- Emoji Skoru
- 5.869
- Puanlar
- 88
Allah korusun öyle şeyler söylemeyin. Birçoğumuzda bebek baş aşağı pozisyonda zaten doktorunuz uygun bir tedavi önermiştir2 gun once kultur testi yaptirmistim mantar enfeksiyonu ciktipiskolojim bozuldu iyice bir yandan kasilmalarim var bebek bas asagi gelmis simdi bide enfeksiyon cikti ben bir iki haftaya dogururum heralde
TombiklesmisImza alanındaki bebemin tipi değişmiş
Hiç midem yanmadı hamilelikte ama oğlum aşırı saçlı doğdusaat 04.48den bildiriyorum mide yanmasından uyuyamıyorum. Süt içtim bakalımalev alev midemden bogazıma kadar... gerçekten bebiş mi saçlanıyor acaba. Eğer bu rivayet doğruysa kapkara saçlar bekliyorum
De ki Merve'ye 75 yapmışlar benim neyim eksik? Arttırsınlar o dozuGünaydınn 50 gr şeker yüklemesi yaptırmaya gidiyorum
Bugün kendimi bir tatlıyla ödüllendiririm derken şeker hakkımı o saçma içecekle kullanacak olmak üzüyor
Calcifer hanım hoş geldiniz. Siz gebelikte kaç kilo aldınız?Hiç midem yanmadı hamilelikte ama oğlum aşırı saçlı doğdu
63 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım. Ama diyetisyene gittim yoksa 25 kilo garantiydı hahahahaCalcifer hanım hoş geldiniz. Siz gebelikte kaç kilo aldınız?
Nöeeey63 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım. Ama diyetisyene gittim yoksa 25 kilo garantiydı hahahaha
bebek 3.250gr dı
Cok iyi masallah sonrasinda hemen gittimi kilolar63 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım. Ama diyetisyene gittim yoksa 25 kilo garantiydı hahahaha
bebek 3.250gr dı
Merve sen de 25 kilo alablrmisinNöeeey
Neye bu tepki hanım efendiNöeeey
Öyle bi kapasite yok ki bende. Hacmim artamıuo o kadarMerve sen de 25 kilo alablrmisin
Şu an çok zayıfsın bence onunçünNeye bu tepki hanım efendi
7 aylıktı oğlum o zaman 60 kiloya inmiştim. Bizim ailede hamilelikte çok kilo alınıyor 20 kilo garanti. ama sonrasında veriliyor. Benim hamileliğimde iştahım aşırı açık olduğu için diyetisyene gittim. Bir de yaz hamileliğiydi. o kadar kiloyu taşıyamamCok iyi masallah sonrasinda hemen gittimi kilolar
Hamilelikte alınan kiloları kolay veriyoruz. Annem 67 ile hamile kalmıştı 92 ile doğum yaptı hahahaha.Şu an çok zayıfsın bence onunçün
Bana da gelmişken 75 gr yapalım dediler kutuyu eliyle açtı pipet de yokmuş gözümden bir damla yaş süzüldüDe ki Merve'ye 75 yapmışlar benim neyim eksik? Arttırsınlar o dozu
Hee alır 6 ay bitti zar zor 5 kg almış hanımMerve sen de 25 kilo alablrmisin
O emzirirken alacakHee alır 6 ay bitti zar zor 5 kg almış hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?