2021 Aralık Anneleri

O bana da oluyor
Şimdiye kadar deneyerek susam, baharat ve turşuyu buldum rahatsız ediyorlar

Bazı satıcılar son kullanma tarihiyle paylaşıyor
Ben onlardan alacağım sanırım alırken
Aynen ya ,Hiç zararlı dokunan biseyde yemedim ama son 1 hafta akşamları başlıyor bir kaç saat devam ediyor sonra geçiyor ama o birkac saatte felegim şaşıyor özellikle uzaninca agzima acımsı bir su gibi tat geliyor .

Deneyerek öğreniyorum işte
Bugün susamı keşfettim
Bugün yine midem hiç mutlu değil

Bugün susamı keşfettim
Ben salatalık yiyorum yatmaya yakın aslında gaz yapar sişirir ama bi serinlik oluyo bastırıyo bence iyi.

Bugün susamı keşfettim
Bende anlamadım bu hafta özellikle dikkat ettim korona karantina derken hani testi tekrarlayıp negatife dönersem rutin aylık kontrolume gidicem hem bebek için hemde açlık tokluk filan vereyim diye çokta bişey yememeye dikkat ediyorum ama nafile iğrenç bir yanma hali saatlerce süründürüyor ,demek ki olabiliyor bu haftalarda benimde sizinle aynı hafta gebeliğim ve tahmini doğum inşallah

Eğitim öğretim ödeneği alınır, ek ders alınmaz. Müdürünüz neye istinaden ödenek alamazsin demiş anlamadım. Genelgede yazıyor zaten mali ve sosyal haklarını alır diye
Tahakkuka sormuşlar eğitim ödeneği eylülden hazirana kadar olan süreyi kapsıyormuş bize bu kadar ay için verilen paraymış.mesela ben sadece eylülde çalışırsam 10da 1i yatarmış hesaba. Hepsi Yatarsa Çalışmadığım aylar için devlet o parayı tekrar Ödememi istermiş, Bana da mantıksız geldi ama çok direttiler

Günaydın kızlar şuan bi sıkıntı yok hersey yolunda bebegim 1kilo47gr olmuş sürekli yatmam gerekiyormuş ilk sınır 32.Hafta dedi doktor o zamana kadar risklerin bı kısmı gecmiş olcak inşallah şuan 26+2 yim ultrasonda 27+2
Bizim oğlan çok hareketli çıktı duramıyor yerinde sabırsız

Ücretsiz izne çıkarsanız o zaman geri ister devlet ücretsiz izinde olduğunuz sürenin parasını ama idari izin yada doğum izninde ödenek verilir. Dogum iznine çıkan arkadaşlara geçen sene verilmişti ödenek. Maaş aldığınız sürece ödenek de alınıyor yani. Bu uygulamada bile herkes kafasına göre demek ki. Ona kalırsa suan bazı mem.ler yada idareler idari izne bile kalktı diyorlar :) kimsenin doğru düzgün bisey bildiği yok. Başkaları alıyorsa/aldıysa bizim de hakkımız almak, bence onu iyi araştırın

Benim de goz cevremde leke cikti insallah gecer.gerci bu ara o kadar sitresli gunler geciriyorum ki lekeler umrumda degil pek hayirlisiyla bebegimi kucagima alsaydim

İnşallah tekrar aynı sıkıntılar yaşanmaz, Allah şifa versin vaktinde kucağına almayı nasip etsin

Hadi gözümüz aydın.

Yok değiliz eşimin ailesi Ankara'da. Doktor o açtığı şeyle yaptırabileceğimi söyledi. Sen memnun kaldın mı nasıldı?
Şehir Hastanesi'ne takipdeyim zaten oranın perinatoloji bölümüde iyi zaten orda da detaylı ultrason çekiyorlar doktor ilgileniyor güzelce içini ferah tut canım benim

Demek ki artık bebeler büyüdüğü için normal bi durum, siz milli eğitim müdürlüğündeydiniz değil mi? Hangi birimdesiniz?
Evet mudurlukteyim canim öğretmen yetiştirme geliştirme sb/hizmetçi eğitim Şb ikisinin birim sefiydim ama rapor alınca mudur sorun cikardi ise gel diye haliyle dokrorumda yatman gerekli ilk uc ay riskli dedi sorun yasadik yerime memur verdiler dönüşte aynı birimde olurmuyum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…