O da medela calma diye geciyor, cok guzelBiberonun markası neydi acaba?
Bn avent ten hiç memnun kalmamıştım tutmayı bırak üzerindeki Cc yazıları silinmişti ölçülü mama yapamıyordumBenim çok kafam karıştı
Keşke internette tek bi marka çıksa en iyisi bu diye
Ben de ilk lansinoh almaya çok yakındım
Hem de göğüs pompasıyla filan da uyumlu biberonları
O yüzden çok hoşuma gitmişti
Sonra instagramda kimi görsem avents diyor
Ama bazıları da bebek aventsi tutmadı boşuna almış oldum filan yazmış
Tutmama ihtimali varsa bari daha uygun bi şey alayım duruma göre değiştiririm diye düşündüm
Bi de aventsin set alınca sanırım yenidoğan ucunu filan ayrı almak gerekiyor doğru anladıysam
Peki markalar ayrı olunca süt aktarma filan mı yapıyorsun şişeden şişeye?
Ben onların hepsini lansinohtan baktım ilk
Pompayla beraber biberon altı da veriliyor sanırım ya da kendi markasındaki biberonlar da takılıyor pompaya
Sanki öyle daha kolay olur gibi geldi
Değiştirme yapmaya gerek kalmadan
Elektrikli makine zaten almayacağım
Huylanırım sanırım
Kendi hızımda kendim sağmalıyım sütü
Tsh hemogram alt ast ne var yoksa yaniÇok güzel yiğit emir , eylül sena da hoşşya bende bugün gittim kontrole açlık şekeri ölçtürdüm kaç olması gerekiyor daha sonucum çıkmadı birde Her ay kan veriyor musunuz neleri ölçtürüyorsunuz ? Ben 3 dr değiştirdiğim için bir rutine bağlanmadı
AboooooO imkansiz isteo yuzde alicaz mezurayi elimize ve olcucez gobusleri
boyum 157 gobegimin en genis yerinden olcum yaptim veeeeeeee 82 cm cikti 22+6 dayim
Ben de kahvalti yaptim 1 litre su ictim oyle olctum saabah aklimdaydi unuttum
Ben dün akşam hepsini toplu ölçtüm akşam ölçmek pek mantıklı olmamış galibaAboooooen çok göbek bnm çıkmış bn boy 1.70 göbekten çok kalçam büyüdü ikimiz takılıyoz sabah bnm bi tık iniyor indiğinde ölçmeyi de unuttum
Oh şükür teşekkürlerReferans değerleri içinde olanlar normal demek
Seninki de normal çıkmış yani
Bende bari gitmeden sağlık ocağında yaptırır giderimTsh hemogram alt ast ne var yoksa yani
Arkadaşımın bebeğinin ismi de emir alp çok havalıAdıyla yaşasın çok güzelmiş kuzum bizimki de Emir Alp olcak nasip olursa
Benimde kafam çok karışıktı en sonunda dün Lansinoh aldım hem maliyeti hem memnuniyet hemde sağma makinesi alırım dedim ama sağmadan tam emin değilim ona henüz karar vermedimBenim çok kafam karıştı
Keşke internette tek bi marka çıksa en iyisi bu diye
Ben de ilk lansinoh almaya çok yakındım
Hem de göğüs pompasıyla filan da uyumlu biberonları
O yüzden çok hoşuma gitmişti
Sonra instagramda kimi görsem avents diyor
Ama bazıları da bebek aventsi tutmadı boşuna almış oldum filan yazmış
Tutmama ihtimali varsa bari daha uygun bi şey alayım duruma göre değiştiririm diye düşündüm
Bi de aventsin set alınca sanırım yenidoğan ucunu filan ayrı almak gerekiyor doğru anladıysam
Peki markalar ayrı olunca süt aktarma filan mı yapıyorsun şişeden şişeye?
Ben onların hepsini lansinohtan baktım ilk
Pompayla beraber biberon altı da veriliyor sanırım ya da kendi markasındaki biberonlar da takılıyor pompaya
Sanki öyle daha kolay olur gibi geldi
Değiştirme yapmaya gerek kalmadan
Elektrikli makine zaten almayacağım
Huylanırım sanırım
Kendi hızımda kendim sağmalıyım sütü
Rüzgar güzelKızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Kız olsaydı bende Eylül yada Vera koymayı düşünmüştümBence güzel. Benim Eylül.
Yiğit Emir ayrı ayrı güzelMudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acaba
Rüzgar güzel isimbizimkisi de YİĞİT EMİR olacak inşallah
Kuzumm bugün de kendi doktoruma gittim detaylıdan sonra gel demişti bi gittim bebiş dönmüş bileBalım bademim gözün aydın olsun inş şükürler olsun çok sevindim inş sağlıkla gelir yavrularımız inş döner tabi daha çok zaman var içini ferah tut
Bak döner illaki içini ferah tut kuzum 20.haftada tetonoz oldum sen geç kalmışın öbür haftada gidip şeker yüklemesi yaptırcam kuzum 25. Haftama denk geliyor oda Covit aşısıda ol mutlaka olmadıysan ben oldum 2 doz biontekKuzumm bugün de kendi doktoruma gittim detaylıdan sonra gel demişti bi gittim bebiş dönmüş bilebaşı aşağıda dedi. E dedim daha dün tersti bi de bir ay sonra gel şeker yükleme testi yapalım kontrole aç gel dedi sen naptın yaptırdın mı. Bi de ben daha tetanoz da vurulmadim bi haftaici dr onu vurulayim diyorum sen oldun mu canım
Ben teknolojiye o kadar kendimi teslim edemiyorumBenimde kafam çok karışıktı en sonunda dün Lansinoh aldım hem maliyeti hem memnuniyet hemde sağma makinesi alırım dedim ama sağmadan tam emin değilim ona henüz karar vermedimelektrikli daha kolay iş hallediyo ama emin ol manueller yoruyo zaten yorgun olcaz Bide diğerlerini bilmiyorum ama Avent için genelde söylenen şey ucun akışı yavaş değil
Anladım kuzum bu hafta içine hemen randevu alayım da vurulayım bari tetanozu geç olmasınBak döner illaki içini ferah tut kuzum 20.haftada tetonoz oldum sen geç kalmışın öbür haftada gidip şeker yüklemesi yaptırcam kuzum 25. Haftama denk geliyor oda Covit aşısıda ol mutlaka olmadıysan ben oldum 2 doz biontek
Haftalarimiz farkli sekerimAboooooen çok göbek bnm çıkmış bn boy 1.70 göbekten çok kalçam büyüdü ikimiz takılıyoz sabah bnm bi tık iniyor indiğinde ölçmeyi de unuttum
ZehraKızlar karar veremedim isim
Amine Eflin yada Zehra Alâ
Hangisi ?
Sağlıkla kullansın inşallahhhBeşiğimiz geldi
Benimde oglumdan kalma lansinoh süt sagma makinem var çiftli cok memnunumBenimde kafam çok karışıktı en sonunda dün Lansinoh aldım hem maliyeti hem memnuniyet hemde sağma makinesi alırım dedim ama sağmadan tam emin değilim ona henüz karar vermedimelektrikli daha kolay iş hallediyo ama emin ol manueller yoruyo zaten yorgun olcaz Bide diğerlerini bilmiyorum ama Avent için genelde söylenen şey ucun akışı yavaş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?