2021 Aralık Anneleri

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler😟 daha 26haftalık😞
İnşallah kanamsn durur telaş yapma sakin ol canım rabbim korusun 🤲🏻

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler😟 daha 26haftalık😞
Canim insallah vaktinde saglikla gelir dualarimiz seninle

Catlarken gerginlik ya da kasinti oluyor mu nasil anlayabilirim catlamaya basladgini acaba🙄 evet dizlere kadar surmek gerekiyormus yaglari o yuzden. Peki cok mu kilo aldiniz o sebeple mi catladi yoksa teniniz mi catlamaya musaitti acaba

Ben hiç anlamadım canım ne bir gerginlik ne kaşıntı oldu. Bi baktım çatlamış... Şu ana kadar 5 kilo aldım. O da normal sayılır herhalde.. Karnım çok hala daha gerilmedi yumuşak..Ama benim vücudum çatlamaya müsait bence. Daha önceden kilo alıp verdiğim için çatlaklarım vardı

1-1.5 ay önce fark ettim çatlağı, krem araştırma karar verme alma etme araya bayram girdi derken geç kaldım sanırım. Ama krem işe yarıyor sanırım üstüne çatlak eklenmedi, artmadı da bakalım sonuç ne olacak😁

Ben hiç anlamadım canım ne bir gerginlik ne kaşıntı oldu. Bi baktım çatlamış... Şu ana kadar 5 kilo aldım. O da normal sayılır herhalde.. Karnım çok hala daha gerilmedi yumuşak..Ama benim vücudum çatlamaya müsait bence. Daha önceden kilo alıp verdiğim için çatlaklarım vardı

1-1.5 ay önce fark ettim çatlağı, krem araştırma karar verme alma etme araya bayram girdi derken geç kaldım sanırım. Ama krem işe yarıyor sanırım üstüne çatlak eklenmedi, artmadı da bakalım sonuç ne olacak😁
Ay o zaman ben bol bol sureyim, catlamiyorum nasilsa diye biraz bosluyordum. 5 kilo az bence de, catlatacak bi kilo degil ama vucut meyilliydi ve nemsiz kaliyorsa ondan catlamis demekkiiii

Ben de idari izne ayrıldım 32 den sonra başlamıcam aslında 5 hafta çok farkeder ama hastalık olduğu için riske atamıcam ve doğum sonrası ücretsiz izne ayrılıcam ilk çocuğumda da aynısı yaptım seminer haftası tekrar başlamıştım öğretmenlerde süt izni yok maalesef ders programınızda ayarlama yapılıyor bizi normal memur kategorisinde saymıyorlar maalesef bu doğum ve süt izni konusunda 🤷🏼‍♀️ Hepimize kolaylıklar diliyorum
Benim çalıştığım okulda süt izni ayarlıyorlar
Acaba idareden idareye fark mı ediyor?

Teşekkür ederim dualarınız dilekleriniz için bebegin eşi öndeydi zaten riskli gebelik grubundayım rahim agzını tamamen kapatmış gecen haftada kanamam olmustu lekelenme seklinde ama yatıs yapmamışlardı.
Kilosu 882gr falndı 21inde şuan bilmiyorum panikten akıma gelmedi sormadım.
Açıklık yok bugün iğne yapıldı yarında yapılacakmış.İnşallah herkes sağlıkla kavussun yavrusuna

Teşekkür ederim dualarınız dilekleriniz için bebegin eşi öndeydi zaten riskli gebelik grubundayım rahim agzını tamamen kapatmış gecen haftada kanamam olmustu lekelenme seklinde ama yatıs yapmamışlardı.
Açıklık yok bugün iğne yapıldı yarında yapılacakmış.İnşallah herkes sağlıkla kavussun yavrusuna
Dualarımız seninle. Bizi habersiz bırakma.💙

Çok çok geçmiş olsun. İnşaallah zamanında gelir yavrunuz 🙏💙

Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun, İnşAllah ikinizde sağ salim atlatırsınız bu süreci 🤲

Ahh çok çok geçmiş olsun inşallah hastane takibiyle devam edip bebişi büyütüp vaktinde sağlıkla kavuşursunuz dualarımız seninle ve miniğinle ♥️

Normal dogumu arastirinca ondan da korkuyor insan🙈 makat gelis duzelir ama bence daha cok var

Amin insallah🙏🏼 Iki dogum turunu de arastirip ikisinden de korkuyorum acikcasi🤯biri birinden daha kolay kesinlikle degil. Ne guzel siz birini tecrube etmissiniz. Umarim en sagliklisi olur herkes icin🙏🏼
Ben ikisini de ilk doğumda tecrübe ettim 😄 Hatta normal, genel anestezi, spinal hepsini yaşadım diyebilirim 🙈 ikisinin de kendine göre farklılıkları var o yüzden bir arkadaşımızın da dediği gibi akışına bırakın ve araştırmayın. Bazen hicbirsey planladığımız gibi olmuyor. Hayırlı ve sağlıklı, güzel bir doğum yaşasın herkes inşallah 🥰

Nasıl son durum inşallah iyisinizdir 🤲🏻😔

Nasıl son durum inşallah iyisinizdir 🤲🏻😔
Çok şükür kanamam durdu sancımda yok bugün 2.iğneyi olcam daha iyiyim herkese cevap olsun teşekkür ederim hepinizee gercekten en önemli şey moral bozmamak stres yapmamak sürekli dua ediyorum sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın buraya yazdım ama hamilelerin duası kabul olur derler onu düşünerek yazdım biz iyiysek bebegimiz iyi inşallah 🙏🏻

Çok şükür kanamam durdu sancımda yok bugün 2.iğneyi olcam daha iyiyim herkese cevap olsun teşekkür ederim hepinizee gercekten en önemli şey moral bozmamak stres yapmamak sürekli dua ediyorum sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın buraya yazdım ama hamilelerin duası kabul olur derler onu düşünerek yazdım biz iyiysek bebegimiz iyi inşallah 🙏🏻
Çok şükür cnm çok sevindim adına. İnş zamanında gelir kuzularımuz

Rabbim yardımcın olsun 🤲 hayırlı zamanda gelsin🤲🤲🤲

Back