2021 Aralık Anneleri

İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama benimki kan ilacı değil Demir takviyesi, sidefer diye bir şey ağzıma toz şeklinde döküyorum kabızlık yapmıyor ayrıca bayılıyorum tadına Doktorum izin verse günlük 1yerine 4-5tane döksem kolalı jelibon tadında 🤤🤤 mide bulantım halen devam ettiği için doktorum bunu uygun gördü bi sorun doktorunuza isterseniz
O ilacı biliyorum sanki meyveli şeker döküyorsun ağına oğluma kullanmıştım etkisi nasıl fayda gördün mü ?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olup da monurol şase kullanan var mı veya ne kullandınız benim cumartesi gününden beri agrım var dr bu ilacı verdi şükür bebişte bir sıkıntı yokmuş
Ben de 2 kere kullandım
Kullanınca geçiyor enfeksiyon
Geçen ay tahilil verdim idrar yapılmıyor dedi
Her sağlık ocağı farklı oluyor
Bizimki de yapmıyor
Annemlerinki yapıyordu mesela 🤷‍♀️

Ben hep normal olsun istyorum ama kereta şu an da makat geliş 😱
Normal dogumu arastirinca ondan da korkuyor insan🙈 makat gelis duzelir ama bence daha cok var
Benim ilk doğumum normal ama 2. Ne olur bilemiyorum tabi ilk gebelikte kafa karışıklığı ve korkular çok normal sizi anlıyorum çünkü ben de normal doğumdan da sezeryandan da korkuyordum bebek zamanı gelince illaki doğacak akışına bırakmak en iyisi hangisi olursa sağlıkla gelsinler yeterki şimdiden düşünüp doğum videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip hiç kafanızı karıştırmayın her doğum kendine özel en iyisi olsun inşallah🌸
Amin insallah🙏🏼 Iki dogum turunu de arastirip ikisinden de korkuyorum acikcasi🤯biri birinden daha kolay kesinlikle degil. Ne guzel siz birini tecrube etmissiniz. Umarim en sagliklisi olur herkes icin🙏🏼

İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama benimki kan ilacı değil Demir takviyesi, sidefer diye bir şey ağzıma toz şeklinde döküyorum kabızlık yapmıyor ayrıca bayılıyorum tadına Doktorum izin verse günlük 1yerine 4-5tane döksem kolalı jelibon tadında 🤤🤤 mide bulantım halen devam ettiği için doktorum bunu uygun gördü bi sorun doktorunuza isterseniz
Canım sideferi bende duydum da etkilimi gerçekten birde kaç mg acaba bende ondan almayı düşünüyorum

Kızlar nasılsınız
Hemoglobinim düşük çıktı, siz hangi demir/ kan ilaçlarını kullanıyorsunuz bi sormak istedim

Kızlar günaydın ben de bugün tetanoz aşımı oldum sonunda 23+3te🤭 sağlık ocağında aile hekimim ikinci doza gerek yok dedi zaten yaşın itibariyle üniversite itibariyle daha öncekileri olmussundur dedi. Siz ikinci dozları olacak mısınız sanki burda öyle konuşulmuştu, bizimki tek doz yapıyor kafam karıştı benim

Kızlar günaydın ben de bugün tetanoz aşımı oldum sonunda 23+3te🤭 sağlık ocağında aile hekimim ikinci doza gerek yok dedi zaten yaşın itibariyle üniversite itibariyle daha öncekileri olmussundur dedi. Siz ikinci dozları olacak mısınız sanki burda öyle konuşulmuştu, bizimki tek doz yapıyor kafam karıştı benim
Bn ilk doğum iki doz olmama rağmen 2. Doz için gün verildi kadın doğumcunla görüş bide o be diyecek

Ben maalesef oldum , ama ebe olacaksın dedi doktorum da ol demşti

Bn ilk doğum iki doz olmama rağmen 2. Doz için gün verildi kadın doğumcunla görüş bide o be diyecek
Tamam canım sağol ben bi sorarım kendi doktoruma bakalım dediğin gibi
Ben maalesef oldum , ama ebe olacaksın dedi doktorum da ol demşti
Anladım canım ben de tek doz yeterli deyince şaşırdım işte kendi doktoruma da bi sorayım bakalım o ne diyecek

Ben yarin ikinci dozu olacağım

Tamam canım sağol ben bi sorarım kendi doktoruma bakalım dediğin gibi

Anladım canım ben de tek doz yeterli deyince şaşırdım işte kendi doktoruma da bi sorayım bakalım o ne diyecek
Benim doktorum da tek doz yeterli dedi ben tek doz oldum. Htta tam tersi Aile hekimliginden baski yaptilar ikinciyi ol die bana da😂

