2021 Aralık Anneleri

İnşallah bende spinal olucam da bişey sorucam kızlar spinalde kesme işlemini hissediyor musunuz yani tık tık tık kesilirken o sesi ve deriye dokunuşu hissediyor musunuz ? Ben çok korkuyorum
Hayır hissetmiyorsun yani ben hicbisey hissetmedim dokunduklarini vs seni zaten oyaliyorlar sohbet ediyorlar o anin heyecaniyla anlamiyorsun bile ne oldugunu cabucak olup bitiyor korkulacak bişey yok canım

var canım ben benimki 1. sınıfa başlayacak mecbur gidecek. sınıfı 40 kişi olmuş. ben de çok korkuyorum hasta olmamızdan zaten hamileliğin başında geçirmiştim. Allah' a emanet gidecek artık.
Allah korusun gonderecegiz mecbur inşallah sağlıklı bir dönem gecirirler
Bende öyleyim, kızım okula başlayacak, bende korkuyorum, ama aşıdanda korkuyorum, kendim için değil de çocuk için korkuyorum, şimdi bir şey olmasa bile sonra olur diye.
Aşı oldum ben ama sımdı okula başlayacak kızım asisiz sanki hastaLiga karşı savunmasız gibi hissediyorum onun adına endiseleniyorum kendi adıma endiseleniyorum tuhaf hisler içindeyim
Insallah bu sefer gosterirbenim de cok net degildi pztsi gorurum ins
Yaa inşallah
4 yaşında benimki de bi gittı ara verdi ama üstüne dusmedik yaşı küçük diye uzaktan eğitim aldı birde
Şimdi birinci sınıfa hazırlık olacak bakalım eylül ekim ayında yollayacagim
Kasım ayında doğuma kadar yollamam çünkü virüs olursam veya temasli olursam özel hastane doğuma kabul etmiyor devlette yaptiriyorlar kendi doktorum da haliyle doğuma girmiyor

Ay inşallah kk da yazmışlar hissediyorsun olanları filan korktum ben hem bebeğimi ilkkez görmeye şahit olmak istiyorum hemde bişey hissetmemek
Bazı kişilerin acı eşiği yüksek oluyor belki onlar öyledir. Benim bir arkadaşım da keserken hissetmiş müdahale etmişler Ben sesini duyunca anladim kızımın doğduğunu. Cok da çabuk olmuştu. Benden başka kimse yoktu ama bizimki mi diye sordum bide

Ben ılk doğumumda normali çok ıstemiştşm ama bevegımın kılosu ve kafa ölçüsüne göre sezeryanr karar verdı doktor 41. Haftada sezeryana aldı dırek .
Iste ne olacagini da bilmiyoruz gerci karar versek ne yazar. Cati musyenesi yapmis miydi? Sonradan mi buyudu bebis

Yok
Iste ne olacagini da bilmiyoruz gerci karar versek ne yazar. Cati musyenesi yapmis miydi? Sonradan mi buyudu bebis
yoncnm yapmadı ultrsyon ölçümlerine göre soyledı 4 kılo doğdu zaten ama kılodan önemlı olan kafa ölçüsü dedı omuz takılması olabılıyormuş doğumda gerçekten de bebeğim iri doğdu

Kizlar herkes sezeryan mi dusunuyor ya benim doktor biraz normal dogumcu ben soramadim bile secim yapabilecek miyim diye
Benim miyomlarim vardı ilk gebelikte normal doğum yapmama engeldi zaten normal dogursam da miyom ameliyatı olmam gerekiyordu ikisi bir arada sezaryanda oldu.ikinci de mecbur sezaryan olacak artik

Kizlar herkes sezeryan mi dusunuyor ya benim doktor biraz normal dogumcu ben soramadim bile secim yapabilecek miyim diye
Bnm ilk sezeryandı aslında bunu normal düşünüyordum 10 yıl oldu normal olur diye ama sanırım olmayacak

Benim doktorum 36.haftada cati muayenesi yapicakmis acaba o zamana kadar belli olur mu kafasi cussesi falan
Benim miyomlarim vardı ilk gebelikte normal doğum yapmama engeldi zaten normal dogursam da miyom ameliyatı olmam gerekiyordu ikisi bir arada sezaryanda oldu.ikinci de mecbur sezaryan olacak artik
Iki dogum arasinda belli bi sure oluyor mu bilmiyorum ama sezeryandan sonra normal dogum yapan var ya bu ara baya
Bnm ilk sezeryandı aslında bunu normal düşünüyordum 10 yıl oldu normal olur diye ama sanırım olmayacak
Sezeryandan sonra normal dogum yapan cok insan var ama belki doktor uygun gorurse olur

Çatı muayenesinden sonra net belli olur tabi ondan önce gelmek istemezse

Her doktor o sorumluluğu almıyor fiyat bile iki katı oluyor bnm doktorum yapabilirsen olur dedi ama son güne kadar bekletmem dedi olası herşeyi düşünmek zorundayım dedi
Bn normal istiyordum çatım da geniş miş oğlumda dr söylemişti iri bebek olduğundan mecburi sezeryan oldu kızım da şuan iri gidiyor. Bakalım 38 e kadar kaç olacak o yüzden sezeryan olur diye düşünüyorum

Ben cesaret edemem ya sezaryen candir

Kontrolde kaç gr çıktı bebek
Benimki 24+5 te 35 Cm 900 gr çıkmıştı ama iri felan demedi normal dedi

Kontrolde kaç gr çıktı bebek
Benimki 24+5 te 35 Cm 900 gr çıkmıştı ama iri felan demedi normal dedi
Senin ki daha kilolu çıkmış 25+1 de 801 gr 34 cm çıktı perinatolog kilolu dedi kız bebek diyemi iri acaba bi de bnm sat doktor değiştirdi 1 hafta geri çekti hep önde çıktım diye ayy çok karıştı kafam

Aynen özellikle sordum doktora normal mi diye gayet normal dedi hatta kilosunu iki kere sordum yanlış mı anladım diye
Erkek bebekte değişir belki boy Kilo
İnternetten de baktım normal aralıkta diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…