- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Nerelerdesin beaCanım çok geçmiş olsun insallah her şey yolundadır.
Banlarda tabisiiiNerelerdesin bea
Bi şey yapmadım ya. Şeker yüklemem ertelendi yarına heryecan dorukta.Yine ne ettin
Eee yokkken ne yaptın ettin
Bn bugün genel rutin tahlil vermeye dahiliye ye gittim açlık 1 saat tokluk baktı bana kalırsa yükleme yapmana gerek yok dedi bakalım kendi dr ne dicekBi şey yapmadım ya. Şeker yüklemem ertelendi yarına heryecan dorukta.
Bende dün vuruldum hareketler normal bizdeTetanoz ikinci dozu vuruldum bebis hareketleri cok yavasladi
Yerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyordukÜcretsiz almicaksaniz o 5 hafta işinize yarar baya ama işte yerimize öğretmen gelince okula gidip napicaz :) bakalım belki uzaktan eğitime geçilir o zaman sorun olmaz sanırım çalışabilir raporu alırız.
Cokk gecmis olsun,dualarim sizinle.nasilsiniz simdi insallah gerek olmaz oyle bir seyeKızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dedilerdaha 26haftalık
Yok değiliz eşimin ailesi Ankara'da. Doktor o açtığı şeyle yaptırabileceğimi söyledi. Sen memnun kaldın mı nasıldı?Evet canım şehir Hastanesinde yaptırmıştım ama randevusunu 16 haftada almıştım galiba sıra olmuyor diye erken alınıyor sen Ankara'da mısın
Oluyor öyle gece çok hareketlilerAşı maşı vurulmadım ben yakınlarda ama sanki 2 gündür hareketleri çok azaldı çocuğun ya
Acaba ben mi evham yapıyorum?
Uyuduğu saatlere filan denk geliyor olabilir miyim 2 gündür gün içinde hep
Aşı olmadım zatenOluyor öyle gece çok hareketlilerbide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı
benim derslerimi dağıtacak öğretmen yok malesef o yüzden mecburen biri gelecek, 5 hafta için de yerinden etmek istemiyorum açıkçasıYerime ucretli gelmez zaten 15 saati zor tamamliyordukben gidince diger ogretmenlerim saati artmis oldu...ama bakalim 1 saat dolmusla yolum var.32 den sonra dolmus cekilirmi bilemem
Bana direkt yüklicek yavBn bugün genel rutin tahlil vermeye dahiliye ye gittim açlık 1 saat tokluk baktı bana kalırsa yükleme yapmana gerek yok dedi bakalım kendi dr ne dicek
Bnm de kendi dr haberi yok açlık tokluk baktığıma bakalım salı günü gidince ne olacakBana direkt yüklicek yav
Benim zaten yapmazsa eksik kalırsam bi yerim şişer yapsınBnm de kendi dr haberi yok açlık tokluk baktığıma bakalım salı günü gidince ne olacak
Prilam işe yaramadı mı?Kızlar merhaba bende 21 haftalık hamileyim mıde bulantısına cozum buldunuz mu? Doktor normal dıyor ama hıc bır sey yıyemıyorum
Kaç kg olmuş tosbik büyümüş müBenim zaten yapmazsa eksik kalırsam bi yerim şişer yapsın
Doktor hıc ılac vermedi normal dıyor ılk hamile lıgımde hıc kusmamıstım. Değerlerin normal dıyor kac kez sordumPrilam işe yaramadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?