- Emoji Skoru
- 12.074
- Puanlar
- 168
Benim de kilo mu aldin diyorlar ben soluyorm hamile oldgmuHahaaa
Bnm göbek de çıktı gerçi gören hamile olduğumu anlamıyor
Emzirme sudyen kac alirim bilmiom ben de tam bedenimi bitane alir denerm artkinMax 95 olsun ya arada şişlik iniyor 90 a sığıyor hala
Hep imrenmişimdir top hibi karnı olana ama olmadı yine ayu ve yavrusu gibi oldumOyuzden hamile gibi degilde kilolu biri gibi oldum
Bence başka bi doktora da git yaKesinlikle katılıyorum. Benimki fazla hassas. Herşey yasak. Böyle çok daha kötüyüm. En kötüsünden mesela su içemiyorum susuz kaldım. Ben mide için araştırıcam artık, doktor dönüşü eczaneler kapanmıştı nöbetçi aramakla uğraşmadım. Yarın tanıdık eczaneye mide ilacı sorucam.
Aynn deneme yapmak lazımEmzirme sudyen kac alirim bilmiom ben de tam bedenimi bitane alir denerm artkin
Tobe biz de bole tatlisiz balik etliHep imrenmişimdir top hibi karnı olana ama olmadı yine ayu ve yavrusu gibi oldum
Bak ben de çok bekledim.popomdan. cıks beklediğim performansı vermedi şaşkınım.Benim gobekten cok popo buyuyo
Ecük de baa virYaaa bnm kiler kafam kadar olmaya az kaldı hele adet dönemlerinde fena 95 aldımsüt dolunca Hollanda ineği oolırım
Hadi bakalim merakla bekliozBak ben de çok bekledim.popomdan. cıks beklediğim performansı vermedi şaşkınım.
Benim once popo buyudu sonra gobisBak ben de çok bekledim.popomdan. cıks beklediğim performansı vermedi şaşkınım.
Al yavrum yarısını sana verim bedaveeee accık da popo versemEcük de baa vir
Nerene aldın yavrumBak ben de çok bekledim.popomdan. cıks beklediğim performansı vermedi şaşkınım.
Gerçekten komple göbek. Herkes aynı şeyi söylüyo.Nerene aldın yavrum
Bebek yani ne guzelGerçekten komple göbek. Herkes aynı şeyi söylüyo.Sen hic kilo almadın ama gobegin büyüdu diyo
Ama bu kadaaar büyüyen esneyen göbek nasıl geri toplancak bakalım.Bebek yani ne guzelfit anne olcn
Birsey olmaz insallah catlama fln da genetikAma bu kadaaar büyüyen esneyen göbek nasıl geri toplancak bakalım.Feda olsun çocuuma ama bin şükür bu günümüze.
Canım bu cumartesi gittiğimden farklı bi doktor. Cumartesiden beri üç doktor, iki diyestiyene gittim. Doktorlar ben bilmem diyetisyen bilir modunda, diyetisyenler ben dedim yapacaksın modunda. En böyle böyle bi sorun var diyorum diyetisyene, ben bilmem böyle yapacaksın diyor. Doktora sorun var diyorum diyetisyen ne derse onu yapacaksın diyor. Anladığım kimse bişey bilmiyor, ezberden alışmışlar, sorun çıkınca kitleniyorlar, beyinleri yanıyor. İki kadın doğumcu perinatalog, dahiliyeci endokrinci bu arada. Özeldekilerden hayır yok bari devlete bakayım dedim devlet dolu. Valla canımız Allah’a emanet bu ülkede.Bence başka bi doktora da git ya
Öf çok sanşsız olmuş ya. Hic biri de yetmemiş bu ne yani. Aralarında doğumu düşündüğün doktor var mı?Canım bu cumartesi gittiğimden farklı bi doktor. Cumartesiden beri üç doktor, iki diyestiyene gittim. Doktorlar ben bilmem diyetisyen bilir modunda, diyetisyenler ben dedim yapacaksın modunda. En böyle böyle bi sorun var diyorum diyetisyene, ben bilmem böyle yapacaksın diyor. Doktora sorun var diyorum diyetisyen ne derse onu yapacaksın diyor. Anladığım kimse bişey bilmiyor, ezberden alışmışlar, sorun çıkınca kitleniyorlar, beyinleri yanıyor. İki kadın doğumcu perinatalog, dahiliyeci endokrinci bu arada. Özeldekilerden hayır yok bari devlete bakayım dedim devlet dolu. Valla canımız Allah’a emanet bu ülkede.
Birinin genel olarak doktorluğunu ve çalıştığı hastaneyi çok beğendiğim için doğumu kesin onda düşünüyordum. Şeker yüklemesini de o yapıp acil dahiliyeciye soktu beni dakikasında, iki gün sonra da yine oranın diyetisyenine yönlendirdiler. Diyetisyen işin içine girene kadar çok memnundum oradan, ama diyetisyen tam bir mal. Yemin ederim hastaneden tiksindim sayesinde. Cumartesi ve pazartesi bu üçünde kontroller var. Çözüm bulmazlarsa kendime yeni perinatolog ve hastane arıycam galiba. Çok soğudum.Öf çok sanşsız olmuş ya. Hic biri de yetmemiş bu ne yani. Aralarında doğumu düşündüğün doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?