2021 Aralık Anneleri

50mg içecekle şeker yüklemesi yaptıran var mı değerim yüksek çıkmış sanırım 60. Dk sonucu 175 sizlerin kaç çıkmıştı
Açlık mi baktiklar tokluk mu
Ben tokluk şekerini batırdım 50 ml içecek 60 dk sonunda 121 çıktı şekerim doktor normal dedi

18 eylulde doktorum aclik ve tokluk sekerime bakacakmis kizlar eger onlar guzel cikarsa ekstra seker yukleme yapmak istemiyorum sana dedi. Sizin de boyle olanlariniz var mi?
neden diye sordugumda da cunku zayifsin senin nerende seker olsun dedi😂ek olarak 6aydir hic cikolata seker tuketmedim ve simdiye kadar 3 kilo aldim. Sanirim hizli kilo artisi da sekeri gosteriyormus bilmiyorum dusuncelerinizi merak ettim🧐

Merhaba benim doktorumda 26. Haftaya kadar sadece 4 kg aldığım için şeker yoktur diye tahmin ediyorum dedi. Açlık tokluk şekerine baktık ikiside düşük çıktı. Bende tatlıdan çok uzaklaştım zaten. Hiç canımda çekmiyor
Gebelikten öncepaket paket çikolata yiyen ben değilim sanki.
Bu arada açlık şekerim 68
Tokluk şekerim 88 çıktı.

Merhaba benim doktorumda 26. Haftaya kadar sadece 4 kg aldığım için şeker yoktur diye tahmin ediyorum dedi. Açlık tokluk şekerine baktık ikiside düşük çıktı. Bende tatlıdan çok uzaklaştım zaten. Hiç canımda çekmiyor
Gebelikten öncepaket paket çikolata yiyen ben değilim sanki.
Bu arada açlık şekerim 68
Tokluk şekerim 88 çıktı.
Aaah ah ben de öyleydim hatta çikolata stoğum 6 aydır dolapta duruyor, gram canım istemiyor. Çok enteresan gerçekten bianda sevdiğin şeyden uzaklaşmam istemsizce🤷🏼‍♀️Bakalım benimki kaç çıkacak🙄 ama acaba sadece bu yeterli bi veri miymiş

60 dk da 113 çıkmış canım değerim senin ki biraz yüksek sanırım sınır 140 diye biliyorum 120.dk kaç çıktı Bi de içeceği içmeden önce kaçmış
Açlık 87 , 120dk sonucuna bakılmadı yarın 100mg glikoz ile yapılacak 0-60-120-180dk sonuçlarına bakılacak bakalım🤒

Kızlarrr şu aile hekimine randevu alamıyorum bir türlü yok diyor hep siz nasıl yapıyonuzz

Herkese merhaba,idari izin kullanacak ogretmen arkadaslara sormak istiyorum 32de izin bitince goreve baslayacakmisiniz 37.haftaya kadar yoksa 32den sonra da dogum iznine ayrilacakmisiniz?ben kararsiz kaldim o 5 haftayi sonraya eklemek istiyorum ama cok farketmez mi?35 gibi haftalarda okula git gel e degmez mi yoksa siz
ce

Herkese merhaba,idari izin kullanacak ogretmen arkadaslara sormak istiyorum 32de izin bitince goreve baslayacakmisiniz 37.haftaya kadar yoksa 32den sonra da dogum iznine ayrilacakmisiniz?ben kararsiz kaldim o 5 haftayi sonraya eklemek istiyorum ama cok farketmez mi?35 gibi haftalarda okula git gel e degmez mi yoksa siz
ce
Ben başlamıcam büyük bir ihtimalle, yerime ilçeden öğretmen istemişler 5 hafta için yerinden etmek istemiyorum hem o zamanlar havalar soğuyacak vakalar artacak muhtemelen riske atmaya değmez diye düşünüyorum.tabi uzaktan eğitime geçirirse nasıl olur bilmem

Ben başlamıcam büyük bir ihtimalle, yerime ilçeden öğretmen istemişler 5 hafta için yerinden etmek istemiyorum hem o zamanlar havalar soğuyacak vakalar artacak muhtemelen riske atmaya değmez diye düşünüyorum.tabi uzaktan eğitime geçirirse nasıl olur bilmem
Ben izin kalkti diye biliyordum yeni ogrendim kalkmadigini,gorevlendirme verdiler zaten baska okula beni...kararsiz kaldim o 5hafta dogumdan sonra eklense eklenmese cok farkedermi diye😐sut izni kismini nasil ayarliyorlar acaba

Ben izin kalkti diye biliyordum yeni ogrendim kalkmadigini,gorevlendirme verdiler zaten baska okula beni...kararsiz kaldim o 5hafta dogumdan sonra eklense eklenmese cok farkedermi diye😐sut izni kismini nasil ayarliyorlar acaba
Yok devam ediyor hala birçok ilçe mem yada okul idaresi yanlış biliyor kalktı diye. 5 hafta doğum sonrası isimize yarardı elbet ama şu dönemde çalışmak da riskli, ben zaten doğum izni bitince ücretsiz izin alicam yaza kadar bebeğime bakacak kimse yok çünkü.

ce
Ben gidebildigim kadar gitcem çünkü 32 den sonra doğum iznini kullansam doğumdan sonraya pek bir izin kalmıyor. Okula gitmeye kalksam yerime gelecek olan ücretli öğretmeni ve çocukları mağdur ederim bu kez. O yüzden okula bı sure daha devam.

Back