2021 Aralık Anneleri

41. haftaya kadar netleşmemişti bnm sezeryan sancı falan da cıkmıyordu nst de çatı muayenesı de olmadım şükür çok korkuyordum ondan 😫
Ay ben de cok korkuyorum ya😢 normal vajinal muayene gibi falan diyorlar ama bilmiyoruz tabi😂
Çatı muayenesinden sonra net belli olur tabi ondan önce gelmek istemezse 🙈

Her doktor o sorumluluğu almıyor fiyat bile iki katı oluyor 🤣 bnm doktorum yapabilirsen olur dedi ama son güne kadar bekletmem dedi olası herşeyi düşünmek zorundayım dedi
Bn normal istiyordum çatım da geniş miş oğlumda dr söylemişti iri bebek olduğundan mecburi sezeryan oldu kızım da şuan iri gidiyor. Bakalım 38 e kadar kaç olacak o yüzden sezeryan olur diye düşünüyorum
Fiyatin da arttigini bilmiyordum bak🙄 tabi riskli olabilirse hic riske atmaya gerek yok, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin🙏🏼
Ben cesaret edemem ya sezaryen candir 😅
Ay analarimiz da normal dogum candir diyo hangisi daha kolay Allah askina kafam allak bullak🤯

Aynen özellikle sordum doktora normal mi diye gayet normal dedi hatta kilosunu iki kere sordum yanlış mı anladım diye
Erkek bebekte değişir belki boy Kilo
İnternetten de baktım normal aralıkta diyor
Sağlıklı olsun da kilo önemli değil gerçi bn kilodan çok çekiyorum 🤣🤣 oğlum 4.070 gr doğdu bakalım bu kaç doğacak 7 eylülde asıl doktoruma randevum o net söyler artık

Ay ben de cok korkuyorum ya😢 normal vajinal muayene gibi falan diyorlar ama bilmiyoruz tabi😂

Fiyatin da arttigini bilmiyordum bak🙄 tabi riskli olabilirse hic riske atmaya gerek yok, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin🙏🏼

Ay analarimiz da normal dogum candir diyo hangisi daha kolay Allah askina kafam allak bullak🤯
Amin canım hepimize mecburu sezeryan 6.500 dü ssvd 7.500 dü en son normal can da doğuramayınca napcan yani çok yırtık olunca o da eziyet bide bazı kesim var sezeryan yapan ana sayılmıyor 😡 onları bi kaşık suda boğmak geliyor aslında sezeryan daha dikkatli olmak lazım ilk yıl sonuçta ameliyat oluyor dikiş ağrısı göbeği amannn çok var 🤣🤣🤣 çabucak iyileşiriz iyi düşünelim iyi olsun

Annem değil de kayinvalidem sezaryan olmama çok takilmisti sanki kendi tercihım gibi üstelik miyomdan hamilelikte çok cekmistim başından belliydi ameliyat olacağım doğumdan sonra eve geldik sende kendini doğum yapmistan mi sayiyorsun demişti hala gicik olurum o lafına
Sezaryan sonrası ben çabuk toparkamdim öyle denildiği gibi ameliyat yerim iyilessede ağrı yapar derlerya öyle bişey olmadı dikiş izim kalmadı hafif göbek kaldı onuda ben korse giymedim ondan oldu diye düşünüyorum
Anne icinde bebek icinde en doğrusu ne ise o olsun 🤗

Annem değil de kayinvalidem sezaryan olmama çok takilmisti sanki kendi tercihım gibi üstelik miyomdan hamilelikte çok cekmistim başından belliydi ameliyat olacağım doğumdan sonra eve geldik sende kendini doğum yapmistan mi sayiyorsun demişti hala gicik olurum o lafına
Sezaryan sonrası ben çabuk toparkamdim öyle denildiği gibi ameliyat yerim iyilessede ağrı yapar derlerya öyle bişey olmadı dikiş izim kalmadı hafif göbek kaldı onuda ben korse giymedim ondan oldu diye düşünüyorum
Demek ki bütün kv aynı düşünüyor bnm ki bütün dünya normal yaptı bn sezeryan kimse demiyor ki senin bebeğin canı sağ gerisini boşver 😏 herkes kendini nasıl iyi hissederse öyle doğursun kimseyi duymayın tecrübeyle sabit dr ve bebiş ne diyorsa o 😍 bnm de hafif ince bi çizgi izim var çok şükür Bnde çok çabuk toparlandım inşallah bu da öyle olur

