2021 Aralık Anneleri

Selam kizlar 25+5gunundeyim sali gunu doktor randevum var magnezyum kullaniyorum kasilmalar icin ama hala gecmediler dun aksamda bebegim pozisyonunu deistirdi olasi bi erken dogumda yasama sansi nekadar acaba daha oncede erken dogum yaptim 24 haftalikti ama gelisimi 22de kalmisti korkuyorum acikcasi
Agrin da oluyor mu canim

El doppler cihazları var normal kalp atışı sadece duyuluyo . Ama diğerleri çok pahalı bize doktorlarin baktığı 😂
Bebegim ben o dopplerden aldim guzel duyuluyor kalp atimlari ama doktorum onu kullandigimi duyunca kizdi. Valla korkudan elime alamadim bidaha. Zaten uzun sure tutmuyordum hemen duydugum an saniyesinde kapatiyodum ama uzun sure kullanimlarda sakincali olabiliyormus. Bilginiz olsun

Yakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten. :63:
Ben normalde de kimyasal kullanmamaya çalışıyorum. Kendim üyeyim bi firmaya bayagi uyguna geliyor herseyi ordan alıyorum, şampuan, diş macunu, sıvı sabun, deterjan vs 😊 Kullanmayın kızlar market ürünlerini. Ben kullandıkça anladım özellikle bulaşık deterjaninda nefesim kesiliyordu sıcak suyla yikadigim şeylerde 😏

Bn dün açlık 82 tokluk 94 çıktı
Dahiliye gerek yok çok iyi dedi
Bnm oğlumda iri bebekti bu da sanırım öyle olacak kadın doğumcum ne diyecek bilmiyorum
Açlık tokluk için sabahtan aç mı gitmek gerekiyor yoksa gün içinde de bakılıyor mu biliyor musun?

Bu arada sonuçları konusmak için doktoru beklerken nstdeki kadın çıktı. Nst bekleyen var mı dedi kimseden ses çıkmadı bana baktı sizin yok mu dedi yok dedim. Kaç haftalıksın diyo bi güldüm 28 dedim. 🤣🤣🤣

Bu arada sonuçları konusmak için doktoru beklerken nstdeki kadın çıktı. Nst bekleyen var mı dedi kimseden ses çıkmadı bana baktı sizin yok mu dedi yok dedim. Kaç haftalıksın diyo bi güldüm 28 dedim. 🤣🤣🤣
Kaç haftalık gibi duruyorum deseydin 🤣🤣 30 da başlar nst 😍

Ücretsiz izne çıkarsanız o zaman geri ister devlet ücretsiz izinde olduğunuz sürenin parasını ama idari izin yada doğum izninde ödenek verilir. Dogum iznine çıkan arkadaşlara geçen sene verilmişti ödenek. Maaş aldığınız sürece ödenek de alınıyor yani. Bu uygulamada bile herkes kafasına göre demek ki. Ona kalırsa suan bazı mem.ler yada idareler idari izne bile kalktı diyorlar :) kimsenin doğru düzgün bisey bildiği yok. Başkaları alıyorsa/aldıysa bizim de hakkımız almak, bence onu iyi araştırın
Alan varsa o kişi belge ile örnek gösterildiği takdirde bizde alabiliriz, Var mı çevrenizde Yardımcı olabilecek birisi? Ben mesela idari izne ayrılacağım eğer ayrılamayan arkadaşımız varsa ne belgesi lazımsa buradan göndereyim onlar da ayrılabilsinler beni örnek gösterip

Alan varsa o kişi belge ile örnek gösterildiği takdirde bizde alabiliriz, Var mı çevrenizde Yardımcı olabilecek birisi? Ben mesela idari izne ayrılacağım eğer ayrılamayan arkadaşımız varsa ne belgesi lazımsa buradan göndereyim onlar da ayrılabilsinler beni örnek gösterip
birebir tanıdığım yok başka okuldan izne ayrılan arkadaşlara ödenmişti ben de ortak tanidiklardan duydum, ayrıca öğretmen forumlarında da aldığını yazan kişiler var. Ben de bu durumu ptesi müdürüme soracam ben alırsam size de yardımcı olurum.

