Kişisel mevzum buraya taşındı diye özet geçiyorum.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ben onla çok dalaştım çok banlandım yeniyken. O zaman tarzı tavrı daha farklıydı. Daha sonra iste hamilelik filan derken ortak paydada buluştuk eşek kadar da insanlarız. Her şey sonrasında normaldi bana göre.
Farkındaysanız yazarken filan da kasıtlı olarak kelimeleri filan da yanlış yazarım. Herkesle olması gerekenden daha samimi bir üslup kullanırım. Böyleyim yani içimden geldiği gibi. Hiç bir duruşum olsun burda diye çabalamadım. Neticede nickle üye olunan bi forum sitesi. Ki ben kendi ismimi kullanıyorum o kadar kendim olmaya önem veren bi insanım. Fotoğrafım adresim bile buralarda vardır çok uğraşan kapımı bile çalabilir
Gaziosmanpaşa'da büyüdüm ben profilime gop çocuu filan yazardım.
sonra biri parisienne li bi nick almış ona takıldığım günden beri kendime varoşienne derim
5 yıl önceki gelinliğimi anasayfaya ben attım bizim zamanımızda böyleydi diye.
Benim kulağıma gelen bana varoş demiş gelinliğim ne biçimmiş o fotoğrafı almış dedikodu yaptığı kişiye atmış kroymuşum cimriymişim üniversite mezunu bile değilmişimdir kesin
Gerçekten hem acıyor hem gülüyorum bu lafların dönmesine. Koca koca kadınlar mevzuya bak. Özetle bu. Her iki konuşan tarafta hatalı. Ama ben eğlendim tşk