2021 Aralık Anneleri

Bn avent ten hiç memnun kalmamıştım tutmayı bırak üzerindeki Cc yazıları silinmişti ölçülü mama yapamıyordum
Cam biberin da kaynatma soğutma yaparken hep kırdım birde çocuk düşürse gidiyor
Bebedor wee marka kullanmıştım hep tabi dediğim 2012 senesi bn de şuan Tomme tippe biraz sıcağım gaz önleyici filan diye olmadı yine eski markalara

Tsh hemogram alt ast ne var yoksa yani

O imkansiz iste o yuzde alicaz mezurayi elimize ve olcucez gobusleri
boyum 157 gobegimin en genis yerinden olcum yaptim veeeeeeee 82 cm cikti 22+6 dayim

Ben de kahvalti yaptim 1 litre su ictim oyle olctum saabah aklimdaydi unuttum
Abooooo en çok göbek bnm çıkmış bn boy 1.70 göbekten çok kalçam büyüdü ikimiz takılıyoz sabah bnm bi tık iniyor indiğinde ölçmeyi de unuttum

Benimde kafam çok karışıktı en sonunda dün Lansinoh aldım hem maliyeti hem memnuniyet hemde sağma makinesi alırım dedim ama sağmadan tam emin değilim ona henüz karar vermedim elektrikli daha kolay iş hallediyo ama emin ol manueller yoruyo zaten yorgun olcaz Bide diğerlerini bilmiyorum ama Avent için genelde söylenen şey ucun akışı yavaş değil

Son düzenleme:
Kızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Rüzgar güzel
Bence güzel. Benim Eylül.
Kız olsaydı bende Eylül yada Vera koymayı düşünmüştüm
Mudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acaba

Rüzgar güzel isim bizimkisi de YİĞİT EMİR olacak inşallah
Yiğit Emir ayrı ayrı güzel Ben tek isim koycam 2 isim her yönden hem zor hem ağır bence herkesin kendi tercihi tabi
Şuan için aklımda 3tane isim var henüz karar vermedim
Uraz
Ozan
Deniz

Balım bademim gözün aydın olsun inş şükürler olsun çok sevindim inş sağlıkla gelir yavrularımız inş döner tabi daha çok zaman var içini ferah tut
Kuzumm bugün de kendi doktoruma gittim detaylıdan sonra gel demişti bi gittim bebiş dönmüş bile başı aşağıda dedi. E dedim daha dün tersti bi de bir ay sonra gel şeker yükleme testi yapalım kontrole aç gel dedi sen naptın yaptırdın mı. Bi de ben daha tetanoz da vurulmadim bi haftaici dr onu vurulayim diyorum sen oldun mu canım

Bak döner illaki içini ferah tut kuzum 20.haftada tetonoz oldum sen geç kalmışın öbür haftada gidip şeker yüklemesi yaptırcam kuzum 25. Haftama denk geliyor oda Covit aşısıda ol mutlaka olmadıysan ben oldum 2 doz biontek

Ben teknolojiye o kadar kendimi teslim edemiyorum
Arabada hız sabitleme yapınca bile geriliyorum
Otomatik sağanı kullanamam
Üstelik ilk kez sağılacağım
Rahat hissetmem önemli

Anladım kuzum bu hafta içine hemen randevu alayım da vurulayım bari tetanozu geç olmasın sağol canımm benimm

Kızlar karar veremedim isim
Amine Eflin yada Zehra Alâ
Hangisi ?

Benimde oglumdan kalma lansinoh süt sagma makinem var çiftli cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…