- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bir de bn eşimi ikna etsem de ezel koysamben de birce istiyorum. eşimi ikna edebilirsem tabi![]()
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de bn eşimi ikna etsem de ezel koysamben de birce istiyorum. eşimi ikna edebilirsem tabi![]()
benim de ilki öyle oldu. belden iğne yaptılar spinal oldum yani ama heyecanlandım galiba tansiyonum falan yükselmiş. anestezi doktoru 5 dk uyutucam dedi. gözümü açtığımda oğlum doğmuştu. başucumda hemşire tutuyorduBende bende birde bebegımı görmeyi çok ıstıyorım. Ikıncıı doğumumda karnıma dokunduklarını hıssettım acı degıl ama dokunuş buraz uyutalım dedıler görmek istıyırım dedım gerı uyandrcaz dedıler 10 dk falan uyudum heralde tuhaftı bebegı cıkarurkrn uyandrdılar![]()
var canım benHaftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diyeSon uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?
Bende öyleyim, kızım okula başlayacak, bende korkuyorum, ama aşıdanda korkuyorum, kendim için değil de çocuk için korkuyorum, şimdi bir şey olmasa bile sonra olur diye.Haftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diyeSon uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?
Nasil gectiBenim 1 ay sonra .. Gecen sali muayene oldum.Gelmiyor kontroller![]()
Insallah bu sefer gosterirIyiyiz cok sukur,Benim kontrol 16nda hiç yüzünü göstermedi sipa heyecanla bekliyoruz bakalım![]()
Yok canim kesme hissedilmiyor dokunuslar sadece suda hareket eder gibi suyun dokunusu gibi agir bir sekilde oyle düşünİnşallah bende spinal olucam da bişey sorucam kızlar spinalde kesme işlemini hissediyor musunuz yani tık tık tık kesilirken o sesi ve deriye dokunuşu hissediyor musunuz ? Ben çok korkuyorum
Ben ne dokunuş ne de ses hiçbirini duymadım hissetmedim ☺ O ara dua etmekle mesguldüm belki ondanİnşallah bende spinal olucam da bişey sorucam kızlar spinalde kesme işlemini hissediyor musunuz yani tık tık tık kesilirken o sesi ve deriye dokunuşu hissediyor musunuz ? Ben çok korkuyorum
Ay inşallah kk da yazmışlar hissediyorsun olanları filan korktum ben hem bebeğimi ilkkez görmeye şahit olmak istiyorum hemde bişey hissetmemekBen ne dokunuş ne de ses hiçbirini duymadım hissetmedim ☺ O ara dua etmekle mesguldüm belki ondan![]()
Ya oda çok güzelmişben de birce istiyorum. eşimi ikna edebilirsem tabi![]()
Bnm de randevu 7 Eylül de bakalım ertesi gün yaparım sanırımPersembe şeker yüklemem vaaaar![]()
Detaylı nın kalan yarısı geçen hafta oldu dr iri dedi kilosu boyu önde dedi şeker yüklemesi yaptır dediPersembe şeker yüklemem vaaaar![]()
Heyecanlıyim bakalım nolacak.Bnm de randevu 7 Eylül de bakalım ertesi gün yaparım sanırım![]()
Bakalım tadını beğencen miHeyecanlıyim bakalım nolacak.
Kaçtı en son boy kilo. Ben bir kilo bekliyorum bu göbeğin bi açıklaması olmalıDetaylı nın kalan yarısı geçen hafta oldu dr iri dedi kilosu boyu önde dedi şeker yüklemesi yaptır dedi![]()
Beğenip 2.yi istermişimBakalım tadını beğencen mi
801 gr 33.95 cm bu sefer bn hesapladım söylemediKaçtı en son boy kilo. Ben bir kilo bekliyorum bu göbeğin bi açıklaması olmalı![]()