2021 Aralık Anneleri

Bi şey yapmadım ya. Şeker yüklemem ertelendi yarına heryecan dorukta. 🤪
Bn bugün genel rutin tahlil vermeye dahiliye ye gittim açlık 1 saat tokluk baktı bana kalırsa yükleme yapmana gerek yok dedi bakalım kendi dr ne dicek

Ücretsiz almicaksaniz o 5 hafta işinize yarar baya ama işte yerimize öğretmen gelince okula gidip napicaz :) bakalım belki uzaktan eğitime geçilir o zaman sorun olmaz sanırım çalışabilir raporu alırız.
Yerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyorduk😅ben gidince diger ogretmenlerim saati artmis oldu...ama bakalim 1 saat dolmusla yolum var.32 den sonra dolmus cekilirmi bilemem 🤭

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler😟 daha 26haftalık😞
Cokk gecmis olsun,dualarim sizinle.nasilsiniz simdi insallah gerek olmaz oyle bir seye🤲🏽

Evet canım şehir Hastanesinde yaptırmıştım ama randevusunu 16 haftada almıştım galiba sıra olmuyor diye erken alınıyor sen Ankara'da mısın
Yok değiliz eşimin ailesi Ankara'da. Doktor o açtığı şeyle yaptırabileceğimi söyledi. Sen memnun kaldın mı nasıldı?

Aşı maşı vurulmadım ben yakınlarda ama sanki 2 gündür hareketleri çok azaldı çocuğun ya
Acaba ben mi evham yapıyorum?
Uyuduğu saatlere filan denk geliyor olabilir miyim 2 gündür gün içinde hep 🙄🙄🙄

Aşı maşı vurulmadım ben yakınlarda ama sanki 2 gündür hareketleri çok azaldı çocuğun ya
Acaba ben mi evham yapıyorum?
Uyuduğu saatlere filan denk geliyor olabilir miyim 2 gündür gün içinde hep 🙄🙄🙄
Oluyor öyle gece çok hareketliler 🤣 bide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu 🤩
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı

Oluyor öyle gece çok hareketliler 🤣 bide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu 🤩
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı
Aşı olmadım zaten
Onu önden söyledim 😂😂

Korkmuyorum o zaman sana güvenip
Çok da dinlenemiyorum gerçi bu ara
Belki ondan hissedemiyorumdur
İnşallah öyledir 🙄

Yerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyorduk😅ben gidince diger ogretmenlerim saati artmis oldu...ama bakalim 1 saat dolmusla yolum var.32 den sonra dolmus cekilirmi bilemem 🤭
benim derslerimi dağıtacak öğretmen yok malesef o yüzden mecburen biri gelecek, 5 hafta için de yerinden etmek istemiyorum açıkçası 🙄 Kışın hastalık artarsa dolmuşla gidip gelmek risk olabilir sizin için o zaman geldiğinde duruma bakıp karar verirsiniz

Kızlar merhaba bende 21 haftalık hamileyim mıde bulantısına cozum buldunuz mu? Doktor normal dıyor ama hıc bır sey yıyemıyorum

Back