2021 Aralık Anneleri

Bi şey yapmadım ya. Şeker yüklemem ertelendi yarına heryecan dorukta.
Bn bugün genel rutin tahlil vermeye dahiliye ye gittim açlık 1 saat tokluk baktı bana kalırsa yükleme yapmana gerek yok dedi bakalım kendi dr ne dicek

Ücretsiz almicaksaniz o 5 hafta işinize yarar baya ama işte yerimize öğretmen gelince okula gidip napicaz :) bakalım belki uzaktan eğitime geçilir o zaman sorun olmaz sanırım çalışabilir raporu alırız.
Yerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyordukben gidince diger ogretmenlerim saati artmis oldu...ama bakalim 1 saat dolmusla yolum var.32 den sonra dolmus cekilirmi bilemem

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler daha 26haftalık
Cokk gecmis olsun,dualarim sizinle.nasilsiniz simdi insallah gerek olmaz oyle bir seye

Evet canım şehir Hastanesinde yaptırmıştım ama randevusunu 16 haftada almıştım galiba sıra olmuyor diye erken alınıyor sen Ankara'da mısın
Yok değiliz eşimin ailesi Ankara'da. Doktor o açtığı şeyle yaptırabileceğimi söyledi. Sen memnun kaldın mı nasıldı?

Aşı maşı vurulmadım ben yakınlarda ama sanki 2 gündür hareketleri çok azaldı çocuğun ya
Acaba ben mi evham yapıyorum?
Uyuduğu saatlere filan denk geliyor olabilir miyim 2 gündür gün içinde hep

Aşı maşı vurulmadım ben yakınlarda ama sanki 2 gündür hareketleri çok azaldı çocuğun ya
Acaba ben mi evham yapıyorum?
Uyuduğu saatlere filan denk geliyor olabilir miyim 2 gündür gün içinde hep
Oluyor öyle gece çok hareketliler bide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı

Oluyor öyle gece çok hareketliler bide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı
Aşı olmadım zaten
Onu önden söyledim

Korkmuyorum o zaman sana güvenip
Çok da dinlenemiyorum gerçi bu ara
Belki ondan hissedemiyorumdur
İnşallah öyledir

Yerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyordukben gidince diger ogretmenlerim saati artmis oldu...ama bakalim 1 saat dolmusla yolum var.32 den sonra dolmus cekilirmi bilemem
benim derslerimi dağıtacak öğretmen yok malesef o yüzden mecburen biri gelecek, 5 hafta için de yerinden etmek istemiyorum açıkçası Kışın hastalık artarsa dolmuşla gidip gelmek risk olabilir sizin için o zaman geldiğinde duruma bakıp karar verirsiniz

Kızlar merhaba bende 21 haftalık hamileyim mıde bulantısına cozum buldunuz mu? Doktor normal dıyor ama hıc bır sey yıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…