- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Yok cnm yapmıyorlarKızlar aile sağlığı merkezinde idrar tahlili yapıyorlar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm yapmıyorlarKızlar aile sağlığı merkezinde idrar tahlili yapıyorlar mı
Yapıyorlar![]()
Geçen ay tahilil verdim idrar yapılmıyor dediEvet canım.
O ilacı biliyorum sanki meyveli şeker döküyorsun ağına oğluma kullanmıştım etkisi nasıl fayda gördün mü ?İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama benimki kan ilacı değil Demir takviyesi, sidefer diye bir şey ağzıma toz şeklinde döküyorum kabızlık yapmıyor ayrıca bayılıyorum tadına Doktorum izin verse günlük 1yerine 4-5tane döksem kolalı jelibon tadındamide bulantım halen devam ettiği için doktorum bunu uygun gördü bi sorun doktorunuza isterseniz
Ben de 2 kere kullandımKızlar idrar yolu enfeksiyonu olup da monurol şase kullanan var mı veya ne kullandınız benim cumartesi gününden beri agrım var dr bu ilacı verdi şükür bebişte bir sıkıntı yokmuş
Her sağlık ocağı farklı oluyorGeçen ay tahilil verdim idrar yapılmıyor dedi
Normal dogumu arastirinca ondan da korkuyor insanBen hep normal olsun istyorum ama kereta şu an da makat geliş![]()
Amin insallahBenim ilk doğumum normal ama 2. Ne olur bilemiyorum tabi ilk gebelikte kafa karışıklığı ve korkular çok normal sizi anlıyorum çünkü ben de normal doğumdan da sezeryandan da korkuyordum bebek zamanı gelince illaki doğacak akışına bırakmak en iyisi hangisi olursa sağlıkla gelsinler yeterki şimdiden düşünüp doğum videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip hiç kafanızı karıştırmayın her doğum kendine özel en iyisi olsun inşallah![]()
Canım sideferi bende duydum da etkilimi gerçekten birde kaç mg acaba bende ondan almayı düşünüyorumİsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama benimki kan ilacı değil Demir takviyesi, sidefer diye bir şey ağzıma toz şeklinde döküyorum kabızlık yapmıyor ayrıca bayılıyorum tadına Doktorum izin verse günlük 1yerine 4-5tane döksem kolalı jelibon tadındamide bulantım halen devam ettiği için doktorum bunu uygun gördü bi sorun doktorunuza isterseniz
Bn ilk doğum iki doz olmama rağmen 2. Doz için gün verildi kadın doğumcunla görüş bide o be diyecekKızlar günaydın ben de bugün tetanoz aşımı oldum sonunda 23+3tesağlık ocağında aile hekimim ikinci doza gerek yok dedi zaten yaşın itibariyle üniversite itibariyle daha öncekileri olmussundur dedi. Siz ikinci dozları olacak mısınız sanki burda öyle konuşulmuştu, bizimki tek doz yapıyor kafam karıştı benim
Ben maalesef oldum , ama ebe olacaksın dedi doktorum da ol demştiKızlar günaydın ben de bugün tetanoz aşımı oldum sonunda 23+3tesağlık ocağında aile hekimim ikinci doza gerek yok dedi zaten yaşın itibariyle üniversite itibariyle daha öncekileri olmussundur dedi. Siz ikinci dozları olacak mısınız sanki burda öyle konuşulmuştu, bizimki tek doz yapıyor kafam karıştı benim
Tamam canım sağol ben bi sorarım kendi doktoruma bakalım dediğin gibiBn ilk doğum iki doz olmama rağmen 2. Doz için gün verildi kadın doğumcunla görüş bide o be diyecek
Anladım canım ben de tek doz yeterli deyince şaşırdım işte kendi doktoruma da bi sorayım bakalım o ne diyecekBen maalesef oldum , ama ebe olacaksın dedi doktorum da ol demşti
Ben yarin ikinci dozu olacağımKızlar günaydın ben de bugün tetanoz aşımı oldum sonunda 23+3tesağlık ocağında aile hekimim ikinci doza gerek yok dedi zaten yaşın itibariyle üniversite itibariyle daha öncekileri olmussundur dedi. Siz ikinci dozları olacak mısınız sanki burda öyle konuşulmuştu, bizimki tek doz yapıyor kafam karıştı benim
Benim doktorum da tek doz yeterli dedi ben tek doz oldum. Htta tam tersi Aile hekimliginden baski yaptilar ikinciyi ol die bana daTamam canım sağol ben bi sorarım kendi doktoruma bakalım dediğin gibi
Anladım canım ben de tek doz yeterli deyince şaşırdım işte kendi doktoruma da bi sorayım bakalım o ne diyecek
biri 6 yaşında biri 4 yaşında 2 tane kedim var ikisi de bebekken ailemizin bir prçası oldular. ben de çok endişeliydim acaba kızıma zarar verirler mi üstüne atlarlar mı diye fakat hiç sandığım gibi olmadıKedi annesi olan var mı aramızda?bebek doğduktan sonra nasıl bir süreç oluyor merak ediyorum biraz endişeliyim
![]()
herkes farklı söylüyor canım demek kiBenim doktorum da tek doz yeterli dedi ben tek doz oldum. Htta tam tersi Aile hekimliginden baski yaptilar ikinciyi ol die bana da![]()
50mg içecekle şeker yüklemesi yaptıran var mı değerim yüksek çıkmış sanırım 60. Dk sonucu 175 sizlerin kaç çıkmıştı
Yaa ne güzel maşallahbiri 6 yaşında biri 4 yaşında 2 tane kedim var ikisi de bebekken ailemizin bir prçası oldular. ben de çok endişeliydim acaba kızıma zarar verirler mi üstüne atlarlar mı diye fakat hiç sandığım gibi olmadıkedilerimiz kızımızı ilk eve geldiği gün kokladılar ve evde bir şeylerin değiştiğini anında anladılar. asla çocuğa yaklaşmadılar üzerine atlamadılar. ha kediler beşiğe pusete babyneste meraklı oluyorlar onu söyliyim hepsinin içine birlez girip yattılar ama içinde kızım varken asla yeltenmediler. evi daha sık temizlemek gerekiyor bu bir gerçek ama onu da robotla çözdük ayrıca bağışıklığı ve alerji durumu için de evcil hayvan bebeklikten iyi oluyor. şimdi kızım gidip kedilerin üstüne yatar kulağını çeker kuyruğunu çeker sevdiğini bildiği için kedilerim de izin veriyor.
yani evde kardeş kardeş geçiniyorlar.
çok hayvansever bir çocuk oldu.
şimdi eve 2. bebek yani 4. evlat geliyor bazen temizlikten mamadan kumdan beziyorum ama çok güzel bir ortamımız var hepsine çok şükür diyorum. uzun yazdım kusura bakmayın
bebek gelince hiçbir canlı evden gönderilmemeli![]()
Ben de ayni sekildeBn ilk doğum iki doz olmama rağmen 2. Doz için gün verildi kadın doğumcunla görüş bide o be diyecek