• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle katılıyorum. Benimki fazla hassas. Herşey yasak. Böyle çok daha kötüyüm. En kötüsünden mesela su içemiyorum susuz kaldım. Ben mide için araştırıcam artık, doktor dönüşü eczaneler kapanmıştı nöbetçi aramakla uğraşmadım. Yarın tanıdık eczaneye mide ilacı sorucam.
Bence başka bi doktora da git ya 🤐

Bence başka bi doktora da git ya 🤐
Canım bu cumartesi gittiğimden farklı bi doktor. Cumartesiden beri üç doktor, iki diyestiyene gittim. Doktorlar ben bilmem diyetisyen bilir modunda, diyetisyenler ben dedim yapacaksın modunda. En böyle böyle bi sorun var diyorum diyetisyene, ben bilmem böyle yapacaksın diyor. Doktora sorun var diyorum diyetisyen ne derse onu yapacaksın diyor. Anladığım kimse bişey bilmiyor, ezberden alışmışlar, sorun çıkınca kitleniyorlar, beyinleri yanıyor. İki kadın doğumcu perinatalog, dahiliyeci endokrinci bu arada. Özeldekilerden hayır yok bari devlete bakayım dedim devlet dolu. Valla canımız Allah’a emanet bu ülkede.

Canım bu cumartesi gittiğimden farklı bi doktor. Cumartesiden beri üç doktor, iki diyestiyene gittim. Doktorlar ben bilmem diyetisyen bilir modunda, diyetisyenler ben dedim yapacaksın modunda. En böyle böyle bi sorun var diyorum diyetisyene, ben bilmem böyle yapacaksın diyor. Doktora sorun var diyorum diyetisyen ne derse onu yapacaksın diyor. Anladığım kimse bişey bilmiyor, ezberden alışmışlar, sorun çıkınca kitleniyorlar, beyinleri yanıyor. İki kadın doğumcu perinatalog, dahiliyeci endokrinci bu arada. Özeldekilerden hayır yok bari devlete bakayım dedim devlet dolu. Valla canımız Allah’a emanet bu ülkede.
Öf çok sanşsız olmuş ya. Hic biri de yetmemiş bu ne yani. Aralarında doğumu düşündüğün doktor var mı?

Öf çok sanşsız olmuş ya. Hic biri de yetmemiş bu ne yani. Aralarında doğumu düşündüğün doktor var mı?
Birinin genel olarak doktorluğunu ve çalıştığı hastaneyi çok beğendiğim için doğumu kesin onda düşünüyordum. Şeker yüklemesini de o yapıp acil dahiliyeciye soktu beni dakikasında, iki gün sonra da yine oranın diyetisyenine yönlendirdiler. Diyetisyen işin içine girene kadar çok memnundum oradan, ama diyetisyen tam bir mal. Yemin ederim hastaneden tiksindim sayesinde. Cumartesi ve pazartesi bu üçünde kontroller var. Çözüm bulmazlarsa kendime yeni perinatolog ve hastane arıycam galiba. Çok soğudum.

Back