- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Şükür zorla aldırdık 1 kg bebe 1 kg rahim suyun 1 kg meme yine az almışsınYa aldım ya ben de artık kilo 5.5 oldu toplam.
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür zorla aldırdık 1 kg bebe 1 kg rahim suyun 1 kg meme yine az almışsınYa aldım ya ben de artık kilo 5.5 oldu toplam.
Ben de 9 olmuşŞükür zorla aldırdık 1 kg bebe 1 kg rahim suyun 1 kg meme yine az almışsınbn 9.900 gr almışım
![]()
Bugün gittim kadın doğumcuya hazımsızlık için ilaç vermedi malesef. İlaç içmemi onaylamadıMükemmel beslenmiyorum hatta kötü ama bir sorun çıkmadı bende. Bence hazımsızlık icin filan şurup filan alarak bir sure bu listeye uymaya calışmalısın.
Belki mide alisir bu yedigin duzene insallah yaniBugün gittim kadın doğumcuya hazımsızlık için ilaç vermedi malesef. İlaç içmemi onaylamadı((((İlaç olsa belki daha kolay olurdu.
Dün bi diyetisyenle daha konuştum. Bugün de başka bi doktora gittim. İkisi de onayladı listeyi. Ye bunları diyorlar sadeceŞeker için değil bn genel. Olarak gidiyorum hem şekeri dengelemek hemde az kilo almak için ne dersem onu yazıyor bu aralar bnm şekerim düşüyor sanırım değişiklik yapar
Senin ki meyve vermemiş ama bol bol ekmek vermiş bence başka bi Dyt git canın. İsteyince mecbur yiyorsun bi yerden kısmış bi yerden vermiş![]()
Ay onaylamasa benimki oturur 24 saat ağlardım be. Ya her gebe içiyo nerdeyse. Bazı doktorlar aşıri mı hassas acaba. Yoksa onların yaptığı mı doğru bilmiyorum. E sen bu sekilde sarsılıyosun mahvoluyosun ama.Bugün gittim kadın doğumcuya hazımsızlık için ilaç vermedi malesef. İlaç içmemi onaylamadı((((İlaç olsa belki daha kolay olurdu.
Benim gobekten cok popo buyuyoŞükür zorla aldırdık 1 kg bebe 1 kg rahim suyun 1 kg meme yine az almışsınbn 9.900 gr almışım
![]()
Teşekkür ederim gerçekten. Bugünkü doktor çok az az yiye yiye alıştır mideni giderek çoğalt dedi. İki gündür bu yöntemi deniyorum umarım alışırım.Belki mide alisir bu yedigin duzene insallah yani
Yani aynisini her zmn yapmasan ya da az sekilde yesen nasil olurki acaba bir bardak ayran yerine yarim gibiDün bi diyetisyenle daha konuştum. Bugün de başka bi doktora gittim. İkisi de onayladı listeyi. Ye bunları diyorlar sadece(((((((((
Herrrr gram göbeemde. Memem büyümüyo yaaŞükür zorla aldırdık 1 kg bebe 1 kg rahim suyun 1 kg meme yine az almışsınbn 9.900 gr almışım
![]()
O zmn bi öğünü düşürerek yap inşallah iyi gelir olmadı yürüyüşlere başla biraz rahatlatırDün bi diyetisyenle daha konuştum. Bugün de başka bi doktora gittim. İkisi de onayladı listeyi. Ye bunları diyorlar sadece(((((((((
Kesinlikle katılıyorum. Benimki fazla hassas. Herşey yasak. Böyle çok daha kötüyüm. En kötüsünden mesela su içemiyorum susuz kaldım. Ben mide için araştırıcam artık, doktor dönüşü eczaneler kapanmıştı nöbetçi aramakla uğraşmadım. Yarın tanıdık eczaneye mide ilacı sorucam.Ay onaylamasa benimki oturur 24 saat ağlardım be. Ya her gebe içiyo nerdeyse. Bazı doktorlar aşıri mı hassas acaba. Yoksa onların yaptığı mı doğru bilmiyorum. E sen bu sekilde sarsılıyosun mahvoluyosun ama.
Yaaa bnm kiler kafam kadar olmaya az kaldı hele adet dönemlerinde fena 95 aldımHerrrr gram göbeemde. Memem büyümüyo yaa![]()
Bnmkini bi gör popom ve bn diyorum zaten kiloyu hep Ordan alırım küçüğe hasret kaldıkBenim gobekten cok popo buyuyo![]()
Oyuzden hamile gibi degilde kilolu biri gibi oldumBnmkini bi gör popom ve bn diyorum zaten kiloyu hep Ordan alırım küçüğe hasret kaldık![]()
Ozel dikim yaptirirsinYaaa bnm kiler kafam kadar olmaya az kaldı hele adet dönemlerinde fena 95 aldımsüt dolunca Hollanda ineği oolırım
![]()
Valla canım ilk gün tam menüye uyarak başladım. Akşamına deli gibi çıkarma başladı. Dün yarıya indirdim menüyü, bugün çeyreğe. Akşam mesela sadece yarım kase çorba + iki kaşık kavurma et+ Yarım dilim tam buğday ekmek yedim. Doktora gittim geldim, biraz önce yine ne yediysem çıkardım. Eskiden üç öğün az az yerdim. Herşey iyi gidiyordu, tutturdular bu kadar az mı yenir çok zararlı. İki buçuk saatte bir yemek mahvetti beni.Yani aynisini her zmn yapmasan ya da az sekilde yesen nasil olurki acaba bir bardak ayran yerine yarim gibi
HahaaaOyuzden hamile gibi degilde kilolu biri gibi oldum![]()
Miden kucukmus demekki bu menu biranda uymak cok zorlamis insallah zamanla duzelir alisir boyle yemeye cnmValla canım ilk gün tam menüye uyarak başladım. Akşamına deli gibi çıkarma başladı. Dün yarıya indirdim menüyü, bugün çeyreğe. Akşam mesela sadece yarım kase çorba + iki kaşık kavurma et+ Yarım dilim tam buğday ekmek yedim. Doktora gittim geldim, biraz önce yine ne yediysem çıkardım. Eskiden üç öğün az az yerdim. Herşey iyi gidiyordu, tutturdular bu kadar az mı yenir çok zararlı. İki buçuk saatte bir yemek mahvetti beni.
Max 95 olsun ya arada şişlik iniyor 90 a sığıyor halaOzel dikim yaptirirsinozaman