- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Masallah canimŞekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.
Bebem 1170 gram 38 39 cm yine önden gidiyo. 27+1 sata göre
28+5 ultrasona göre.![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canimŞekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.
Ne yiyon ne içiyon banada söyle kızzzŞekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.
Maşallah kocaman olmuş cimcimeŞekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.
MaşallahŞekeri yüklendim kan vermeyi bekliyorum.
Gittin mi kızçeni görmeye yada ne zmnMasallah canim![]()
Aman ne biliyim valla saçma sapanNe yiyon ne içiyon banada söyle kızzz![]()
Parça parça ölçüyolar ya kafa karın filan ultrason o ölçülere göre söylüyo. Yani boy kiloya göre sanırım evet.Maşallahbebişin önden gittiğini boyun ve kilonun artışına göre mi söylüyorlar? Ve ayrıca evet NE YİYORSUN
![]()
O hic bisey yemiyo su icse bebise yariyo demekkiNe yiyon ne içiyon banada söyle kızzz![]()
Çok sağolcanım benim bilgi verdiğin içinŞehir Hastanesi'ne takipdeyim zaten oranın perinatoloji bölümüde iyi zaten orda da detaylı ultrason çekiyorlar doktor ilgileniyor güzelce içini ferah tut canım benim
Maşallah demek ki yediğin her şey yarıyo bebiş sende ne var ne yoksa alıyorAman ne biliyim valla saçma sapanSadecr diş etleri kanama yapıyo diye süt içiyodum günlük.
Sağlıkla gelsin hepimizin pamuğu inşallah.Maşallah demek ki yediğin her şey yarıyo bebiş sende ne var ne yoksa alıyorpamuk gibi doğacak desene annesi
![]()
Amiiin inşallahSağlıkla gelsin hepimizin pamuğu inşallah.![]()
İnşallah istediğimiz gibi olur herşeyBnm en korktuğun şeydi sancı cekıpte sezerysn olmak çok şükür olmadı . Şimdıde ıkıncı doğumdan bıraz korkum var anestezıcı çok zorladı yapamıyorum ıgneyı kendını kasıyorsun falan dedi benı çok germişti oysa ılkınde çok rahattı o ıgne olayı
Amin inşallahAh ah en zoru da o. Onca acı çekip sonra sezeryana dönmek, Allah kimselere yaşatmasın, kolayca yapılan doğumlardan nasip etsin hepimize inşallahEksi yönlerini bana özelden yazarsanız çok sevinirim
![]()
Senin ki daha kilolu çıkmış 25+1 de 801 gr 34 cm çıktı perinatolog kilolu dedi kız bebek diyemi iri acababi de bnm sat doktor değiştirdi 1 hafta geri çekti hep önde çıktım diye ayy çok karıştı kafam
Hanımlar siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben hızlı kilo aldım bebeğin kilosu da bugün 25+3 900gram 35cm çıktı doktor gelişimi gayet güzel geride felan değil dedi acaba bende şeker mi çıkacak internette araştırdığımda 600-800 gram arası normal çıkıyor haftaiçi şekere baktırcam sizde var mıydı böyle bir sorun acaba kafama takıldıAynen özellikle sordum doktora normal mi diye gayet normal dedi hatta kilosunu iki kere sordum yanlış mı anladım diye
Erkek bebekte değişir belki boy Kilo
İnternetten de baktım normal aralıkta diyor
Bn dün açlık 82 tokluk 94 çıktıHanımlar siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben hızlı kilo aldım bebeğin kilosu da bugün 25+3 900gram 35cm çıktı doktor gelişimi gayet güzel geride felan değil dedi acaba bende şeker mi çıkacak internette araştırdığımda 600-800 gram arası normal çıkıyor haftaiçi şekere baktırcam sizde var mıydı böyle bir sorun acaba kafama takıldı![]()
Son kanı 1de verdim. 1.5 saate çıkarmış sonuç. Yazacam size 3ten sonra. Yemek yiyciym simdi bayılmadan.