2021 Aralık Anneleri

Canlar selam herkese haftaya idari izne ayrılıyorum 24.haftam doluyor okul müdürüm eğitim öğretim ödeneği ve ek ders alamayacağımı söyledi. Öğretmen arkadaşlar vardı aramızda sizin idareleriniz ne söyledi?

Kızlar bi sorum daha var bu ara nefes darlığı çekmeye başladım psikolojik mi yoksa tüm gün okulda maskeyle durduğum için mi bilemedim bi fikriniz var mi?

Kızlar bi sorum daha var bu ara nefes darlığı çekmeye başladım psikolojik mi yoksa tüm gün okulda maskeyle durduğum için mi bilemedim bi fikriniz var mi?
Karın büyüdükçe maskesiz evdeyken de oluyor zaten. 🤗

Canlar selam herkese haftaya idari izne ayrılıyorum 24.haftam doluyor okul müdürüm eğitim öğretim ödeneği ve ek ders alamayacağımı söyledi. Öğretmen arkadaşlar vardı aramızda sizin idareleriniz ne söyledi?
Eğitim öğretim ödeneği alınır, ek ders alınmaz. Müdürünüz neye istinaden ödenek alamazsin demiş anlamadım. Genelgede yazıyor zaten mali ve sosyal haklarını alır diye

Son 1 haftadır midemd yaniyo gibi acımsıyo benimde niye ki acaba ? Çok kötü
O bana da oluyor
Şimdiye kadar deneyerek susam, baharat ve turşuyu buldum rahatsız ediyorlar
Yakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten. :63:
Bazı satıcılar son kullanma tarihiyle paylaşıyor
Ben onlardan alacağım sanırım alırken

O bana da oluyor
Şimdiye kadar deneyerek susam, baharat ve turşuyu buldum rahatsız ediyorlar

Bazı satıcılar son kullanma tarihiyle paylaşıyor
Ben onlardan alacağım sanırım alırken
Al ayol attım işte link.

Nefes darlığı bende de oluyor idari izindeyim hep evdeyim ayrica sırt üstü yatınca daha da fazla oluyor

Back