2021 Aralık Anneleri

Bende bende birde bebegımı görmeyi çok ıstıyorım. Ikıncıı doğumumda karnıma dokunduklarını hıssettım acı degıl ama dokunuş buraz uyutalım dedıler görmek istıyırım dedım gerı uyandrcaz dedıler 10 dk falan uyudum heralde tuhaftı bebegı cıkarurkrn uyandrdılar 🥰
benim de ilki öyle oldu. belden iğne yaptılar spinal oldum yani ama heyecanlandım galiba tansiyonum falan yükselmiş. anestezi doktoru 5 dk uyutucam dedi. gözümü açtığımda oğlum doğmuştu. başucumda hemşire tutuyordu :KK200: ne kadar uyudum bitti mi falan diye sorduğumu hatırlıyorum. doktorum bitti demişti ama meğerse dikiş atıyomuş yine heyecanlanmayım diye öyle demiş :)

Haftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diye 😣🙁Son uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?
var canım ben :( benimki 1. sınıfa başlayacak mecbur gidecek. sınıfı 40 kişi olmuş. ben de çok korkuyorum hasta olmamızdan zaten hamileliğin başında geçirmiştim. Allah' a emanet gidecek artık.

Haftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diye 😣🙁Son uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?
Bende öyleyim, kızım okula başlayacak, bende korkuyorum, ama aşıdanda korkuyorum, kendim için değil de çocuk için korkuyorum, şimdi bir şey olmasa bile sonra olur diye.

İnşallah bende spinal olucam da bişey sorucam kızlar spinalde kesme işlemini hissediyor musunuz yani tık tık tık kesilirken o sesi ve deriye dokunuşu hissediyor musunuz ? Ben çok korkuyorum

İnşallah bende spinal olucam da bişey sorucam kızlar spinalde kesme işlemini hissediyor musunuz yani tık tık tık kesilirken o sesi ve deriye dokunuşu hissediyor musunuz ? Ben çok korkuyorum
Yok canim kesme hissedilmiyor dokunuslar sadece suda hareket eder gibi suyun dokunusu gibi agir bir sekilde oyle düşün

Ben ne dokunuş ne de ses hiçbirini duymadım hissetmedim ☺ O ara dua etmekle mesguldüm belki ondan 😁

Back