- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Edebim el vermez edepsizlik edeneKız sinsilik yapacak bi malzemem de yok bak hepsini tek tek ben yazdım zaten. Hani özelde söylesem gitse öbürüne söylese neyse. Ay delircem
Susmak en güzel cevap edebi elden gidene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebim el vermez edepsizlik edeneKız sinsilik yapacak bi malzemem de yok bak hepsini tek tek ben yazdım zaten. Hani özelde söylesem gitse öbürüne söylese neyse. Ay delircem
K evli ve esi c mi? Anca oyleysee olabilir sadece bak korkudan isim veremiyorum sana soyleyen kisinin dogru soyledigine eminmisin merve belli olmaz ekran isteseydinn kesinsede helal olsun demekki cok vakitli insanlar bunlar benim hayal gucum sadece acaba bu insan sarisinmi esmer mi uzun mu kisami kapalimi acik mi oluyor biraz sinsilesmem lazim 30 yasina geldim acaba bu varosmudur kelimesini hic kulanamam ahh varosella ah saftirella olacak benim adimdaBen kazen kısmını bilmiyorum. Kendi üyelik iotali yaptırmış burda baskalarıyla filan tartıştı. Olaylar büyüdü benim de kulağıma benle ilgili olan kısım geldi. Ben olaya komple hakim değilim.
Ekran istemedim. Muhabbetten tiksindim. Var istersen filan dediler de. Ben yine işte varoş oldugum için cenemi tutamayip bildiğimi saldım ortaya Bahsi geçen kişi de kendine doğan söz hakkını kullanır dedim ama kullanmadı gitti. Dilerse bana her yerden ulaşabilir yanlış bilgi vermişler hakkımda konuşma sus diye. Instagramım da numaram da herkeste var.K evli ve esi c mi? Anca oyleysee olabilir sadece bak korkudan isim veremiyorum sana soyleyen kisinin dogru soyledigine eminmisin merve belli olmaz ekran isteseydinn kesinsede helal olsun demekki cok vakitli insanlar bunlar benim hayal gucum sadece acaba bu insan sarisinmi esmer mi uzun mu kisami kapalimi acik mi oluyor biraz sinsilesmem lazim 30 yasina geldim acaba bu varosmudur kelimesini hic kulanamam ahh varosella ah saftirella olacak benim adimda
K i ile evliymiş bunu da mesajlarından öğrendim o kişininK evli ve esi c mi? Anca oyleysee olabilir sadece bak korkudan isim veremiyorum sana soyleyen kisinin dogru soyledigine eminmisin merve belli olmaz ekran isteseydinn kesinsede helal olsun demekki cok vakitli insanlar bunlar benim hayal gucum sadece acaba bu insan sarisinmi esmer mi uzun mu kisami kapalimi acik mi oluyor biraz sinsilesmem lazim 30 yasina geldim acaba bu varosmudur kelimesini hic kulanamam ahh varosella ah saftirella olacak benim adimda
K i ile evliymiş bunu da mesajlarından öğrendim o kişinin
Kim kiminle evliymiş Bn FransızK i ile evliymiş bunu da mesajlarından öğrendim o kişinin
Gündem mi ne bir yer var ya oraya bak anlarsın, evlilik yıldönümü mevzusu varKim kiminle evliymiş Bn Fransız
Sana yazayim da şok olKim kiminle evliymiş Bn Fransız
K ve i evli onu bilim Bn n nin kocası burda sandımGündem mi ne bir yer var ya oraya bak anlarsın, evlilik yıldönümü mevzusu var
Böyle şeyleri nereden öğreniyorsunuz çooocum, şahıs üyelik iptali yapmasa, ben de mevzuyu anlamak için mesajlarını kurcalamasam öğrenmeyecektimK ve i evli onu bilim Bn n nin kocası burda sandım
Allahım yine anladım ama yanlış anladım
Kiz ben k ile c sandimm yaaaK ve i evli onu bilim Bn n nin kocası burda sandım
Allahım yine anladım ama yanlış anladım
Aferin sana gündemde dün konuşuldu da kurcalamadım her Zmn olan şeyler diye buraya yazılınca merak ettimBöyle şeyleri nereden öğreniyorsunuz çooocum, şahıs üyelik iptali yapmasa, ben de mevzuyu anlamak için mesajlarını kurcalamasam öğrenmeyecektim
C kim diye kafamda deli sorular dönüyorKiz ben k ile c sandimm yaaa
Sen bnden de beter çıktınKiz ben k ile c sandimm yaaa
Ben de kendime kızıyorum telefonla çok vakit geçiriyorum diye, hızına yetişemiyorum buranın oysaAferin sana gündemde dün konuşuldu da kurcalamadım her Zmn olan şeyler diye buraya yazılınca merak ettim
He ya sorma gece hele çoşuyor bura Bn Fransız 3 gün sonraBen de kendime kızıyorum telefonla çok vakit geçiriyorum diye, hızına yetişemiyorum buranın oysa
Iste benle dedikodu bu kadar yapilir arkidisler diyiiipp cekiliyorum yola ciktikk adanayaSen bnden de beter çıktın
Hadi güle güle gidin inşallahIste benle dedikodu bu kadar yapilir arkidisler diyiiipp cekiliyorum yola ciktikk adanaya
İyi yolculuklar canımIste benle dedikodu bu kadar yapilir arkidisler diyiiipp cekiliyorum yola ciktikk adanaya