- 12 Şubat 2021
- 637
- 801
- 29
14 aylık mj
Bizimkiler de öyle çıkarırsa ben dayanamamBı bekleseymis 18 nde cikarsaymis ay bilmiyorum bizimkilerde öyle olursa hiç sasmayacam aylardır su huzursuzluk sendromunu dişe yorduk hiç ne gelen var ne giden,seviniyordum ise baslamadan yavaştan dişleri çıkar rahat ederimgörünen o ki mahvolacagim iyice
Yok vall dün birileri yazmış damaklari sert vs benimkinin ne damagi sert ne kabarık ama sinir krizi geçiriyor bunlar belirtisi ise yakındırBizimkiler de öyle çıkarırsa ben dayanamam
Bizimki ilk öyleydi sertti sonra birden çıktı ama bu sefer kesin diş üstler patlamışYok vall dün birileri yazmış damaklari sert vs benimkinin ne damagi sert ne kabarık ama sinir krizi geçiriyor bunlar belirtisi ise yakındırgerçi 3 aydan beri hep belirti o ayrı
Seninkinin zaten en ilk çıkan bebekBizimki ilk öyleydi sertti sonra birden çıktı ama bu sefer kesin diş üstler patlamış
benziyor inşallah çıkarBu çıkaracak gibi midamağı şiş gibi geliyor bana ama bilmiyorum
Yeni vermeye başladım ama ekmeğe bayılıyor salatalık verdim içini bayağı yemişEkmek hiç vermedim canım damağına yapışır diye salatalık havuç elma armut veriyorum
Kız bende bilmedim ilk oğlumda yavrum 10 aylıkdı diş çıkardığında öyle akıllıydıkı küçük acayip fırlama bi gör ama çok pozitifAha aynı biz hiç oğlumda diş sıkıntısı ne bilmedim bilsem unutmam diye düşünüyorumama maşallah kızın ki
6 adetHonkiponkitorino nınki de 4 tane çıkarmıştı sanki
Offf valla allah yardımcın olsun bu diş derdi ne zaman bitecek6 adetilk alt iki diş 10 gün sonra üst dört diş aynı anda ve hala huysuz hala kaşınıyor L lavienroselove
Ben umudumu kestim bence bitmicekOfff valla allah yardımcın olsun bu diş derdi ne zaman bitecek
Teşekkür ederim ilk aldığım biberon Chicco ama o naturali bilmiyordum bı bakayim ona da .Bizimki dogdugundan beri biberon kullaniyor. Ancak biberon konusunda secici. Gecenlerde hep kullandigini degistirmek zorunda kaldim. Birkac tanr denedik. Chicco nun natural felling isimli bieronunu hemen aldi. Icinde de bebeklerin yuzde 96 si kabul ediyor yaziyor. Denemek istersenInsallah gonlune gore bir yer olur
Darisi basimiza
NeyyyyyKızlar nasılsınız? Biz tatildeyiz 5 gün oldu geleli korktuğum kadar olmadi çok şükür
Az önce üst dişlerden önce köpek dişlerinin çıktığını gördümVar mı sizin bebişlerden böyle olan? Üst dişler de kabarmış
Evet ya bayagi da çıkmış. Ağzını açmadığı için sürekli yumuk ağzı bizimkinin ondan hiç farketmedimNeyyyyy
Çıkmış mı net mi bizim nizami gidiyor üstler patladı
Ohh tadını çıkarın darısı başıma
Denemek istersen bu bizimki.Teşekkür ederim ilk aldığım biberon Chicco ama o naturali bilmiyordum bı bakayim ona da .
Sadece 5 okul açılmış ve gelmem imkansız gibi bişey
Altta çıktı mı? Bende netten bakmıştım bizimkiler çıkmayınca diş olayına orda önlerin hiçbiri çıkmadan yanlardan çıkmaya başladıysa vitamin eksikliğinden yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorumEvet ya bayagi da çıkmış. Ağzını açmadığı için sürekli yumuk ağzı bizimkinin ondan hiç farketmedimsize yazmadan hemen önce gördüm çoktan çıkmış. Ustler de şiş gibi patladı patlayacak sanki. Ben şok oldum da eşim ne var bunda niye panik oldun diyor. Sağlıksız bişey değildir inşallah diye sizlere de sorayım bi dedim.