısınız
Bende öyle düşünüyorum eşimin ailesi benim ailem bi kaç balon pastasını eğer çok saçma bi fiyat çekmezlerse belki farklı alırım o kadar. Yer tutup kutlamak moda biliyosun ama bana göre değilBiz aile içi yaparız
Bi elbise alırım yeter öyle şatafat yapmam
Bana görede değilBende öyle düşünüyorum eşimin ailesi benim ailem bi kaç balon pastasını eğer çok saçma bi fiyat çekmezlerse belki farklı alırım o kadar. Yer tutup kutlamak moda biliyosun ama bana göre değil
Ama şöyle birileri hamur işleri yapsa sarmalar yapsa bide güzel tatlı yapsada yesem diye çok istiyorum bunu gelecek misafirlere yaptırabilirim bahaneyleBana görede değil
Ay ne anlıyorlarsa kağıttan saçma sapan şeylerden. Ben neyi sakinirsam ya da en tehlikeli ne varsa özellikle bulup uğraşıyor. Surekli ağzında bi geveleme hali ve görünce kaçıyor bizimki sırıtarakGeçen hafta biz ataktaydık süpürge dahil herşey kucakta oldu sırtım pert
Bnmkide kağıt yiyor sürekli görmezsem yandık görürsemde zar zor ağzından çıkarıyorum
Anneme de bişey diyemiyorum. Kızımda bizimle birlikte onlar da yaşadı ne sıkıntı varsa ve ondan da biraz pimpirikli oldular benim gibiBence bunlara kulağını tıka yoksa kendini yıpratırsin.Sonucta 3 tane çocuğun var bir tanesi özel çocuk bebekten farksız diğeri daha küçük,annen bile olsa cevabını vermelisin.Benim büyük kızım yasitlarindan cok cok farklı hepte öyle oldu diğer bütün çocuklardan farklı,banada diyorlar bu nasıl çocuk ?İnan bana en ideali rutin olan herkesle aynı olan
Ben kınadığım erkek cocuklarinda ne varsa görmeye başladım sonumuz hayrolsunCok tatlılar cok komediler ve bazende cok zorlaryakında gelir bi gelişme daha artık yaşlarına geldiler bakalım bizi neler bekliyor
Biz bugün yemeğe gittik top havuzu varmis icine koyayım dedim zor aldım kendini kaybettiBi kere restoranda soktum sevmedi şuan daha çok gezmeyi seviyor eee yeni öğrenmiş hünerlerini sergiliyor
Avmdeki oyun parkları
Parti değil de aile arasında ufaktan süsleme yaparak kutlarız evde. ilk doğum günü ne de olsa azcık özenirim anisi olacakEee doğumdu,kırktı,ek gıdaydı,dişti,emeklemeydi,yürümeydi derken doğurduğumuz güne az kaldı doğum günü partisi yapacak mısınız? Yapacaksanız nasıl yapacaksınız bol partili olanlardan mı sade aile içi olanlardan mıciciler alcak mısınız
Gecen hafta yeğenimin doğum gününü kutladık. İki aile de bir araya geldi. Gelen herkes bir çeşit yapıp getirdi. Kardeşim sadece pastasını alıp süsleme yaptı. Cok da güzel olduAma şöyle birileri hamur işleri yapsa sarmalar yapsa bide güzel tatlı yapsada yesem diye çok istiyorum bunu gelecek misafirlere yaptırabilirim bahaneyle
Ben kınadığım erkek cocuklarinda ne varsa görmeye başladım sonumuz hayrolsun
Parti değil de aile arasında ufaktan süsleme yaparak kutlarız evde. ilk doğum günü ne de olsa azcık özenirim anisi olacak
Gecen hafta yeğenimin doğum gününü kutladık. İki aile de bir araya geldi. Gelen herkes bir çeşit yapıp getirdi. Kardeşim sadece pastasını alıp süsleme yaptı. Cok da güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?