- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Kasilmayi nasil anliyirsun cnm bebegin sertlesmesi biryerde toplaasi seklimde mi:sSelam kizlar 25+1gunluk hamileyim ucuncu gebeligim son 3 haftadir her gun kasilmalarim oluyor gunde 5 6 defa doktorum magnezyum yazdi 1 haftadir kullaniyorum ama bi faydasini gormedim haftaya kontrolum var. Benimle ayni durumda olan var mi acaba ikinci bebegim erken dogumustu 24 haftalikken suyum gelmisti sizce yine erken dogum mu yapacagim
Ya bilmiyorum bakalım nasıl böyle24 haftalikken 900 gr çıktı benim de. Doktor normal dedi ama iri bebek demedi kizim 4 kilo doğdu o da bu haftalarda bu kilolardaydi bilemedim.
Bende bugün gittim 24+4 800 gram çıktı haftasıyla tam uyumlu dedi.Ya bilmiyorum bakalım nasıl böyle
Ay iyi bariBende bugün gittim 24+4 800 gram çıktı haftasıyla tam uyumlu dedi.
giggles sordum alttan yediğimiz tekmeleri ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyorsun çok normal dedi
Ben yeni ilacımı gece 2 tane alıyorumKızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
Daha 15 gün sonra gideceksin dimi çoook büyümüş olur o zamana 1 kilodan fazla çıkarAy iyi bari
Maşallah ayrıca ne kadar güzel çıkmış kilosu
Benim 2 hafta önce 500 gramdı
Dr abartmış bnmkini o zmnBende bugün gittim 24+4 800 gram çıktı haftasıyla tam uyumlu dedi.
giggles sordum alttan yediğimiz tekmeleri ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyorsun çok normal dedi
Bizimki o kadar etli çıkmıyor yaDaha 15 gün sonra gideceksin dimi çoook büyümüş olur o zamana 1 kilodan fazla çıkar
Yok bende de 24.haftalik gebedir yazıyor günü belirtmemis doktorHaftanızı tam gunu gününe mi belırttınız bnm rapora 24. Hafta yazmışlar da
Düşük oluyor yazacaktım yüksek yazmışımBazı kişilerin acı eşiği yüksek oluyor belki onlar öyledir. Benim bir arkadaşım da keserken hissetmiş müdahale etmişlerBen sesini duyunca anladim kızımın doğduğunu. Cok da çabuk olmuştu. Benden başka kimse yoktu ama bizimki mi diye sordum bide
Bunu ben de soracaktım. Sabah aç karnına içmek işkence gibi içemiyorum. Akşam aç karnına içsem de olur. Doktora da sormadım yapan varsa ben de cevap bekliyorumKızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
Bende gece yatmadan içiyorum istediğin zaman icebilirsin ama oncesinde kalsiyum almamış ol dedi bana. Süt peynir gibi.Bunu ben de soracaktım. Sabah aç karnına içmek işkence gibi içemiyorum. Akşam aç karnına içsem de olur. Doktora da sormadım yapan varsa ben de cevap bekliyorum
Benim bebiş 3 hafta önce gittiğimde 320 gramdı doktor haftasına göre küçük demişti beslenmeme biraz fazla özen gösterdim güzel büyümüş çok şükür. Doktora 3-4 kez tekme attı bugün çok komiktiBizimki o kadar etli çıkmıyor ya
Yerinde durmadığı için kilo tutmuyor da olabilir
Maşallah vallaBenim bebiş 3 hafta önce gittiğimde 320 gramdı doktor haftasına göre küçük demişti beslenmeme biraz fazla özen gösterdim güzel büyümüş çok şükür. Doktora 3-4 kez tekme attı bugün çok komikti
Ben bugün idari izne çıktım 24+4 te raporumu ve dilekçemi okula verdim yarından itibaren gitmiyorumGüzel öğretmen anneler 24-32 hafta arası idari iznini kullanan var mı şuan?
Haftada 2 balık,3 gün kırmızı et yedim ceviz fındık badem her gün süt yoğurt muz avakado çocuk kilo almış ama doktor beni diyetisyene gönderdi hahahahMaşallah valla
Ne yedin ne içtin öyle 3 haftada 500 gram almış
Ben en son 2 hafta ara vermiştim 200 gr ya aldı ya almadı
Bizimki full tekme zaten
Anladım bendede öyle yazıyor. Ne zamana kadar ızınlı olacağı yazmıyorYok bende de 24.haftalik gebedir yazıyor günü belirtmemis doktor
Ben kuzum , 2 kere kullandım idrar yolu enfeksiyonum için üstelik kanimda da enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik dahi kullandım . Doktorun verdiğini kullan ve bol su iç işe yarıyor . :)Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olup da monurol şase kullanan var mı veya ne kullandınız benim cumartesi gününden beri agrım var dr bu ilacı verdi şükür bebişte bir sıkıntı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?