- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Allah seni daha nasıl bi ekşin olabilir çıtayı yükselttinKazen erkek mi yani burası kadınlar kulübü değil mi yav
Ay çok ucuz bir çekişmeymiş beklediğim randımanı alamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni daha nasıl bi ekşin olabilir çıtayı yükselttinKazen erkek mi yani burası kadınlar kulübü değil mi yav
Allah'ım kazenin erkek olduğunu bile bilmiyor, masumiyete bakınnnnKazen erkek mi yani burası kadınlar kulübü değil mi yav
Garibim hiç bdv turu yapmamış kiAllah'ım kazenin erkek olduğunu bile bilmiyor, masumiyete bakınnnn
Ben biliyordummAllah'ım kazenin erkek olduğunu bile bilmiyor, masumiyete bakınnnn
Bizim sadece kremKonuyu dağıtıyorum ama annelerden alerji ilacı kullanan var mı ?
Bnm yine azıtmıştı dr tekrar başlattı bebek etkilenir dedi geceleri uyumaya başladı hiç bırakmasam mı
Ne güzel yan etkiymiş o öyle hangi ilaçsa ben de kullanayımKonuyu dağıtıyorum ama annelerden alerji ilacı kullanan var mı ?
Bnm yine azıtmıştı dr tekrar başlattı bebek etkilenir dedi geceleri uyumaya başladı hiç bırakmasam mı
Bn kullanıyorum alerji hapını hastalanmıştım öksürük bitmeyince yine başlattı drBizim sadece krem
Zyrtec dr öksürmen bitince bırak dedi bitmiyor öksürükNe güzel yan etkiymiş o öyle hangi ilaçsa ben de kullanayım
Ben 2 yıldır kullanmıyorum allerser leviset filan veriyolar beni kesmiyo diyeKonuyu dağıtıyorum ama annelerden alerji ilacı kullanan var mı ?
Hamileyken kullandım doğumdan 1 ay sonra bıraktımBen 2 yıldır kullanmıyorum allerser leviset filan veriyolar beni kesmiyo diye
Benim sadece burunla ilgili problem oluyo. Ben tüp bebek tedabisi olurken titizlendim kullanmadım. Burnumu kullanmamaya da alıştım artıkHamileyken kullandım doğumdan 1 ay sonra bıraktım
Emziriyorum diye uygun olanı verdi mecburen
Merve sen tüp bebekle mi hamile kalmıştınBenim sadece burunla ilgili problem oluyo. Ben tüp bebek tedabisi olurken titizlendim kullanmadım. Burnumu kullanmamaya da alıştım artık
Olamaz özel bilgi ifşaaMerve sen tüp bebekle mi hamile kalmıştın
Yok canım. 2. Tedaviye başlayacaktım recetem bile hazırdı bi önceki ay histereskopi olmuştum doğal oldu.Merve sen tüp bebekle mi hamile kalmıştın
Enee ne güzel sürpriz olmuş biz de tedaviye başlayacaktik, iş yoğunluğundan gidemedik, ramazandan sonraya kaldı diye düşünürken ramazan girmeden hamile olduğumu öğrendikYok canım. 2. Tedaviye başlayacaktım recetem bile hazırdı bi önceki ay histereskopi olmuştum doğal oldu.
Bnm çok öksürük veremli gibiyim sürekli öksğrmekten nefes alamıyordumBenim sadece burunla ilgili problem oluyo. Ben tüp bebek tedabisi olurken titizlendim kullanmadım. Burnumu kullanmamaya da alıştım artık
Öksürük çok zor ya haklısın ☹Bnm çok öksürük veremli gibiyim sürekli öksğrmekten nefes alamıyordum
Yani öyle Bi bez var evet keşke kullanabilsek ama onu kullanmaktaki amaç cimrilikten degil bebeğe erkenden tuvalet eğitimi vermekyok yıkanabilir bez dedi.cimri de ondan kullanıyor dedi.böyle bir bez var mı bilmiyorum.
Merve profiline girdim ve asiri eglendim tenksKız sinsilik yapacak bi malzemem de yok bak hepsini tek tek ben yazdım zaten. Hani özelde söylesem gitse öbürüne söylese neyse. Ay delircem
Ya burasi kk degil mi erkek de mi var gercekten gozumun gordugu tek topic burasiymis. kendimi asiri bakire hissettim gozum dahi kirlenmemis diger konularlaK i ile evliymiş bunu da mesajlarından öğrendim o kişinin