2021 Aralık Anneleri

Şekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.

Bebem 1170 gram 38 39 cm yine önden gidiyo. 27+1 sata göre
28+5 ultrasona göre.
Maşallah bebişin önden gittiğini boyun ve kilonun artışına göre mi söylüyorlar? Ve ayrıca evet NE YİYORSUN

Maşallah bebişin önden gittiğini boyun ve kilonun artışına göre mi söylüyorlar? Ve ayrıca evet NE YİYORSUN
Parça parça ölçüyolar ya kafa karın filan ultrason o ölçülere göre söylüyo. Yani boy kiloya göre sanırım evet.

Şehir Hastanesi'ne takipdeyim zaten oranın perinatoloji bölümüde iyi zaten orda da detaylı ultrason çekiyorlar doktor ilgileniyor güzelce içini ferah tut canım benim
Çok sağolcanım benim bilgi verdiğin için

Aman ne biliyim valla saçma sapan Sadecr diş etleri kanama yapıyo diye süt içiyodum günlük.
Maşallah demek ki yediğin her şey yarıyo bebiş sende ne var ne yoksa alıyor pamuk gibi doğacak desene annesi

merhaba güzel anneler, kaç gündür girememiştim. oğlum okula başladı. 3 gün izinliydim onu getirip götürdüm. okul alışverişi vs. yorulmuşum. bugün kontrole geldim. şeker yüklememi de yaptırdım. normal çıktı çok şükür. kızçem de iyi maşallah. 2 hafta önde çıkıyor oğlum da aynı böyleydi. zaman hızlı geçiyor. 24+1 im. 5 tane tulum 3 tane de çoraptan başka bişey almadım stres oldum bi anda yetiştiremicem diye

İnşallah istediğimiz gibi olur herşey

Aynen özellikle sordum doktora normal mi diye gayet normal dedi hatta kilosunu iki kere sordum yanlış mı anladım diye
Erkek bebekte değişir belki boy Kilo
İnternetten de baktım normal aralıkta diyor
Hanımlar siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben hızlı kilo aldım bebeğin kilosu da bugün 25+3 900gram 35cm çıktı doktor gelişimi gayet güzel geride felan değil dedi acaba bende şeker mi çıkacak internette araştırdığımda 600-800 gram arası normal çıkıyor haftaiçi şekere baktırcam sizde var mıydı böyle bir sorun acaba kafama takıldı

Bn dün açlık 82 tokluk 94 çıktı
Dahiliye gerek yok çok iyi dedi
Bnm oğlumda iri bebekti bu da sanırım öyle olacak kadın doğumcum ne diyecek bilmiyorum

Selam kizlar 25+5gunundeyim sali gunu doktor randevum var magnezyum kullaniyorum kasilmalar icin ama hala gecmediler dun aksamda bebegim pozisyonunu deistirdi olasi bi erken dogumda yasama sansi nekadar acaba daha oncede erken dogum yaptim 24 haftalikti ama gelisimi 22de kalmisti korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…