2021 Aralık Anneleri

Doktor hıc ılac vermedi normal dıyor ılk hamile lıgımde hıc kusmamıstım. Değerlerin normal dıyor kac kez sordum
Allah Allah başka doktora git bencee. Ben daha yeni bırakabildim bulantı hapını şimdi de reflüyle ilgili ilaç isteyecem.

Yarın.bakacaz bakalım. Bu haftada o kadar çok tatlı filan yedim ki ay çıkar mı şekerim sence 🤣
Luppoları az yeseydin 🤣 bugün yeme bari
Yiyince biraz çıkıyor inşallah çıkmaz sen kilo bile almadın ki

Allah Allah başka doktora git bencee. Ben daha yeni bırakabildim bulantı hapını şimdi de reflüyle ilgili ilaç isteyecem.
Mide mi yanıyor bi tane şurup var onu verir adını unuttum bi de salçalı baharatlı yağlı az yemeye çalış yatmadan önce bişi yeme
Geçen bn bi yağlı bişi yedim kahvaltıda bütün gün mahvoldum

Mide mi yanıyor bi tane şurup var onu verir adını unuttum bi de salçalı baharatlı yağlı az yemeye çalış yatmadan önce bişi yeme
Geçen bn bi yağlı bişi yedim kahvaltıda bütün gün mahvoldum
Canısı ne yesem ağzıma gelcek oluyo ozellikle su ya suyu az içer oldum. Ben de gaviscon verir diye düşünüyorum.

Oluyor öyle gece çok hareketliler 🤣 bide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu 🤩
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı
Tetanoz kesinlikle azaltıyor bunu kimse inkar etmemeli bence 🙈😁 birebr yaşadım ve bi kaç doktordan da duydum nedendir net sebebi bilinmez ama çoğu kişi de yaşıyor

Kızçeler ve özellikle daha önce hamilelik yaşamış annelere bir sorum var 😊 Sizlerin de yüzünde lekeler oluştu mu ya 🙄 benim göz çevresinde başlayan lekeler iyice arttı, hamilelikten sonra geçiyor mu bunlar? Geçmezse napicaz 🤦‍♀️

Bn netten şampuan vs almaya karşıyım ya son kullanma tarihlerinden bi de sahte ürün olur mu diye 🙈 bn niveacıyım 🤣
Yakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten. :63:

Yakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten. :63:
Yok bee niye yakım ya Nivea yada bübchen varya onu alıcam onu son ay alırım 🤣 losyon yağ alcam bide

Ben aldım sachaneden şampuanla pişik kremi orijinal geldi sıkıntı olmadı üts den kontrol ettim

Back