- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
İnsallah sagsalim gelsindeSağlıkla kullansın inşallahhh![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah sagsalim gelsindeSağlıkla kullansın inşallahhh![]()
Kızlar karar veremedim isim
Amine Eflin yada Zehra Alâ
Hangisi ?
Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sankiKızlar ben de dün kontrole gittim. Doktorum çok güzel ilgilendi heryerine detaylı ultrason gibi bakıyorum dedi ve anlattı sormadan sağolsunHaftaya yada sonraki hafta ayrintiliya gideceğim. Başka bir yere git başka bir göz görsün bir de dedi. Hiçbir sorun yok çok şükür. Uyuyordueli yanağında
Küçük kızımın 7 aylık ultrason resmi var tipkisinin aynısını o resimle
Kanım düşük çıktı yine
Benden haberler böyle
![]()
9.9 çıktı. 2 ay önce kan serumu almıştım bir de ben ona rağmenZehra Alâ beğendim ben.
Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sanki
Senin ismindeki Zehra kimin ismi?Kızlar karar veremedim isim
Hangisi ?
Geçmiş olsun ben delta varyantli covid olduğumu bugün öğrendim ,il sağlık müdürlüğünden aradıklarında . Karantina sürem 20 gün . İlkin öksürük ile başladı , öksürükten bir kaç saat sonra kas ağrısı aşırı derecede bel ağrısı ve halsizlik ,ertesi gün burun akıntısı bildiğiniz grip olmuştum, kulaklarımin içi dahi tıkalı idi sürekli öksürük hapşırma ben soğuk aldım diye kesinlikle düşündüm ilk 3 gece bugün 4.günüm belirtilerle ,ilk 3 gece kan ter içinde kalıyordum geceleri sirilsiklam şekilde terleme ve öksürük had safhada idi geceleri ,ateşim bı gün çok çıktı o da 2 gün önce idi . Koku ve tat tamamiyle gitti . Bugün diğer günlere nazaran daha iyiyim çok şükürKızlar kovit geçirenler ilk hangi belirti başladı acaba. Bugün biraz bogaz ağrım var. Soğuk su içmedim terlemedim. Neden oldu anlamadım.
Bnm ismim iki isim var BndeS
Senin ismindeki Zehra kimin ismi?![]()
Amine zehraKızlar karar veremedim isim
Hangisi ?
Aaa evetAmine zehra
Eflin Alâböyle de hoş oldu sanki
![]()
Cok çok geçmiş olsun aşı olmusmuydunuzGeçmiş olsun ben delta varyantli covid olduğumu bugün öğrendim ,il sağlık müdürlüğünden aradıklarında . Karantina sürem 20 gün . İlkin öksürük ile başladı , öksürükten bir kaç saat sonra kas ağrısı aşırı derecede bel ağrısı ve halsizlik ,ertesi gün burun akıntısı bildiğiniz grip olmuştum, kulaklarımin içi dahi tıkalı idi sürekli öksürük hapşırma ben soğuk aldım diye kesinlikle düşündüm ilk 3 gece bugün 4.günüm belirtilerle ,ilk 3 gece kan ter içinde kalıyordum geceleri sirilsiklam şekilde terleme ve öksürük had safhada idi geceleri ,ateşim bı gün çok çıktı o da 2 gün önce idi . Koku ve tat tamamiyle gitti . Bugün diğer günlere nazaran daha iyiyim çok şükür
Güzel günlerde kullanın.Beşiğimiz geldi![]()
Çok teşekkür ederim,Hayır olmamistim bu hafta olacaktim nasip olmadan bu hastalık nuksetti .Cok çok geçmiş olsun aşı olmusmuydunuz
Rüzgar güzel
Kız olsaydı bende Eylül yada Vera koymayı düşünmüştüm
Yiğit Emir ayrı ayrı güzelBen tek isim koycam 2 isim her yönden hem zor hem ağır bence herkesin kendi tercihi tabi
Şuan için aklımda 3tane isim var henüz karar vermedim
Uraz
Ozan
Deniz
Cabucak kolay bı sekılde atlatırsınız inşallahÇok teşekkür ederim,Hayır olmamistim bu hafta olacaktim nasip olmadan bu hastalık nuksetti .![]()
Aynen benim eşimde Deniz'i istemiyorDeniz ismi çok güzelll bende istedim ama eşim tabi ki onuda kabul etmedi unisex diye![]()
Sagol canim daha guzeli sizin olsunGüzel günlerde kullanın.![]()
Cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsinGeçmiş olsun ben delta varyantli covid olduğumu bugün öğrendim ,il sağlık müdürlüğünden aradıklarında . Karantina sürem 20 gün . İlkin öksürük ile başladı , öksürükten bir kaç saat sonra kas ağrısı aşırı derecede bel ağrısı ve halsizlik ,ertesi gün burun akıntısı bildiğiniz grip olmuştum, kulaklarımin içi dahi tıkalı idi sürekli öksürük hapşırma ben soğuk aldım diye kesinlikle düşündüm ilk 3 gece bugün 4.günüm belirtilerle ,ilk 3 gece kan ter içinde kalıyordum geceleri sirilsiklam şekilde terleme ve öksürük had safhada idi geceleri ,ateşim bı gün çok çıktı o da 2 gün önce idi . Koku ve tat tamamiyle gitti . Bugün diğer günlere nazaran daha iyiyim çok şükür
Çok zor bu isim konusu ortak nokta da buluşmak şimdi de rüzgardan vazgeçtiAynen benim eşimde Deniz'i istemiyor![]()
Çok zor bu isim konusu ortak nokta da buluşmak şimdi de rüzgardan vazgeçti![]()