- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.023
- 598
- 33
Masallah boylu da. Benim son gittiğmde 28 29du. 25. Haftada. Kilo bekliyom ya kilosu hep burdaki imzadan fazla çıkıyo.801 gr 33.95 cm bu sefer bn hesapladım söylemedibencede olur 1 kg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah boylu da. Benim son gittiğmde 28 29du. 25. Haftada. Kilo bekliyom ya kilosu hep burdaki imzadan fazla çıkıyo.801 gr 33.95 cm bu sefer bn hesapladım söylemedibencede olur 1 kg
İşte iri dedi sanki bn çok minyonum biz genetik olarak iri kıyım 9 yaş oğlum bi gör 12 dersinMasallah boylu da. Benim son gittiğmde 28 29du. 25. Haftada. Kilo bekliyom ya kilosu hep burdaki imzadan fazla çıkıyo.
Maşallahİşte iri dedi sanki bn çok minyonum biz genetik olarak iri kıyım 9 yaş oğlum bi gör 12 dersinfazla çıksın eksik çıkmasın
ee tabi ultrason farklı da ölçebiliyor artı eksi olur yani
Allah seni ayı gibiMaşallahBenim de kardeşim ayı gibi belki ona benzer
![]()
Aman dur dur iyidir sakinlikAllah seni ayı gibi![]()
inşallah kına biraz olsun
şuan bn işte desene ya bn kilo almasam hiç hamile gibi hissetmiyorum çok sakin pozitif oldum çözemedim
![]()
Adamlara yarıyor sakinlikAman dur dur iyidir sakinlik
Ben de aşermedim aklıma bi şey azıcık bile gelse yedim belki aşermedir diye.Adamlara yarıyor sakinlik
Bi de bn hiç aşermedim gerçi oğlan da aynıydım sende durumlar ?![]()
Yerim hıçkırığını
Ya böyle uzun süren düzenli tık tık di mi?Yerim hıçkırığınıhıçkırsın büyüsün
![]()
Evettt kalp atışı gibiYa böyle uzun süren düzenli tık tık di mi?![]()
Çok güzelmişEvettt kalp atışı gibiçok tatlı değil mi yaaaa
![]()
Bnm kız iki gündür hıçkırmıyor alıştırdı beni hıçkırsın diye bekliyom onun yerine bn bugün hıçkırıyordumÇok güzelmiş![]()
Dur bakalım ben bi daha ne zamna yakalayacam. Her gün hıçkırıyo mu yaBnm kız iki gündür hıçkırmıyor alıştırdı beni hıçkırsın diye bekliyom onun yerine bn bugün hıçkırıyordum![]()
Bnm 1 hafta hmn hmn hergün hıçkırdıDur bakalım ben bi daha ne zamna yakalayacam. Her gün hıçkırıyo mu ya
Ben de uzanır gibi bi pozisyondaydım.Bnm 1 hafta hmn hmn hergün hıçkırdı
Uygulamada yazıyordu öyle fark ettim hıçkırdığını zaten uzandığımda hissediyorum
Bnm ki gece çok hareketli uyutmuyor nerdeyse bugün gerçi gün boyu durmadı maşallahBen de uzanır gibi bi pozisyondaydım.![]()
Benim de geceleri fena bakalım dogurunca napacazBnm ki gece çok hareketli uyutmuyor nerdeyse bugün gerçi gün boyu durmadı maşallahya sabah ya da bn yemek yiyip uzandığımda çok hissettim
![]()
Benim taaaa 15 eylüldeKizlar nasılsınız kontrolleriniz ne zaman?ben onumuzdeki pztsi cok merak ediyorum:)
Benim de oğlum aralıkta 4 yaşına girecek okulla görüşmüştüm ama vazgeçtim bu sene zor olacak farkındayım ama hem bebek küçük olacak hem ben aşı olmadım vakalar da böyle artmışken Okulu seneye erteledik evde destekleyeğim artıkHaftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diyeSon uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?