2021 Aralık Anneleri

Ben kuzum , 2 kere kullandım idrar yolu enfeksiyonum için üstelik kanimda da enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik dahi kullandım . Doktorun verdiğini kullan ve bol su iç işe yarıyor . :)
Sana da çok geçmiş olsun canım nasıl geçti mi peki enfeksiyonun ağrıların. Ben yatamıyorum yatınca oturunca daha çok batıyor gece 2 ile 4 arası uyuyabildim sadece ağrıdan

Kizlar herkes sezeryan mi dusunuyor ya🙄 benim doktor biraz normal dogumcu ben soramadim bile secim yapabilecek miyim diye🙆🏼‍♀️
Benim ilk doğumum normal ama 2. Ne olur bilemiyorum tabi ilk gebelikte kafa karışıklığı ve korkular çok normal sizi anlıyorum çünkü ben de normal doğumdan da sezeryandan da korkuyordum bebek zamanı gelince illaki doğacak akışına bırakmak en iyisi hangisi olursa sağlıkla gelsinler yeterki şimdiden düşünüp doğum videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip hiç kafanızı karıştırmayın her doğum kendine özel en iyisi olsun inşallah🌸

Benim 3 gündür ayaklarım ve bacaklarım balon oluyor imdatt 😂 Beslenme düzenimde bişey değişmedi neden böyle oldu doğuma kadar hayatıma böyle mi devam edeceğim acaba 🥺
4.5 aylıkken de bir ara böyle olmuştu sonra tamamen geçmişti umarım bu da geçicidir

Ben bugün idari izne çıktım 24+4 te raporumu ve dilekçemi okula verdim yarından itibaren gitmiyorum
Merhabalar, idari izin için grubunuza baktım, bende öğretmenim ve bugün müdür yardımcım idari izinlerin kalktığını iddaa etti, onlara yazı gitmemiş devam ediyor diye, son yayinlanan idari izin yazisindan bahsettim ama ısrarla kalktı diyor, demekki kalkmadi, icim rahatladı benim yorumunuzu görünce, ben idari izne kadar rapor alicam bi erken doğumla kaybım ve pıhtılaşmam var

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olup da monurol şase kullanan var mı veya ne kullandınız benim cumartesi gününden beri agrım var dr bu ilacı verdi şükür bebişte bir sıkıntı yokmuş
İdrarda ve kanda cıktı benimde ultracef diye bi antibiyotik verdi bugün doktor 10 gün kullancakmışım

Merhabalar, idari izin için grubunuza baktım, bende öğretmenim ve bugün müdür yardımcım idari izinlerin kalktığını iddaa etti, onlara yazı gitmemiş devam ediyor diye, son yayinlanan idari izin yazisindan bahsettim ama ısrarla kalktı diyor, demekki kalkmadi, icim rahatladı benim yorumunuzu görünce, ben idari izne kadar rapor alicam bi erken doğumla kaybım ve pıhtılaşmam var
Merhaba benim de müdürüm en başta kalktığını söyledi ama en son yayımlanan genelgede gebeler ve 60 yaş üstü personel için idari izin hakkı devam ediyor kendisine genelgeyi yolladım bana daha sonra dönüş yaptı hocam raporunuzu dilekçenizi getirin oluyor diye aşağıya ekledim genelgeyi sağlıklı doğumlar diliyorum🌸

Eklentiler

• 81FC1C84-4B38-4E9F-ADB1-D67869043449.png
    81FC1C84-4B38-4E9F-ADB1-D67869043449.png
    427,6 KB · Görüntüleme: 38
Ben öğretmen değilim ama kamu personeliyim milli eğitimde resmi yazınin dağıtımıni yaparken ilçe veya okulunuzu secmemislerdir sistemde okul müdürü iddia edene kadar keşke milli egitimé sorsaydi 30 Haziran 2021 genelgesine göre (tarihi tam hatırlamıyorum ama doğrudur büyük ihtimal) idari izin devam ediyor ben şuan idari izindeyim...

Kızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama benimki kan ilacı değil Demir takviyesi, sidefer diye bir şey ağzıma toz şeklinde döküyorum kabızlık yapmıyor ayrıca bayılıyorum tadına Doktorum izin verse günlük 1yerine 4-5tane döksem kolalı jelibon tadında 🤤🤤 mide bulantım halen devam ettiği için doktorum bunu uygun gördü bi sorun doktorunuza isterseniz

Ben öğretmen değilim ama kamu personeliyim milli eğitimde resmi yazınin dağıtımıni yaparken ilçe veya okulunuzu secmemislerdir sistemde okul müdürü iddia edene kadar keşke milli egitimé sorsaydi 30 Haziran 2021 genelgesine göre (tarihi tam hatırlamıyorum ama doğrudur büyük ihtimal) idari izin devam ediyor ben şuan idari izindeyim...
Bende aynı sizin Bildiginiz gibi biliyorum, ama emin olmak ve kendisine cevap vermek için il mebi arayıp sorucam bugün, cok teşekkür ederim

Merhaba benim de müdürüm en başta kalktığını söyledi ama en son yayımlanan genelgede gebeler ve 60 yaş üstü personel için idari izin hakkı devam ediyor kendisine genelgeyi yolladım bana daha sonra dönüş yaptı hocam raporunuzu dilekçenizi getirin oluyor diye aşağıya ekledim genelgeyi sağlıklı doğumlar diliyorum🌸
Bende bu yazıdan bahsettim ama hala bize yazı gelmedi diyor, bugün mebi arayıp teyit ettirip yazıyı yollarım bende, cok teşekkür ederim

Back