2021 Aralık Anneleri

Kızlar su fazlalığı hakkında bilgisi olan var mı ya ? Doktorum kan tahlili sonuclarına bakarak şekerin yok dedi ama suyun biraz artmş dedi. Endişelenmene gerek yok dedi ama aklıma takıldı. Tokluk kan şekerine baktırmamı söyledi. Kahvaltıdan 1 saat sonra.

Ben izin kalkti diye biliyordum yeni ogrendim kalkmadigini,gorevlendirme verdiler zaten baska okula beni...kararsiz kaldim o 5hafta dogumdan sonra eklense eklenmese cok farkedermi diye😐sut izni kismini nasil ayarliyorlar acaba
Ben de idari izne ayrıldım 32 den sonra başlamıcam aslında 5 hafta çok farkeder ama hastalık olduğu için riske atamıcam ve doğum sonrası ücretsiz izne ayrılıcam ilk çocuğumda da aynısı yaptım seminer haftası tekrar başlamıştım öğretmenlerde süt izni yok maalesef ders programınızda ayarlama yapılıyor bizi normal memur kategorisinde saymıyorlar maalesef bu doğum ve süt izni konusunda 🤷🏼‍♀️ Hepimize kolaylıklar diliyorum

Kizlar catlaklar basladi mi vucudunuzda? Ya da ne zaman basliyor tecrube eden var mi🙄
Duyduklarıma göre son haftalarda oluyormuş 39 gibi tabi vücuda göre farkeder bazıları hiç çatlamaz bazıları belki daha erken çatlar benim ilk çocuğumda olmadı erken gelmişti biraz da ondan olabilir kakao yağı hindistancevizi yağı kayısı yağı gibi nemlendiriler de kullandım lierac almıştım onu da kullanmıştım ama bu sefer lierac kullanmayı düşünmüyorum içerik olarak pek onaylanmıyor

Kizlar catlaklar basladi mi vucudunuzda? Ya da ne zaman basliyor tecrube eden var mi🙄
3. Hamılelıgım ilkınde kaşıntım çıktı karnımda hep krem sürmüştüm çatlamadı 2. De hıc bısey kullanmadım çatlamadı bundada kullanmıyorum çatlayacak olsa dıgerlerınfr olurdu dıye düşünüyorum yanlış düşünmüyorumdur inşallah

Duyduklarıma göre son haftalarda oluyormuş 39 gibi tabi vücuda göre farkeder bazıları hiç çatlamaz bazıları belki daha erken çatlar benim ilk çocuğumda olmadı erken gelmişti biraz da ondan olabilir kakao yağı hindistancevizi yağı kayısı yağı gibi nemlendiriler de kullandım lierac almıştım onu da kullanmıştım ama bu sefer lierac kullanmayı düşünmüyorum içerik olarak pek onaylanmıyor
Ben de badgerin organik yagini kullaniyorum cok guzel yapiyor yumusacik. Sadece Son aylar icin lierac aldim zaten gelisimini tamamlamis olacak bi zarari olmaz diye🙄 ama merak ettim catlamaya ne zaman baslicagimi😂bazilari da diyor dogumdan sonra catladjm

3. Hamılelıgım ilkınde kaşıntım çıktı karnımda hep krem sürmüştüm çatlamadı 2. De hıc bısey kullanmadım çatlamadı bundada kullanmıyorum çatlayacak olsa dıgerlerınfr olurdu dıye düşünüyorum yanlış düşünmüyorumdur inşallah
Uc hamilelikte de kilo artisinjz hizli miydi? Birden kilo alinca da catliyor diyor diyorlar. Ben kilo az alsam da karnim kocaman oldu yine catlayabilir die korkuyorm o yuzden

İnşallah bebeklerimiz hiç etkilenmemiltir gayet iyilerdir canım. Ben hep hareketlerini takip ediyorum çok şükür iyi geliyor hergün sabah akşam özellikle çok hareketli güçlüde maşallah
İnşallah canım bende takip ediyorum benim bebiş saati saatine uymuyo 😂 bir gece bir sabah ya da öğleden sonra akşam vs cook şükür hafta inşallah karantinam bittikten sonra kontrole gidicem

Ben çatlak kremini kullanmaya çok geç başladım ya alayım hangisini alayım edeyim derken bi baktım göbeğimde küçük bir yer çatlamış sonra hemencecik aldım kullanmaya başladım. Biraz göbeğim çatladı biraz da diz kapağımın arkası (burası ne alaka çözemedim ama 😁) kremi kullandığımdan beri ekstra bir çatlamam olmadı ama

Benim bebik babacı olacak galiba 😁 Gün içinde tekme atıyor ben konuştuğumda bazen atıyor bazen atmıyor. Ama babası geldiğinde sesini duysun ya da babası konuşsun bildiğin şov yapıyor. Babası da baktı konuştukça coşuyor hoşuna gitti her fırsatta konuşuyor hepsinde de tepki veriyor yavruşum😍

Benm bacaklarım ve göğüslerim çatladı 😔

Ben çatlak kremini kullanmaya çok geç başladım ya alayım hangisini alayım edeyim derken bi baktım göbeğimde küçük bir yer çatlamış sonra hemencecik aldım kullanmaya başladım. Biraz göbeğim çatladı biraz da diz kapağımın arkası (burası ne alaka çözemedim ama 😁) kremi kullandığımdan beri ekstra bir çatlamam olmadı ama
Catlarken gerginlik ya da kasinti oluyor mu nasil anlayabilirim catlamaya basladgini acaba🙄 evet dizlere kadar surmek gerekiyormus yaglari o yuzden. Peki cok mu kilo aldiniz o sebeple mi catladi yoksa teniniz mi catlamaya musaitti acaba

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler😟 daha 26haftalık😞

Çok geçmiş olsun inşallah durdurulur doğum😢😢 bebiş kaç kilo. Daha minicik allahım korusun

Kızlar duanıza ihtiyacım var hastanedyim kanamam var yatışım yapıldı şimdi ciğer geliştirici iğne yapıldı duruma göre erken doğum olabilir sezaryene alabiliriz dediler😟 daha 26haftalık😞
Cok gecmis olsun siz moralinizi yuksek tutmaya calisin, her serde bir hayir vardir insallah saglikla kavusursunuz bebeginize en hayirli zamanda🙏🏼

Cok gecmis olsun canim benim aciklik var mi gonlunu ferah tutup iyi dusunmeye calis🤲

Back