- 13 Ocak 2020
- 44.545
- 167.831
- 33
Goon da paalı ya litfen ya ben de bazen para harcıyorum aga bana cimri denmesindiGörünce oha Merve değildir o dedim, şükür
Yalnız yıkanabilir bez dememiş, bezi yıkayıp kullanıyor demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goon da paalı ya litfen ya ben de bazen para harcıyorum aga bana cimri denmesindiGörünce oha Merve değildir o dedim, şükür
Bnde bi an goonları mı yıkıyor dedimGörünce oha Merve değildir o dedim, şükür
Ama merveye atarim demistiniz oda atin demisti ss lutfen unutmayalim sahip cikalim sozumuzeebu konu da artık kimse bana bir şey sormasın.özellerden de soruyorlar çok yoruldum.ben kendi hayatıma odaklanıyorum artık.herkesin yolu açık olsun.birbirimizden de uzak duralım her zaman ki gibi.bdv de okuduğum konunun bile kritiğini özelden dost sandığın arkadaşla yapmak hayatmış.ben bunu anladım.bundan sonra kabuğuma çekiliyorum.eğlenip çıkacağım siteden kankalarımla.kimsenin de hiç bir şeyine karışmayacağım iyi ya da kötü.
Ben de öyle anladımBnde bi an goonları mı yıkıyor dedim
aa ben öyle bez kullanmazdım yazdım.çevreye katkı için tek bunla olacaksa zaten olmaz yazdım hepsi bu.başka da bir şey konuşulmadı.Ceyceyde herseye inanmis buna ben bile inanmazdim demekki bende dedikoducu olabilirimm
yönetime danışmadan asla atmam.ordan da sorun yaşarım.olmaz.Ama merveye atarim demistiniz oda atin demisti ss lutfen unutmayalim sahip cikalim sozumuzee
LeynAma merveye atarim demistiniz oda atin demisti ss lutfen unutmayalim sahip cikalim sozumuzee
Ya üf kızim ekspılorır mısın yağğ
Kazen bey ile isabel hanim evliymis bu gizli bilgi degil herkes biliyor c yok onu unut vatkenaydu ceyceyin sirrini paylasmis demis ki senin bir cocugun var ama kocanin ikinci esisin onun 2 3 cocugu var demis..halbuki bu ozel bilgiymis...ceycey ona guvenip soylemis...ceyceyde sinirlenip vatkenaydunun ona soyledikelrini paylasmiss merve icin varos dedigini iddia etti ss paylasirsa inanirim ben yoksa inanmam bideee mervee bebek bezini yikayip kurutup bidaha kullaniyomuss hemde goon marka olaniiii dedikoducu oldufumu ispatladim suan
Kazen bey ile isabel hanim evliymis bu gizli bilgi degil herkes biliyor c yok onu unut vatkenaydu ceyceyin sirrini paylasmis demis ki senin bir cocugun var ama kocanin ikinci esisin onun 2 3 cocugu var demis..halbuki bu ozel bilgiymis...ceycey ona guvenip soylemis...ceyceyde sinirlenip vatkenaydunun ona soyledikelrini paylasmiss merve icin varos dedigini iddia etti ss paylasirsa inanirim ben yoksa inanmam bideee mervee bebek bezini yikayip kurutup bidaha kullaniyomuss hemde goon marka olaniiii dedikoducu oldufumu ispatladim suan
Kız benim tarayıcımda bu sayfa açık sadece başka da bişeye girmem ben ne bileyim k yı i yi anacımYa üf kızim ekspılorır mısın yağğ
Ay bayılcamKazen bey ile isabel hanim evliymis bu gizli bilgi degil herkes biliyor c yok onu unut vatkenaydu ceyceyin sirrini paylasmis demis ki senin bir cocugun var ama kocanin ikinci esisin onun 2 3 cocugu var demis..halbuki bu ozel bilgiymis...ceycey ona guvenip soylemis...ceyceyde sinirlenip vatkenaydunun ona soyledikelrini paylasmiss merve icin varos dedigini iddia etti ss paylasirsa inanirim ben yoksa inanmam bideee mervee bebek bezini yikayip kurutup bidaha kullaniyomuss hemde goon marka olaniiii dedikoducu oldufumu ispatladim suan
Yerim seni masum köylüKız benim tarayıcımda bu sayfa açık sadece başka da bişeye girmem ben ne bileyim k yı i yi anacım
Valla ben de yemedim, ilk olsun istememBen hic ban yemedim lutfen oyle bise olmasin bitterim kaldiramam ben duygusalim
Kazen erkek mi yani burası kadınlar kulübü değil mi yavKazen bey ile isabel hanim evliymis bu gizli bilgi degil herkes biliyor c yok onu unut vatkenaydu ceyceyin sirrini paylasmis demis ki senin bir cocugun var ama kocanin ikinci esisin onun 2 3 cocugu var demis..halbuki bu ozel bilgiymis...ceycey ona guvenip soylemis...ceyceyde sinirlenip vatkenaydunun ona soyledikelrini paylasmiss merve icin varos dedigini iddia etti ss paylasirsa inanirim ben yoksa inanmam bideee mervee bebek bezini yikayip kurutup bidaha kullaniyomuss hemde goon marka olaniiii dedikoducu oldufumu ispatladim suan
Bnde yemedimBen hic ban yemedim lutfen oyle bise olmasin bitterim kaldiramam ben duygusalim