- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Güle güle yıkansın cimcimeBen de verdim sipariş![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle yıkansın cimcimeBen de verdim sipariş![]()
Karışsın diye uğraşıyorum zatenYaaa kafamı karıştırdın![]()
O o kadar kolay değil ya.Bak banlancen heeee![]()
Karın büyüdükçe maskesiz evdeyken de oluyor zaten.Kızlar bi sorum daha var bu ara nefes darlığı çekmeye başladım psikolojik mi yoksa tüm gün okulda maskeyle durduğum için mi bilemedim bi fikriniz var mi?
Eğitim öğretim ödeneği alınır, ek ders alınmaz. Müdürünüz neye istinaden ödenek alamazsin demiş anlamadım. Genelgede yazıyor zaten mali ve sosyal haklarını alır diyeCanlar selam herkese haftaya idari izne ayrılıyorum 24.haftam doluyor okul müdürüm eğitim öğretim ödeneği ve ek ders alamayacağımı söyledi. Öğretmen arkadaşlar vardı aramızda sizin idareleriniz ne söyledi?
Sen 3. Trimester girmişsin hayırlı olsunO o kadar kolay değil ya.![]()
O bana da oluyorSon 1 haftadır midemd yaniyo gibi acımsıyo benimde niye ki acaba ? Çok kötü
Bazı satıcılar son kullanma tarihiyle paylaşıyorYakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten.![]()
Al ayol attım işte link.O bana da oluyor
Şimdiye kadar deneyerek susam, baharat ve turşuyu buldum rahatsız ediyorlar
Bazı satıcılar son kullanma tarihiyle paylaşıyor
Ben onlardan alacağım sanırım alırken
Son kullanma tarihi yazıyor muAl ayol attım işte link.
Yorumlarda yazmışlar 2023 tarihli yollamışlarSon kullanma tarihi yazıyor mu![]()
Bitmeden koşuyorumYorumlarda yazmışlar 2023 tarihli yollamışlar
Koossss ben alana kadar 280 oldu.Bitmeden koşuyorum![]()
Neyse kaptım havadaKoossss ben alana kadar 280 oldu.
Allam inş cennete de giderimNeyse kaptım havada
Büyük sevaba girdin![]()
Nefes darlığı bende de oluyor idari izindeyim hep evdeyim ayrica sırt üstü yatınca daha da fazla oluyorKızlar bi sorum daha var bu ara nefes darlığı çekmeye başladım psikolojik mi yoksa tüm gün okulda maskeyle durduğum için mi bilemedim bi fikriniz var mi?