- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
Ben hiç anlamadım yaaaaaK ve i evli onu bilim Bn n nin kocası burda sandım
Allahım yine anladım ama yanlış anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç anlamadım yaaaaaK ve i evli onu bilim Bn n nin kocası burda sandım
Allahım yine anladım ama yanlış anladım
Onun damla halini oglusa verdi bir hafta kullandık hiç uyku felan yapmadı yaZyrtec dr öksürmen bitince bırak dedi bitmiyor öksürük
Sanırım kazenin bir sırrını ifşa etmiş ve olay çıkmış
Üyelik iptali yapan bir üyenin mesajlarından o anlamı çıkardım. Emin olmadığım için de sanırım diye belirttim. Yanlış bilgiyse kusura bakmayınBunu size hangi karaktersiz ve şerefsiz söyledi?
Üyelik iptali yapan bir üyenin mesajlarından o anlamı çıkardım. Emin olmadığım için de sanırım diye belirttim. Yanlış bilgiyse kusura bakmayın
Gerekeni yaptınız ve üyeliği iptal ettiniz diye düşündük zatenvarsayım üzerine boktan dedikodunuza beni nasıl alet edersiniz? Eşim okusa, hayırdır hacı bu nedir dese ? ki demez! Sizin amacınız yuva bozmak mı? Yazdığından böyle bir anlam çıkardıysan şikayet edersin abi bak durum budur. Bende gerekeni yaparım. Ne zamandan beri varsayımlar üzerine insanlara bok atar oldunuz? tabi bende sizin iğrenç mesajlarınıza bakarak böyle bir çıkarım yaptım, yanıldıysam kusura bakmayın diyip ortalığı toplamış olayım sizin gibi.
hatta kazen in özelini de bdv de.kazen kısmı beni asla ilgilendirmez.
Gerekeni yaptınız ve üyeliği iptal ettiniz diye düşündük zaten
Sanırım kazenin bir sırrını ifşa etmiş ve olay çıkmış
Simdi kazen bey biz siz kimle evlisiniz onu bile bilmiyorduk...konu su sekilde gelisti bu uyelik iptali yapan arkadas ceycey icin ikinci evliligin diye soylememesi gereken biseymis onu soylemis...bi diger taraftafa eger sizin bu yazdiginiz ikinci evlilik konusunu yazdiysa burdaki arkadasimizda uyelik iptali yapanin sizin hakkinizda konustugunu sanmis..konunun sizle hic alakasi yokmus mervede zaten kazenle alakasi yok demisti, ceyceyin ikinci evlilik mevzusu uyelik iptali yapanin sizin icin yazdigi neyse ben okumadim ama onunla birlesmis yani.. sahsen grubumuzda kk da herkesin bayan oldugunu dusunenler var o derece uzagiz biseylerden, biz oyle dedikodudanda anlamiyoruz cok.. bugun gorduk isabel hanimla evli oldugunuzu herkesin bildigi biseymis halbuki dediginiz ozel durumunuzda paylasiyormussunuz ..uyelik iptali yapan arkadasin yorumlari yanlis birlestirilmis yoksa bizden yana yada B BirGunesDoguyor arkadasimizdan yana da konu yanlis anlamanin otesinde bir sey degil ceyceyde kazenin hakkinda diyince durumlar anlamsizca birlesmis evlilik yildonumunuz kutlu olsun insallah rabbim nice guzel yillar nasip etsinn"Kazen’in ilk evliliğinden bir çocuğu, isabel hanımdan da bir oğlu oldu benim bildiğim."
bu mu ifşa ? yahu bunu bütün site biliyor, bunun neyi gizli saklı nesi ifşa? Sitede her yerde yazıyorum bunu 2 oğlum ve ikinci evliliğimle gurur duyorum
Mune rezil oldum benim 2 oğlum var ve bugün isabel ile evlilik yıldönümüm... şok şok şok
bundan dolayı olay çıkmış, ikinci kez evlendim diye mi olay çıkmış : ) yazık demiştim ya x 2
kendi dedikodu ortamınızda boğulmanız temennisi ile dedikodusuz yaşayanlara iyi bayramlar dilerim
Ya eskiden o kadar kötü değildi Bn daha hiç kullanmadım ama premium care devam o zmnkiz A asabiyimben5 ben de titanicteki kemancilar gibi olmusum aktif bebe paylasimimla niye soylemiyosun
Yani ikisini kiyaslayinca kotu amandiger markalara gore nasil bilemicem ama tasma sizma olmadi henuz, paket bitesiye gunduzleri bunu kullanirim sk degistiririm dedimYa eskiden o kadar kötü değildi Bn daha hiç kullanmadım ama premium care devam o zmn
Premium acaba en son kaç no var bezden kesene kadar yetecek no varsa sorun yokYani ikisini kiyaslayinca kotu amandiger markalara gore nasil bilemicem ama tasma sizma olmadi henuz, paket bitesiye gunduzleri bunu kullanirim sk degistiririm dedim
Aaa olmuyor mu buyuk bedenPremium acaba en son kaç no var bezden kesene kadar yetecek no varsa sorun yok
Tam anlamıyla budurSimdi kazen bey biz siz kimle evlisiniz onu bile bilmiyorduk...konu su sekilde gelisti bu uyelik iptali yapan arkadas ceycey icin ikinci evliligin diye soylememesi gereken biseymis onu soylemis...bi diger taraftafa eger sizin bu yazdiginiz ikinci evlilik konusunu yazdiysa burdaki arkadasimizda uyelik iptali yapanin sizin hakkinizda konustugunu sanmis..konunun sizle hic alakasi yokmus mervede zaten kazenle alakasi yok demisti, ceyceyin ikinci evlilik mevzusu uyelik iptali yapanin sizin icin yazdigi neyse ben okumadim ama onunla birlesmis yani.. sahsen grubumuzda kk da herkesin bayan oldugunu dusunenler var o derece uzagiz biseylerden, biz oyle dedikodudanda anlamiyoruz cok.. bugun gorduk isabel hanimla evli oldugunuzu herkesin bildigi biseymis halbuki dediginiz ozel durumunuzda paylasiyormussunuz ..uyelik iptali yapan arkadasin yorumlari yanlis birlestirilmis yoksa bizden yana yada B BirGunesDoguyor arkadasimizdan yana da konu yanlis anlamanin otesinde bir sey degil ceyceyde kazenin hakkinda diyince durumlar anlamsizca birlesmis evlilik yildonumunuz kutlu olsun insallah rabbim nice guzel yillar nasip etsinn
Eskiden yoktu şuan en son 6 aktifte 7 varmış içimiz rahatAaa olmuyor mu buyuk beden
Kazen,"Kazen’in ilk evliliğinden bir çocuğu, isabel hanımdan da bir oğlu oldu benim bildiğim."
bu mu ifşa ? yahu bunu bütün site biliyor, bunun neyi gizli saklı nesi ifşa? Sitede her yerde yazıyorum bunu 2 oğlum ve ikinci evliliğimle gurur duyorum
Mune rezil oldum benim 2 oğlum var ve bugün isabel ile evlilik yıldönümüm... şok şok şok
bundan dolayı olay çıkmış, ikinci kez evlendim diye mi olay çıkmış : ) yazık demiştim ya x 2
kendi dedikodu ortamınızda boğulmanız temennisi ile dedikodusuz yaşayanlara iyi bayramlar dilerim