Amin canım hepimize mecburu sezeryan 6.500 dü ssvd 7.500 dü en son normal can da doğuramayınca napcan yani çok yırtık olunca o da eziyet bide bazı kesim var sezeryan yapan ana sayılmıyor 😡 onları bi kaşık suda boğmak geliyor aslında sezeryan daha dikkatli olmak lazım ilk yıl sonuçta ameliyat oluyor dikiş ağrısı göbeği amannn çok var 🤣🤣🤣 çabucak iyileşiriz iyi düşünelim iyi olsun
Evet smdi bu ara biraz arastiriyorum normal doguranlari, dogumdan sonra vajinada sislik yanma idrar yaparken aci falan oluyormus ilk iki hafta. Hele kesi dikis varsa bir de onun acisi ve bakimi... sezeryanda en azindan bu aci karninda. Her idrar yapisinda aci hissetmek daha kotu sanki🙄
Aynen oyle onemli olan anne ve bebek icin en sagliklisi hangisiyse onun olmasi🙏🏼Yani geri kafaliliktan oyle dusunebilir belki ama bari sus be kadin! Yeni dogum yapmis insana konusulacak sey mi😡kendileri yirtik pirtik dogum yapmis simdi cislerini tutamiyolar israrla hala normal olsun normal olsun diyolar. Hayir efendim vucut neye uygunsa o olacak yani allah allaaaah🙆🏼‍♀️

Kızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki

Kızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
Ben sabah aç kullanıyorum troitle beraber. Midem reflüler ve yanmalardan fena. Prilamı kullanmayı bıraktım geçen hafta.

Ben sabah aç kullanıyorum troitle beraber. Midem reflüler ve yanmalardan fena. Prilamı kullanmayı bıraktım geçen hafta.
Bende 1 buçuk 2 saat arayla kan ilacıyla tiroid ilacını kullanıyordum doktorum tiroidin önünde arkasında hap kullanma , öğlen at kan hapını dedi . Sizin doktorunuz bşşey dedi mi kullanımla alakalı

Bende 1 buçuk 2 saat arayla kan ilacıyla tiroid ilacını kullanıyordum doktorum tiroidin önünde arkasında hap kullanma , öğlen at kan hapını dedi . Sizin doktorunuz bşşey dedi mi kullanımla alakalı
Sen de bana lütfen. Valla hiç sormadım. Sabah deyince eczacıya sormuştum sabah troit ilacı da kullanıyorum diye. Bi şey olmaz dedi. Şimdiye kadar dad değerler hep normal. Ama gidince sorayım ben bi.

Kizlar bugun kontrolum vardi bebis 1234 gr. Olmus 😲 normalde 27+0 haftaligim bebek 1 hafta onde dedi. Dogum tarihi de 22 kasim gorunuyo sanirim Kasim annelerine gecis yapicam bu gidisle 😊 ultrasonda yuzunu yarim gosterdi minnacik bir burnu var 🥰seker yuklemesi yapalim dedi ama 1 saat beklemeye vaktim yoktu cmt gidip yaptiricam. Yukleme yaptirmamayi düşünen var mi?

Bence gece yatarken icme kesinlikle mideyi biraz kotu yapiyor ben soyle yapiyorum sabah uyaninca iciyorum 1 saat icinde kahvalti zaten midem degisik oluyor cok bekleyemiyorum ac bazen yarim.saat sonra bisiler atistiriyorum

Ben gece yatmadan içiyorum doktorumda öyle söyledi zaten sabahları kan sulandırıcı içiyorum mide bulantısı falan yapmadı. Sabah içtiğimde yapardı hep gebelik önceside

Back