Kedi annesi olan var mı aramızda? 😃 bebek doğduktan sonra nasıl bir süreç oluyor merak ediyorum biraz endişeliyim🤔🤔
biri 6 yaşında biri 4 yaşında 2 tane kedim var ikisi de bebekken ailemizin bir prçası oldular. ben de çok endişeliydim acaba kızıma zarar verirler mi üstüne atlarlar mı diye fakat hiç sandığım gibi olmadı 🤗 kedilerimiz kızımızı ilk eve geldiği gün kokladılar ve evde bir şeylerin değiştiğini anında anladılar. asla çocuğa yaklaşmadılar üzerine atlamadılar. ha kediler beşiğe pusete babyneste meraklı oluyorlar onu söyliyim hepsinin içine birlez girip yattılar ama içinde kızım varken asla yeltenmediler. evi daha sık temizlemek gerekiyor bu bir gerçek ama onu da robotla çözdük ayrıca bağışıklığı ve alerji durumu için de evcil hayvan bebeklikten iyi oluyor. şimdi kızım gidip kedilerin üstüne yatar kulağını çeker kuyruğunu çeker sevdiğini bildiği için kedilerim de izin veriyor.
yani evde kardeş kardeş geçiniyorlar.
çok hayvansever bir çocuk oldu.
şimdi eve 2. bebek yani 4. evlat geliyor bazen temizlikten mamadan kumdan beziyorum ama çok güzel bir ortamımız var hepsine çok şükür diyorum. uzun yazdım kusura bakmayın
bebek gelince hiçbir canlı evden gönderilmemeli 🙏🏻🙏🏻

50mg içecekle şeker yüklemesi yaptıran var mı değerim yüksek çıkmış sanırım 60. Dk sonucu 175 sizlerin kaç çıkmıştı

60 dk da 113 çıkmış canım değerim senin ki biraz yüksek sanırım sınır 140 diye biliyorum 120.dk kaç çıktı Bi de içeceği içmeden önce kaçmış
50mg içecekle şeker yüklemesi yaptıran var mı değerim yüksek çıkmış sanırım 60. Dk sonucu 175 sizlerin kaç çıkmıştı

biri 6 yaşında biri 4 yaşında 2 tane kedim var ikisi de bebekken ailemizin bir prçası oldular. ben de çok endişeliydim acaba kızıma zarar verirler mi üstüne atlarlar mı diye fakat hiç sandığım gibi olmadı 🤗 kedilerimiz kızımızı ilk eve geldiği gün kokladılar ve evde bir şeylerin değiştiğini anında anladılar. asla çocuğa yaklaşmadılar üzerine atlamadılar. ha kediler beşiğe pusete babyneste meraklı oluyorlar onu söyliyim hepsinin içine birlez girip yattılar ama içinde kızım varken asla yeltenmediler. evi daha sık temizlemek gerekiyor bu bir gerçek ama onu da robotla çözdük ayrıca bağışıklığı ve alerji durumu için de evcil hayvan bebeklikten iyi oluyor. şimdi kızım gidip kedilerin üstüne yatar kulağını çeker kuyruğunu çeker sevdiğini bildiği için kedilerim de izin veriyor.
yani evde kardeş kardeş geçiniyorlar.
çok hayvansever bir çocuk oldu.
şimdi eve 2. bebek yani 4. evlat geliyor bazen temizlikten mamadan kumdan beziyorum ama çok güzel bir ortamımız var hepsine çok şükür diyorum. uzun yazdım kusura bakmayın
bebek gelince hiçbir canlı evden gönderilmemeli 🙏🏻🙏🏻
Yaa ne güzel maşallah🧿
Ne güzel yazmıssınız teşekkür ederim🤗
Kesinlikle bende evden göndermeyi düşünmüyorum sadece zarar verir mi diye endişeliyim.
Robotu şuanki durumumdan ve ileriyi düşünerek şimdiden edindim iyiki almışım büyük rahatlık. Benim kedim 9 aylık bizim evimize 3aylıkken geldi. Hatta o geldi 1 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim o yüzden büyük bir anlam yükledim ona😻
Ama işte stresli herşeyden korkuyor panik oldugu zaman bizi bile gözü görmüyo sanki tanımıyomus gibi sakinleşmiyo eve gelen gidenden özellikle çocuklardan rahatsız oluyo kaçıyor bizden başka kimseye kendini sevdirmez yabani😂

18 eylulde doktorum aclik ve tokluk sekerime bakacakmis kizlar eger onlar guzel cikarsa ekstra seker yukleme yapmak istemiyorum sana dedi. Sizin de boyle olanlariniz var mi?
neden diye sordugumda da cunku zayifsin senin nerende seker olsun dedi😂ek olarak 6aydir hic cikolata seker tuketmedim ve simdiye kadar 3 kilo aldim. Sanirim hizli kilo artisi da sekeri gosteriyormus bilmiyorum dusuncelerinizi merak ettim🧐

Back