Evet mudurlukteyim canim öğretmen yetiştirme geliştirme sb/hizmetçi eğitim Şb ikisinin birim sefiydim ama rapor alınca mudur sorun cikardi ise gel diye haliyle dokrorumda yatman gerekli ilk uc ay riskli dedi sorun yasadik yerime memur verdiler dönüşte aynı birimde olurmuyum bilmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah size bir sorum olacaktı belki bilginiz vardır. Ben Şuan için sözleşmeli öğretmenim, 24+0 haftalık gebeyim bugün itibariyle. Haftaya cuma günü idari izne ayrılmayı düşünüyorum. Okul idaremle görüştüm ek dersi ve eğitim öğretim ödeneğini . İkisini de alamayacağımı söylediler. Ek ders için okuldaki öğretmenlerden birisi zaten sınıfıma bakacakmış hem bana hem ona ek ders verilmezmiş o yüzden ek ders alamazmışım dediler. Eğitim öğretim ödeneği içinse devlet o parayı eylülden hazirana kadar olan süre için veriyormuş ben idari izinde olacağım için hazirana kadar çalışmayacağım için o para yatmazmış yatsa bile benim o parayı geri ödemem gerekirmiş hatta o para zaten aylık olarak hesaplanıyormuş Mesela atıyorum şuan 1500 lira ise Eylül, ekim, kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, nisan , Mayıs, Haziran aylarını kapsadığı için ben 10da 1ini yani sadece eylülü alırmışım. Ancak buradaki öğretmen arkadaşlardan duyduğuma göre kırtasiye yardımı yani eğitim öğretim ödeneği alabilirmişşz izin de olsak bile. Bu konu da net bir bileğiniz var mı? Nasıl hakkımı arayabilirim? Çünkü okul idaresi verilmez diye diretiyor. Elimde bir yazı var idari izinde olan öğretmenin sosyal haklarından geri bırakılmayacağına dair müdürümüz ona bile eski tarihli diyor

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah size bir sorum olacaktı belki bilginiz vardır. Ben Şuan için sözleşmeli öğretmenim, 24+0 haftalık gebeyim bugün itibariyle. Haftaya cuma günü idari izne ayrılmayı düşünüyorum. Okul idaremle görüştüm ek dersi ve eğitim öğretim ödeneğini . İkisini de alamayacağımı söylediler. Ek ders için okuldaki öğretmenlerden birisi zaten sınıfıma bakacakmış hem bana hem ona ek ders verilmezmiş o yüzden ek ders alamazmışım dediler. Eğitim öğretim ödeneği içinse devlet o parayı eylülden hazirana kadar olan süre için veriyormuş ben idari izinde olacağım için hazirana kadar çalışmayacağım için o para yatmazmış yatsa bile benim o parayı geri ödemem gerekirmiş hatta o para zaten aylık olarak hesaplanıyormuş Mesela atıyorum şuan 1500 lira ise Eylül, ekim, kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, nisan , Mayıs, Haziran aylarını kapsadığı için ben 10da 1ini yani sadece eylülü alırmışım. Ancak buradaki öğretmen arkadaşlardan duyduğuma göre kırtasiye yardımı yani eğitim öğretim ödeneği alabilirmişşz izin de olsak bile. Bu konu da net bir bileğiniz var mı? Nasıl hakkımı arayabilirim? Çünkü okul idaresi verilmez diye diretiyor. Elimde bir yazı var idari izinde olan öğretmenin sosyal haklarından geri bırakılmayacağına dair müdürümüz ona bile eski tarihli diyor
I izmirli3533 Hocam bu şekilde Açıklama yapıldı bana

birebir tanıdığım yok başka okuldan izne ayrılan arkadaşlara ödenmişti ben de ortak tanidiklardan duydum, ayrıca öğretmen forumlarında da aldığını yazan kişiler var. Ben de bu durumu ptesi müdürüme soracam ben alırsam size de yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim inşallah çocuklarımızın hakkını yedirmeyelim kimseye 👍🏼

Çok teşekkür ederim inşallah çocuklarımızın hakkını yedirmeyelim kimseye 👍🏼
Rica ederim, yani ortak bir uygulama olması lazım idarenin yada ilçe mem'lerin anladığı şekilde işler yürüyor bizde malesef. Kimisine ödenirken kimisine ödenmez deniliyor. Konuştuğum idareci arkadaşlar ücretsiz izin haricinde olanlara verilir ödenek dediler. İdari izin yada doğum izni fark etmezmiş.

Back