2021 Aralık Anneleri

Masallah boylu da. Benim son gittiğmde 28 29du. 25. Haftada. Kilo bekliyom ya kilosu hep burdaki imzadan fazla çıkıyo.
İşte iri dedi sanki bn çok minyonum biz genetik olarak iri kıyım 9 yaş oğlum bi gör 12 dersin 🙈 fazla çıksın eksik çıkmasın 🤣 ee tabi ultrason farklı da ölçebiliyor artı eksi olur yani

İşte iri dedi sanki bn çok minyonum biz genetik olarak iri kıyım 9 yaş oğlum bi gör 12 dersin 🙈 fazla çıksın eksik çıkmasın 🤣 ee tabi ultrason farklı da ölçebiliyor artı eksi olur yani
Maşallah 🧿 Benim de kardeşim ayı gibi belki ona benzer 🤣

Maşallah 🧿 Benim de kardeşim ayı gibi belki ona benzer 🤣
Allah seni ayı gibi 🙈 🤣🤣 inşallah kına biraz olsun 🤪🤪 şuan bn işte desene ya bn kilo almasam hiç hamile gibi hissetmiyorum çok sakin pozitif oldum çözemedim 🤔

Dur bakalım ben bi daha ne zamna yakalayacam. Her gün hıçkırıyo mu ya
Bnm 1 hafta hmn hmn hergün hıçkırdı
Uygulamada yazıyordu öyle fark ettim hıçkırdığını zaten uzandığımda hissediyorum

Haftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diye 😣🙁Son uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?
Benim de oğlum aralıkta 4 yaşına girecek okulla görüşmüştüm ama vazgeçtim bu sene zor olacak farkındayım ama hem bebek küçük olacak hem ben aşı olmadım vakalar da böyle artmışken Okulu seneye erteledik evde destekleyeğim artık 🤷🏼‍♀️

Back